Quantcast
POLITIX

Ποιος είναι στ’αλήθεια ο Χρήστος Καλογρίτσας; Ο βίος και η πολιτεία του τέταρτου αδειοφύλακα

Ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για το νέο άρχοντα της ελληνικής τηλεόρασης


felix · 2 Σεπτεμβρίου 2016

Πολύς κόσμος στο πανελλήνιο έμεινε έκπληκτος όταν άκουσε ότι αντί για αρκετούς από τους παραδοσιακούς άρχοντες των media, ένας από τους 4 καναλάρχες (σαν τους καβαλάρηδες της αποκάλυψης ακούγεται αυτό) θα είναι ο παλιός στο κουρμπέτι και πολύ καλά δικτυωμένος, αλλά άγνωστος στο ευρύ κοινό, Χρήστος Καλογρίτσας. Ποιος είναι όμως αυτός ο μυστηριώδης τυπάς;

YzCoYmU

Ο Χρήστος Καλογρίτσας γεννήθηκε στην Calliope της Indiana και έχει αμερικάνικη υπηκοότητα. Είναι εβραίος στο θρήσκευμα, κατοικεί στην Washington D.C. και είναι ο αρχηγός του τμήματος Eυρώπης της CIA. Παντρεύτηκε τη Mira Καλογρίτσα, με την οποία είναι πλέον διαζευγμένος. O Xρήστος Καλογρίτσας είναι ο μέντορας της Carrie Mathison και σε ένα βαθμό, ο προστάτης της στη CIA.

Λίγα πράγματα είναι γνωστά για τα πρώτα χρόνια της ζωής του Χρήστου, παρόλαυτα είναι εξακριβωμένο πως πήρε το πτυχίο του στις πολιτικές επιστήμες στο κολλέγιο. Ήταν επίσης ένα από τα λίγα παιδιά Εβραϊκής καταγωγής που μεγάλωσαν σε μια πόλη στην αγροτική Indiana.

Mandy Patinkin as Saul Berenson in Homeland (Season 4, Episode 03). - Photo: Joe Alblas/SHOWTIME - Photo ID: homeland_403_07039.R

 

Όπως και να’χει, ο Χρήστος τοποθέτησε την Μathison στην ανάκριση του Nick Brody μετά την επιστροφή του με τον όρο να προσέξει τη συμπεριφορά της (το οποίο αυτή δεν έκανε). O Kαλογρίτσας ην υπερασπίστηκε απέναντι στο αφεντικό της, David Estes, ο οποίος παραπονέθηκε για τη συμπεριφορά της στην ανάκριση, παρόλαυτα τον προειδοποίησαν να μην αφήσει τα πράγματα να γίνουν προσωπικά με την Carrie.

Ο Χρήστος ανακάλυψε τελικά την παράνομηση παρακολούθηση του Brody από την Carrie και ένιωσε θυμό μαζί της όταν αυτή πιο μετά προσπάθησε να αποπλανήσει τον Brody. Σε κάθε περίπτωση ο Χρήστος αισθάνεται πως η Carrie δικαίωσε τον εαυτό της όταν βρήκε ένα ρυθμικό μοτίβο στον τρόπο που ο Brody έπαιζε τα δάχτυλα του στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

 

Best of internet