Quantcast
ORIGINALS

Κι όμως, το πιστεύουν #1: Μαντική του Κώλου

Σύμφωνα με έγκριτους επιστήμονες, τα οπίσθια μπορούν να μαρτυρήσουν τα πάντα για το μέλλον


EGO PETRO · 15 Ιουλίου 2013

Γελάς που γελάς όταν μαθαίνεις ότι κάποιος/-α φίλος/-η σου πήγε σε χαρτορίχτρα ή καφετζού, μάθε κι αυτό για να είσαι έτοιμος να τον/την δουλεύεις μέχρι να πεθάνεις. Υπάρχει που λες είδος μαντικής που προβλέπει το μέλλον κοιτάζοντας τα οπίσθιά σου. Σύμφωνα με την Jacqueline Stallone (πτυχιούχος χημικός) αλλά και άλλους πρωκτομάντες (δεν υπάρχει ελληνική μετάφραση για το Rumpology) όπως Ulf Buck, Sam Amos, η συγκεκριμένη μαντική έχει ρίζες από τους αρχαίους Βαβυλώνιους, Έλληνες και Ρωμαίους. Οι Έλληνες, παραδείγματος χάριν, πίστευαν (πάλι σύμφωνα με την Stallone) ότι ο κώλος ήταν το κλειδί της υγείας αλλά και της πιστότητας, ενώ οι Ρωμαίοι διάβαζαν τα οπίσθια όπως οι γραφολόγοι του σήμερα για να βρουν τυχόν ταλέντα και μελλοντικές επιτυχίες του εκάστοτε ατόμου.

 
 

z12790502Q,Jacqueline-Stallone

 
 

Τη “διάγνωση” την κάνει μέσω ίντερνετ. Της στέλνεις τη φωτογραφία των οπισθίων σου μαζί με 125 δολάρια (97.252836 ευρώ) και μέσα σε μία εργάσιμη βδομάδα σου στέλνει τα αποτελέσματα. Στη σελίδα της – γιατί έχει και σελίδα στο ίντερνετ – εκτός των βασικών πληροφοριών, σου δίνει και παραδείγματα από κώλους (διάσημου αστέρα του Χόλιγουντ, άραβα πρίγκηπα κτλ κτλ).

 
 

rumpology

 
 

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη μέθοδο, από το αριστερό κωλομάγουλο μαθαίνεις το παρελθόν και από το δεξί το μέλλον. Σε μία πιο “επιστημονική” προσέγγιση, το αριστερό κωλομέρι συνδέεται άρρηκτα με το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου, ενώ το δεξί με το δεξί ημισφαίριο. Διαβάζοντας έτσι τους γλουτούς σου, μπορεί να σου πει αν πηγαίνει κωλοπίσω (χωρίς πλάκα. Το αναφέρει στην σελίδα της ως “ass-backwards”) ή αν πηγαίνει μπροστά.

 
 

jose-miranda-JH_03

 
 

Η γνώση όμως δεν μένει μόνο στην Stallone και στην ελίτ των γλουτολόγων. Ένας από τους γνωστότερους μαθητές της Stallone είναι ο José Miranda. Αν δεν τον ξέρετε, είναι ο κλασσικός ιεροκύρηκας που έχει εκπομπή ίδια με τον λιακόπουλο και πιστεύει ότι είναι ο καινούργιος μεσσίας. Του είχε πάρει και συνέντευξη ο Bill Maher στο γνωστό ντοκιμαντέρ Religulous.

 
 

http://www.youtube.com/watch?v=WlpT1T9825I

 
 

Ένας επίσης γνωστός γλουτολόγος είναι ο Γερμανός Ulf Buck o οποίος είναι τυφλός και έτσι “αναγκάζεται” να ακουμπάει τους γλουτούς των πελατών του για να δει το μέλλον τους. Το καλύτερο προσωνύμιο του το έχει δώσει ο Ivan Kelly, asstrologer. O Buck, αντίθετα με την Stallone, έχει βάλει διαφορετικές ονομασίες για τα είδη γλουτών, επίσης πιστεύει οτι κάθε γλουτός έχει γραμμές που μπορείς να διαβάσεις όπως ακριβώς και στην παλάμη. Για παράδειγμα, οι γλουτοί σε σχήμα μήλου έχουν να κάνουν με άτομα τα οποία έχουν αυτοεκτίμηση και ευχαριστιούνται τη ζωή, ενώ γλουτοί με σχήμα αχλαδιού έχουν να κάνουν με άτομα υπομονετικά και προσγειωμένα.

 
 

ulf-buck

 
 

Και αν ακόμη δεν κάηκε ο εγκέφαλος σας, υπάρχει αρχείο pdf που σου δείχνει τι πρέπει να ξέρεις για να γίνεις ένας σωστός γλουτολόγος!

Δεν δίνουμε link φυσικά. Καείτε μόνοι σας.

Αφιερωμένο στην αναγνώστρια μας Sargassum Bacciferum που  ζήτησε να γράψουμε άρθρο για το “αν πετύχει η μαλακία”, αλλά μας πρόλαβε ένας χιψτεράς από το ough

Προωθούμε τον πολιτισμό εδώ. Όχι μαλακίες!

Best of internet