Quantcast
POLITIX

«Μόνο η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση»: η μόνη διαδήλωση που αξίζει να πας

Ανάμεσα στον Άδωνι και τον Καμμένο, υπάρχει τρίτος δρόμος


felix · 17 Ιουνίου 2015

Τα πράγματα, σύντροφοι, μπορούν να συνοψιστούν με τη λέξη ΥΟLO. Με τη διαπραγμάτευση γίνεται υπερτζόγος, είμαστε τόσο πολύ στο επίκεντρο των εξελίξεων για πρώτη φορά από τους Περσικούς Πολέμους και σε δέκα μέρες μπορεί να παίρνουμε τσιγάρα με ευρώ, δραχμές ή ρούβλια.

ImageHandler

Μέσα σε όλον αυτό το χαμούλη τα στρατόπεδα έχουν σχηματιστεί:

Από τη μία ο ΣΥΡΙΖΑ στήνει μαζώξεις στήριξης της κυβέρνησης μέσω της σελίδα Εξπρές της Αξιοπρέπειας ( . . . ) που είναι λιγότερο αυθόρμητες κι από σέλφι των Άδωνι/Βορίδη

b6xigy7igaam2-k

στις οποίες μαζώξεις είναι και λίγο δύσκολο να καταλάβει κανείς τι ακριβώς πάει να κάνει κανείς εκεί:

11218874_1499495227007197_6111852549807966947_n

 

Από την άλλη, η γνωστή ομάδα από αηδιαστικά φιλελέ γκρέμλιν των Ψαριανού, Πορτοσάλτε και άλλων τιτάνων που διαδήλωσε πριν ένα διάστημα, κάνει την εμφάνιση της με την αντισυγκέντρωση “Μένουμε Ευρώπη” με όνομα εμπνευσμένο από εκπομπή του Αμυρά και της Τσιτσιμπίκου.

efab28bda7a2690609c32b923f3a1bed

Ίου.
Σα να μην έφταναν όλα αυτά, στη συγκέντρωση συμμετέχει και το μεγαλύτερο βύσμα που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα:

Ναι, αυτός. Σκέψου το καλά, αναγνώστη. Εσύ θα πήγαινες στην ίδια συγκέντρωση με αυτούς;

mitsotakisgeorgiadis

 

Eυτυχώς υπάρχει και για εμάς φως στο τούνελ. Υπάρχει μια τρίτη επιλογή που θα δώσει τη λύση σε εμάς και τη διέξοδο στη χώρα, και είναι αυτή:

Monoell

 

Τα συγκεκριμένα τσακάλια βρήκαν τη λύση: να φύγουν όλοι από το ευρώ και την ΕΕ και να μείνουμε μόνο εμείς, οπότε να λυθούν και όλα τα προβλήματα ταυτόχρονα. Ενημερωτικά, για να είστε όλοι πανέτοιμοι:

Διαδηλώνουμε για την παραμονή μόνο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την αποχώρηση όλων των υπόλοιπων κρατών μελών. Η Ευρώπη είναι Ελληνική! Η Ευρώπη έξω από την Ευρώπη και η Ελλάδα μέσα.
Σύνταγμα, Πέμπτη 18 Ιουνίου, 7:30 το απόγευμα.Ένωσε την φωνή σου μαζί μας! Θα φοράμε όλοι μπλε και κατόπιν συνεννόησης μόνο μια/ένας θα φοράει κίτρινα, η/ο πιο ψηλή/ος (θα πραγματοποιηθεί καταμέτρηση ύψους όλων των συμμετεχόντων δυο ώρες πριν την ώρα έναρξης στο συντριβάνι)

Για όλους τους καχύποπτους, διοργανωτής υπάρχει και είναι η Κατάργηση Πάγιας Εισφοράς ΟΑΕΕ.

(Ό,τι κι αν είναι αυτό.)

Όπως και να’χει, μεταξύ του Πάνο Καμμένο και του Άδωνι Γεωργιάδη πλέον υπάρχει τρίτος δρόμος. Ραντεβού στο δρόμο – θα νικήσουμε.

 

Best of internet