Quantcast

Dinovember: O Μήνας που ζωντανεύουν οι πλαστικοί δεινόσαυροι

“Έχουμε αφιερώσει τον μήνα Νοέμβριο για να πείσουμε τα παιδιά μας οτι οι πλαστικοι δεινόσαυροί τους ζωντανεύουν όταν αυτά κοιμούνται”

Harry Jesusweener

15 Νοεμβρίου 2013

Ο Ρέφε Τούμα δεν είναι απλά ένας συγγραφέας και συντάκτης, Είναι και γονέας. Και είναι τόσο καλός που για να εξιτάρει την φαντασία και την δημιουργηκότητα των παιδιών του, “ζωντάνεψε” μικρούς πλαστικούς δεινόσαυρους. Απολαύστε το άρθρο μαζί με φωτογραφικό υλικό με τους μικρούς ακατάστατους δεινόσαυρους που ανάβασε ο ίδιος ο Ρέφε στο medium

 

Κάθε χρόνο εγώ και η γυναίκα μου αφιερώνουμε το μήνα Νοέμβριο για να πείσουμε τα παιδιά μας ότι την ώρα που κοιμούνται, οι πλαστικοί δεινόσαυροί τους ζωντανεύουν. Αρχικά τα παιδιά ξύπνουσαν για να ανακαλύψουν ότι οι δεινόσαυροι είχαν σκορπίσει μια κούτα δημητριακών και είχαν προκαλέσει ένα χάος στο τραπέζι της κουζίνας.

 

Το επόμενο πρωί, οι δεινόσαυροι είχαν σκαρφαλώσει πάνω στο πάγκο της κουζίνας για να κάνουν επιδρομή στη φρουτιέρα

Το πρωί μετά από αυτό, είχαν καταφέρει να παραβιάσουν το ψυγείο και να ρίξουν στο πάτωμα ένα κουτί αυγών. “Δεν πρόκειται να αρέσει αυτό στη μαμά και τον μπαμπά.” ακούσαμε τα κορίτσια μας να λένε.

Τα πράγματα είχαν ξεφύγει, ειχαν αρχίσει προκαλούν ενα χαός συνεχώς, Είναι δεινόσαυροι εξάλλου.

Για να είμαστε δίκαιοι, δεν κάναν ζημιές μόνο όλη την ώρα, αλλά καθαριζόντουσαν που και που

Πάντως οι δεινόσαυροι είναι σαν οποιοδήποτε άλλον, θέλουν να διασκεδάζουν κιόλας

Γιατί το κάνουμε αυτό; Επειδή στην εποχή των iPads και Netflix, δεν θέλουμε τα παιδιά μας να χάσουν τη φαντασία τους. Σε μια εποχή που οι απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις του κόσμου οι είναι ένα γκουγκλάρισμα μακριά, θέλουμε τα παιδιά μας να ζήσουν ένα μικρό μυστήριο. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο χρόνος, ενέργεια δημιουργικότητα και μερικοί πλαστικοι δεινόσαυροι. Η παιδική ηλικία είναι εφήμερη, οπότε ας σιγουρευτούμε ότι θα είναι διασκεδαστική όσο διαρκεί.

 

Best of internet