Quantcast
POLITIX

Λευκοί στις ΗΠΑ σκοτώνουν πιο πολλούς έγχρωμους πολίτες απο ό,τι κάθε ασθένεια στην Αφρική

Wannabe μπάτσος εκτελεστής σκοτώνει 9 άοπλους μαύρους σε εκκλησία. Γιατί έτσι.


felix · 18 Ιουνίου 2015

Εκεί που όπως γράφαμε τα πράγματα για τους μαύρους πολίτες των ΗΠΑ πηγαίναν χάλια, τώρα πάνε και χειρότερα: Παλαβός ρατσιστής μπούκαρε σε ιστορική Αφροαμερικάνικη εκκλησία στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνα και άρχισε να πυροβολεί, σκοτώνοντας τελικά 9 άτομα.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ το έχει ήδη κατατάξει σαν έγκλημα μίσους και έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για να βρει το δολοφόνο, ο οποίος άραξε καμιά ώρα στην εκκλησία όπως φαίνεται πριν αρχίσει να γαζώνει.

blaclivesmatter

Το οποίο ανθρωποκυνηγητό είναι εξωφρενικά αστείο καθώς αν το σκεφτεί κανείς, στις ΗΠΑ όπως υπογραμμίζει η αγγλική εφημερίδα Guardian, οι ΗΠΑ σαν κράτος δεν μπορούν να κρατήσουν σοβαρό μέτρημα για το πόσους Αφροαμερικάνους σκοτώνουν οι λευκοί Αμερικάνοι αστυνομικοί. Mπορούν άλλοι όμως και άρα γνωρίζουμε πως από τον Ιανουάριο η αστυνομία στις ΗΠΑ έχει σκοτώσει 528 (!) άτομα, εκ των οποίων το μεγαλύτερο μέρος είναι μαύροι ενώ ταυτόχρονα είναι και τα συχνότερα θύματα ρατσιστικών εγκλημάτων. Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί δεν καταδικάζονται σχεδόν ποτέ.

hate2

Σαν να μην έφταναν οι μπάτσοι εκτελεστές άοπλων μαύρων, τώρα ξεκίνησαν και οι εθελοντές.

Best of internet