Quantcast

Μητέρα και κόρη συνεργάζονται για να δημιουργήσουν μαγευτικές εικόνες

Τι συμβαίνει όταν μια έμπειρη καλλιτέχνις μοιράζεται το μπλοκ ζωγραφικής της με την τετράχρονη κόρη της

danaouki-hime

28 Νοεμβρίου 2013

Θυμάστε όταν ήσασταν μικροί που ένα κουτι μαρκαδόροι ή κραγιόνια ήταν ό,τι καλύτερο υπήρχε στον κόσμο και τα πάντα γύρω σας ήταν καμβάς για να καλλιτεχνίσετε; Τοίχοι, πλακάκια, η ατζέντα του πατέρα σας, ο λογαριασμός της ΔΕΗ, παντού μπορούσατε να μουτζουρώσετε. Κι η μητέρα σας να τρέχει από πίσω να σας προλάβει πριν ζωγραφίσετε το καινούριο σας αριστούργημα στον καινούριο καναπέ.

Έτσι λοιπόν και η καλλιτέχνις Μίκα Ανγκέλα Χέντρικς δεν ήθελε να πλησιάζει η τετράχρονη κόρη της το μπλοκ σχεδίου της, αφού παίρνει τη δουλειά της πολύ σοβαρά. Μέχρι τη στιγμή που η μικρή Μάιλα την ξεγέλασε χρησιμοποιώντας τα ίδια της τα λόγια: “Αφού δεν μπορείς να το μοιραστείς θα πρέπει να στο πάρουμε!” Τότε δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς παρά να την αφήσει να σχεδιάσει στο μπλοκ της. Αρχικά επέτρεψε στην κόρη της να τελειώσει ένα από τα σχέδια της και σιγά σιγά ακολουθώντας αυτή την τακτική είχαν μια ολόκληρη εντυπωσιακή συλλογή εικονογραφήσεων.

Τώρα πια η Μάιλα ξεκινά τη μέρα της ξεφυλλίζοντας το τετράδιο της μητέρας της ρωτώντας: “Έχεις κανένα κεφάλι για να ζωγραφίσω σήμερα;”.

Δείτε εδώ κάποια από τα αποτελέσματα αυτής την αναπάντεχης καλλιτεχνικής συνεργασίας.

 

 

 

 

 

 

 

Best of internet