Quantcast
ORIGINALS

Καταδικάζετε το Photoshop απ’ όπου κι αν προέρχεται;

Ξέρετε πόσο τσούζει το Clone Stamp tool πάνω σε ανοιχτή πληγή;


Commandante Salatista · 7 Μαρτίου 2013

unfollow-samaras

Εισαγγελική παρέμβαση ζήτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, για το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του περιοδικού UNFOLLOW, στο οποίο υπάρχει μια μονταρισμένη φωτογραφία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με έντονα σημάδια ξυλοδαρμού.

«Παρουσιάζεται ο Πρωθυπουργός της χώρας πυροβολημένος στο κεφάλι, σαν να λένε στον τρομοκράτη: πήγαινε σκότωσε τον Σαμαρά», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Προφανώς ο συμπαθής τηλεβιβλιοπώλης είναι πολύ πιο ευαίσθητος από τον ομόσταυλό του, Μάκη Βορίδη, ο οποίος πρόσφατα χαρακτήρισε τη φράση «θα γίνω ο εφιάλτης σου, θα έρθουν στο σπίτι και την ώρα που κοιμάσαι θα σε τινάξουν στον αέρα» από επιχειρηματία προς δημοσιογράφο (εντελώς τυχαία, του ίδιου περιοδικού) ως “πλημμέλημα της πλάκας”. Και σίγουρα είναι εντελώς τυχαίο και το γεγονός πως ο επίσης νεοδημοκράτης και δεξί χέρι του Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης, είναι ο πληρεξούσιος δικηγόρος του συγκεκριμένου επιχειρηματία στην υπόθεση κατά του περιοδικού.

«Το μάτι του, το χειρουργημένο, εδώ, του το έχουν βγάλει, τα γυαλιά σπασμένα, και δαρμένος», συμπλήρωσε με τρεμάμενη φωνή. Μα, να φοτοσοπάρουν μώλωπες σε άνθρωπο με γυαλιά; Και μάλιστα στο χειρουργημένο του μάτι; Ξέρετε πόσο τσούζει το Clone Stamp tool πάνω σε ανοιχτή πληγή; Άσε που μπορεί να μολυνθεί και να χρειαστεί και δεύτερο χειρουργείο! Πάντως, έγκυρες πληροφορίες λένε πως στη φωτογραφία έγινε πρώτα flip horizontal, οπότε το βγαλμένο μάτι δεν είναι το χειρουργημένο. Ελπίζω αυτό να παρηγορεί κάπως τον σοκαρισμένο βουλευτή.

Φυσικά, ο Άδωνις δεν ξέχασε να αναφέρει αρκετές φορές στις δηλώσεις του πως για όλα αυτά φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, και κάλεσε την Κουμουνδούρου να καταδικάσει το Photoshop απ’ όπου κι αν προέρχεται. Εκτός αν προέρχεται από την Ελληνική Αστυνομία. Ή από την Ομάδα Αλήθειας. Αυτοί εξαιρούνται.

Φήμες λένε πως στο πλευρό του Άδωνι Γεωργιάδη έχουν ταχθεί ήδη τέσσερα πανεπιστήμια, τα οποία έχουν γνωματεύσει κατά της χρήσης Photoshop από μη κρατικές πηγές. Μάλλον πρόκειται για τα ίδια πανεπιστήμια που -κατά δηλώσεις του Άδωνι- υποστηρίζουν πως τα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές δεν θα επιβαρύνουν το περιβάλλον και των οποίων τα ονόματα ακόμα περιμένουμε να μας αποκαλύψει ο πάντα έγκυρος πολιτικός.

Best of internet