Quantcast
the stream DAILY VIRAL

O ΣΥΡΙΖΑ ξαναβαφτίζει απάλευτη ποντιακή μπάντα με όνομα Europond και τη στέλνει Eurovision (VIDEO)

Το τέλος είναι κοντά


LUBEN CREW · 9 Φεβρουαρίου 2016

Όταν πέσαμε πάνω σε δημοσιεύματα που μας έλεγαν ότι το παρακάτω κομμάτι από μπάντα με όνομα Europond (ευρωπόντιοι ρε μαλάκες) θα μας εκπροσωπήσαμε στη Eurovision, το θεωρήσαμε σιγουράκι για fake:

Ναι είναι τόσο χάλια όσο φαίνεται από την εικόνα του, δε θέλουν Thi$ και θέλουν και οπις την ποντιακή πατρίδα τους (παναγίτσα μας). Δε μπορεί να είναι αλήθεια όμως έτσι; Δεν είναι δυνατόν ακόμα στον καθυστερημένο θεσμό της Eurovision να πιάνουμε την πρώτη θέση από τον πάτο. Ή μάλλον γίνεται (αν και όχι με αυτό το κομμάτι):

Το συγκρότημα «Argo», πρώην «Europond», αποτελούν η Χριστίνα Λαχανά (τραγούδι), η Μαρία Βενετικίδου (φωνητικά), ο Βλαδίμηρος Σοφιανίδης (τραγούδι), ο Κώστας Τοπούζης (ποντιακή λύρα), ο Ηλίας Κεσίδης (φωνητικά – κρουστά) και ο Αλέκος Παπαδόπουλος (νταούλι).

Με ένα απλό google search διαπιστώσαμε ότι οι Argo έχουν 5/5 μέλη από Europond το οποίο σημαίνει ότι ο chief της φάσης ελληνική Eurovision Διονύσης Τσακνής και το κρου τους ξαναβάφτισαν για να μη στείλουμε ευρωπόντιους στη Eurovision. Δηλαδή:

647041c433b0

Δυστυχώς δεν υπάρχει ρωσική Eurovision να τους στείλουμε με όνομα Ρώσοποντ.

Best of internet