Quantcast
POLITIX

Στέρεψε το Ποτάμι; Ο Χάρης Θεοχάρης θεωρεί πως η αυτόνομη πορεία του κόμματος τελείωσε

“Καληνύχτα, καληνύχτα” Θεοχάρης Θεοχάρης


THE NEWSROOM · 20 Φεβρουαρίου 2016

Σε έξι μέρες κλείνουν δύο χρόνια Ποτάμι και επίκειται συνέδριο, με τη φάση πάντως στο μπομπολέικο να μην εξελίσσεται και πολύ όμορφα. Το κόμμα του Μπόμπολα Σταύρου Θεοδωράκη δείχνει να πατώνει δημοσκοπικά, ενώ αν δεν ήταν και ο Ράμπο Γιώργος Αμυράς με τους ηρωισμούς του μπορεί να μην αντιλαμβανόμασταν καν ότι υπάρχει. Την ξεραΐλα του Ποταμιού ήρθε να επιβεβαιώσει σημερινή του συνέντευξη ο Χάρης Θεοχάρης, βουλευτής του κόμματος, ο οποίος έκανε λόγο για “ολοκλήρωση της αυτόνομης πορείας του Ποταμιού“.

Η προοπτική αυτόνομης πορείας γύρω από την οποία συστρατευτήκαμε όλοι δεν υφίσταται πια. Το Ποτάμι δεν μπορεί πλέον να δυναμώσει περεταίρω και να κινηθεί μόνο του.

ImageHandler

Στο υπόλοιπο της συνέντευξης ο Θεοχάρης Θεοχάρης κινήθηκε στα γνωστά μήκη κύματος, τονίζοντας πως μετεκλογική συνεργασία θα παίξει μόνο “με τις δυνάμεις του εξορθολογισμού, που εκφράζονται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη”, πως το Σύνταγμα είναι κουρασμένο κλπ, ενώ αρνήθηκε τη διεκδίκηση της ηγεσίας του κόμματος από το Σταύρο Θεοδωράκη (τον οποίο και θεωρεί υπεύθυνο για την καθοδική πορεία του κόμματος).

Αν θυμηθούμε, δε, και τη χαρά που έκανε η Αντιγόνη “Ίου” Λυμπεράκη όταν έβγαλε αρχηγό η ΝΔ τον Κυριάκο, μπορούμε να υποθέσουμε πως, όντως, ο Σταύρος ο Θεοδωράκης έχει λόγους να στεναχωριέται και να κόβει βόλτες με το σακίδιο στην Αγιά Βαρβάρα.

αρχείο λήψης (34)

Best of internet