Quantcast
POLITIX

Σεξιστικός οχετός από Donald Trump, στην δημοσιότητα βίντεο με κλαρινογαμπρική συνομιλία [VIDEO]

Το βίντεο που δημοσίευσε η Washington Post από το 2005 ίσως και να βάζει τέλος στην προεδρική κούρσα


THE NEWSROOM · 8 Οκτωβρίου 2016

Ένα βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας η Washington Post από παλιότερες δηλώσεις του Donald Trump πριν από την παρουσία του στην εκπομπή “Access Hollywood” το 2005 ίσως και να αποτελεί την ταφόπλακα στα όνειρα του μπουτζόβλαχου μεγιστάνα να γίνει πλανητάρχης.

Στο βίντεο αυτό, ο Trump περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τις γυναίκες, κατά τρόπο που σίγουρα μπορεί να χαρακτηρίζει ένα πρότυπο για τα παιδιά της Αμερικής, όπως προσπάθησε να τον προβάλει πριν κάποιες μέρες μια υποψήφια των Ρεπουμπλικάνων.

Της την έπεσα, αλλά έφαγα χυλόπιτα. Προσπάθησα να την γ***. Ήταν παντρεμένη.

Για να συνεχίσει:

Αν ξεκινήσεις δεν σταματάνε. Μπορείς να τους κάνεις ότι θες, ακόμη και να την πιάσεις από το μ****.

Στην ίδια συνομιλία, μάλιστα, φαίνεται να περιγράφει ερωτικές του περιπέτειες κατά την περίοδο που είχε φρεσκοπαντρευτεί.

Καταγραφή

Ο Donald Trump, θορυβημένος απάντησε με βίντεο συγγνώμης για το συμβάν, λέγοντας πως “κανείς δεν είναι τέλειος” και πως όσοι τον ξέρουν, γνωρίζουν πως τα λόγια του αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τις καθημερινές του πράξεις.

Έχω πει πράγματα για τα οποία έχω μετανιώσει και έκανα πράγματα για τα οποία λυπάμαι και οι στιχομυθίες που κυκλοφόρησαν σήμερα στο πάνω από δεκαετία βίντεο είναι κάποια από αυτά.

Παρόλα αυτά, με αρκετούς ανθρώπους από το στρατόπεδο των Ρεπουμπλικάνων να εγκαταλείπουν τον Trump μετά από τη διαρροή αυτού του βίντεο (δείτε στο τέλος αυτού του άρθρου της New York Times) και τη Hillary να χει πάρει κεφάλι στις δημοσκοπήσεις, φαντάζει αρκετά δύσκολα το προεδρικό χρίσμα να καταλήξει στον άνθρωπο που έχει μέχρι και εμφιαλωμένα νερά με το όνομά του.

image-1-l-9788d6ca3c4255393b5848e3b20fdfc1

Ελπίζουμε, βέβαια, να υπάρχει κόσμος που να μη χρειάστηκε αυτή τη διαρροή για να μάθει τι κουμάσι είναι ο Trump.

Trump-Protesters-Klan

Best of internet