Quantcast
ORIGINALS

Πού να βρεις δουλειά

10 εταιρίες κολοσσοί ζητάνε να στείλεις το βιογραφικό σου ΤΩΡΑ


ΜΑΚΑΡΕΝΙΑ · 30 Μαΐου 2013

Σε μια εποχή που η ανεργία μαστίζει το εργατικό δυναμικό και την νεολαία της χώρας, δέκα εταιρίες κολοσσοί που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα φροντίζουν να κάνουν πράξη το πολυπόθητο όραμα για ανάπτυξη και σου ζητάνε να στείλεις το βιογραφικό σου ΤΩΡΑ. Βρες δουλειά σήμερα…:

 
 

1. Στην ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΕ

 
 

Ζητείται γεροντοκόρη, άσχημη, με τριπλές βάτες στην πουκαμίσα και νεύρα από μόνιμη εμμηνόπαυση για την θέση της βοηθού τηλεφωνήτριας στην εταιρία διαφημίσεων και τηλεοπτικών παραγωγών ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΕ. Ευχάριστο περιβάλλον, μίζεροι βαλκάνιοι συνάδελφοι. Αποστείλατε το βιογραφικό σας στην διδα Πεπονάκη υπ’ όψιν κας Ζαχαροπούλου.

 
 

2. Στην Τζάιαντ

 
 

Ζητείται νεαρά ψηλή, ξανθιά, για να μετρά δεσμίδες δεκαχίλιαρα και να εφευρίσκει δικαιολογίες για να λέει στην Βίρνα ώστε να μην υποψιάζεται τυχόν ιστορίες με τις μετρέσες του αφεντικού. Μπόνους πριμ με κάθε βιασμό. Έντιμο περιβάλλον. Επικοινωνήστε με εκπαιδεύτρια κα Σάντρα στο 2106 666 666.

 
 

3. Στην ΧΑΡΤΕΞ

 
 

Ζητείται πυροσβέστης επί εικοσιτετραώρου βάσεως για την κατάσβεση των πυρκαγιών που μαστίζουν τις πτέρυγες του εργοστασίου χάρτου της οικογένειας Φουστάνου. Παρακαλώ όπως αποστείλετε το βιογραφικό σας με την πιο ωραία φίλη ή συγγενή σας στην οικία Μ. Φουστάνου. Εχεμύθεια απαραίτητη. Θα προτιμούνται οι κάτοχοι πυροσβεστικού οχήματος Πόρσε.

 
 

4. Στο εργοστάσιο ΜΑΡΚΑΤΟΥ

 
 

Ζητείται

α) νεαρός με σαλοπέτα εργασίας και τρίχωτο στέρνο για την θέση του δοκιμαστή ντομάτας στην Χαλκίδα – απαραίτητα εκπληρωμένες οι στρατιωτικές υποχρεώσεις. Αμοιβή σε είδος. Ζητήστε την κα Σάσα.

β) νεαρός που δεν έχει ουδεμία σχέση με το ναυτικό και τους ναυστάθμους, για την θέση του βοηθού γραμματέα στο εργοστάσιο επεξεργασίας ντομάτας Μαρκάτου. Απαραίτητη η γνώση παρασκευής καφέ – προαιρετικές οι ικανότητες σε γυναικείο μανικιούρ και βάψιμο νυχιών. Ζητήστε την δίδα Σόφη.

 
 

5. Στον Όμιλο Αμυρά

 
 

Ζητείται αρχιμαφιόζος για συνεργασία στην εύρεση του δέκατου τρίτου κλιειδιού και την εξουδετέρωση αναστημένων αντιπάλων που ζουν σε σκάφη. Ποσοστά επί των κερδών, αυξημένες πιθανότητες εύρεσης στον βυθό με τσιμεντένια παπούτσια. Μπόνους κεφάλι αλόγου στην πόρτα σας με κάθε deal. Πληροφορίες, μέγαρον Αμυρά, αναζητήστε κον Στράαατο.

 
 

6. Στην EcoModa

 
 

Ζητείται κακάσχημη κοπελίτσα με μηδαμινές γνώσεις στον χώρο της μόδας, οκτώ βαθμούς μυωπίας και αράχνες στο ανέγγιχτο βρακί της, για την θέση του σκιάχτρου της εταιρίας Εκομόντα. Δυνατότητες γρήγορης εξέλιξης σε καλλονή με στιλ. Μισθός συζητήσιμος – προφανώς όχι με τον τρόπο που νομίζετε.

 
 

7. Στο Conte del Mare

 
 

Ζητείται καμαριέρα με νεύρα ζαρτιέρες και φωνή νταλικέρη για την θέση της υπεύθυνης ορόφων στο νεόδμητο ξενοδοχείο Κόντε ντελ Μάρε. Δεν περιλαμβάνεται ιατροφαρμακευτική ασφάλιση. Ευχάριστο περιβάλλον, αγόρια με μούσκουλα στην πισίνα και άλλα πριμ.

 
 

8. Στην δικηγορική εταιρία Ρούσσος και σία

 
 

Ζητείται δικηγόρος για εξάμηνη άσκηση σε γνωστό δικηγορικό κολοσσό των Αθηνών. Εξειδίκευση σε υποθέσεις πλαστογραφίας πινάκων. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί την νύχτα της φεγγαρόπετρας, θα προσληφθεί ο υποψήφιος που θα κάνει την καλύτερη ευχή. Περισσότερες πληροφορίες, στο σπίτι του Fame Story.

 
 

9. Στο ΥΠΕΧΩΔΕ

 
 

Το Υπουργείο Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων προκηρύσσει μια θέση υπουργικής κολορατούρας για κατ’ ιδίαν άριες στο γραφείο του υπουργού. Προϋπηρεσία σε κωλάδικο απαραίτητη. Προσφέρεται δωρεάν αντιλυσσικό εμβόλιο για τυχόν δαγκωματιά από λυσσασμένο γενικό γραμματέα. Ζητήστε τον Κούκι ή στείλτε το βιογραφικό και το CD σας στο [email protected]).

 
 

10. Στην γιαουρτοποιΐα ΜΠΕΖΕΝΤΑΚΟΥ

 
 

Ζητείται χαφιές από το εργοστάσιο γαλακτοκομικών και γιαουρτιού Μπεζεντάκος, για παρακολούθηση ευτραφούς επιτήδειας που έχει βάλει στο μάτι την περιουσία της οικογένειας Μπεζεντάκου. Καλέστε για ραντεβού κα Αννέτα, από τη 9.00 ως τη 17.00.

 
 

-Αν έχετε υπ’ όψιν σας κι άλλες ευκαιρίες σε τηλεοπτικές επιχειρήσεις, μην το κρατάτε για τον εαυτό σας, μοναχοφάηδες. Γράψτε τις ακριβώς από κάτω. #telos_i_anergia

 
 

Best of internet