Quantcast
guide BOOZE EVENTS

Νέος, ωραίος και Μηλοκλέφτης: Πήγαμε στο street party για τα έβδομα γενέθλια του Τρανζίστορ και δοκιμάσαμε τον πρώτο ελληνικό μηλίτη

Aλεπουδιάρικες urban καταστάσεις στην οδό Πρωτογένους


Διονύσης Παππάς · 29 Ιουνίου 2017

Αφού σπάσαμε το κεφάλι μας για να βρούμε τι παίζει μ’αυτή τη μυστηριώδη αλεπού που βλέπαμε παντού στην πόλη, η απάντηση δώθηκε τέλικα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο στο Tρανζίστορ, την Παρασκευή 9 Ιουνίου. Κι επειδή “όπου γάμος και χαρά…” κτλ, βρεθήκαμε κι εμείς εκεί και έχουμε το ρεπορτάζ.

Όπως γίνεται αντιληπτό από την άνωθι φωτογραφία, η οδός Πρωτογένους και οι πέριξ δρόμοι, είχαν πλημμυρίσει από φίλους του Τρανζίστορ που είχαν έρθει για να γιορτάσουν τα 7α γενέθλιά του και τελικά πήραν πολλά περισσότερα από τη βραδιά, στη μορφή μιας δροσερής νέας γνωριμίας: O Μηλοκλέφτης, η πρώτη ελληνική μάρκα μηλίτη, έρεε άφθονος και κέρδισε τον κόσμο με τη γεύση του. Δοκιμάσαμε κι εμείς και μπορούμε να πούμε ότι είναι ό,τι πρέπει για τις καυτές μέρες και νύχτες του καλοκαιριού που έχεις ανάγκη κάτι δροσιστικό και ελαφρύ. Έχει λίγο λιγότερο αλκοόλ από μια μπύρα, γλυκιά φρουτώδη γεύση και το τρελό υπερατού είναι ότι δε σε φουσκώνει καθόλου – αντιθέτως θα μπορούσε να πει κανείς, είναι κάπως χωνευτικός.

Φυσικά, street party δίχως happenings προκοπή δεν κάνει, όπως λέει κι η γνωστή παροιμία, επομένως οι Circus Dayz ανέλαβαν να μας ζεστάνουν με το juggling και τα ακροβατικά τους αν και μάλλον οι ίδιοι ζεστάθηκαν περισσότερο, δεδομένου ότι κυριολεκτικά κατάπιναν φωτιές. Φυσικά έπαιξαν και με τα μήλα της αγαπημένης μας αλεπούς, αποδεικνύοντας έτσι την πολυμοφρικότητα αυτού του φοβερού φρούτου που μπορεί να μας κρατήσει ικανοποιημένους με τόσους διαφορετικούς τρόπους…

Εκεί ήταν και οι αγαπημένοι του Luben (και του περιβάλλοντος), Βondex Couriers οι οποίοι μετέφεραν τον Μηλοκλέφτη με τα ποδήλατά τους, κάθως και οι Dark Side Tattoo Society που δημιουργούσαν μοναδικές συλλεκτικές ετικέτες. Παράλληλα, οι urban act ζωγράφισαν σε έναν πελώριο καμβά -με τον δικό τους δημιουργικό τρόπο- τον Μηλοκλέφτη.

Γενικά η φάση ήταν σούπερ και πολύ ψαγμένη. Αν ακούσετε κάποιον να σας σφυρίζει… «μηλοκλέφτικα» θα είναι η αλεπού που κυκλοφορεί πλέον ελεύθερα στην πόλη και ήρθε να μας παρασύρει όλους σε ανατρεπτικές περιπέτειες και εξερευνήσεις!

 

Best of internet