Quantcast
the stream DAILY VIRAL

Επείγον: Βοηθάμε όλοι να βρεθεί επιτέλους ο Τάκης που έβλεπε κύκλους!

Χιλιάδες άνθρωποι ξεκίνησαν εδώ και λίγες μέρες μια εκστρατεία αγάπης προς τους ρέιβερς των 90s


Lee Shaw · 16 Ιανουαρίου 2015

Το 2015 που έφτασε πριν λίγες μέρες, φέρνει μαζί του μια επέτειο σημαντική και κάπως μελαγχολική: φέτος κλείνουν είκοσι χρόνια από τότε που αυτός ο άνθρωπος

ntinopoulos

 

πήρε ένα μικρόφωνο κι έναν καμεραμάν και πήγε να συναντήσει κάποιους άλλους ανθρώπους, όπως αυτόν:

427762_4634912504693_48236573_n

 

και αυτόν:

κύκλους4

 

Με άλλα λόγια, φέτος κλείνουν είκοσι χρόνια από την προβολή του ντοκιμαντέρ “Η γενιά των ρέηβερς” που ο δαιμόνιος ρεπόρτερ Αργύρης Ντινόπουλος είχε φτιάξει για το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

 

Πολλοί έχουμε έκτοτε αναρωτηθεί τι να απέγιναν όσοι εμφανίζονται στο παραπάνω ιστορικό βίντεο. Πήραν άραγε κακό δρόμο στη ζωή τους, ή μήπως όλα αυτά ήταν απλά εφηβικές τρέλες και πράγματι μεγαλώνοντας κατάφεραν να γίνουν… (wait for it…) κυριλέ;

Πολλές απόπειρες έχουν γίνει μέχρι σήμερα να εντοπιστούν οι πρωταγωνιστές του βίντεο (και κυρίως ο Α’ ανδρικός του ρόλος, ο γεωμέτρης “Τάκης”), με κάποιες φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει να μην πείθουν εντελώς για την εγκυρότητά τους.

 

Ε, το ίντερνετ πήρε απόφαση να κάνει την τελική προσπάθεια, στην οποία μπορούμε (και αξίζει) να βοηθήσουμε όλοι!

Εδώ και δύο μέρες έχει αρχίσει να φουσκώνει στο Facebook το εξής ανοιχτό κάλεσμα εντοπισμού όσων εμφανίζονται στο βίντεο και μεγάλου πάρτι μαζί τους:

header

desc

 

Μέσα σε ελάχιστο διάστημα η εκδήλωση έχει μαζέψει ήδη πάνω από 7.000 attends και ήδη η δύναμη του ίντερνετ αρχίζει να αχνοφαίνεται στα σχόλια διάφορων που λένε πως επικοινώνησαν με τυπάκια που εμφανίζονται στο ρεπορτάζ και ίσως τους φέρουν στο πάρτι για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τις επόμενες γενιές.

 

Ως Luben στηρίζουμε την αξιόλογη αυτή προσπάθεια και θα την παρακολουθήσουμε/καλύψουμε με προσοχή. Μπες κι εσύ στην ερευνητική ομάδα εδώ κι ας ελπίσουμε για το καλύτερο.

 

 

Best of internet