Quantcast
the stream DAILY VIRAL

Ο Δημητράκης ο Πορνομετανάστης ίδρυσε Κόμμα Ελλήνων Κτηνοβατών

Εκτός από στοχαστής, εραστής και ανωμαλιάρικο μετα-troll, τώρα και πρόεδρος κόμματος


Τόλης Κοτολέτας · 15 Δεκεμβρίου 2014

Σε ένα πράγμα συμφωνούμε όλοι, αριστεροί και δεξιοί, ολυμπιακοί και παναθηναϊκάκιες, κιθαρίστες και ντράμερ:

Ζούμε σε μυστήριες και παράξενες εποχές. 

Ο κόσμος έχει ανάγκη νέων ηγετών και έχει σιχαθεί τα μεγάλα τζάκια που παράγουν μαζικά “σωτήρες” για την Ελλάδα, τα τελευταία 200 χρόνια. Καθώς – πιθανότατα – έρχονται εκλογές σύντομα, επικρατεί πυρετός πολιτικών ζυμώσεων και διεργασιών, όχι μόνο σε κάθε γωνιά της χώρας, αλλά και στην Αγία Πετρούπολη.

Ναι, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, υπάρχει μια αδούλωτη και πεινασμένη ελληνική ψωλή ψυχή, ο Δημητράκης ο πορνομετανάστης,  που κρατάει ψηλά τη σημαία του ψυχωτικού κλαρινογαμπρισμού και της κτηνοβασίας:

 

 

pornometanastis

 

 

526x297-HGi

 

Ο πορνομετανάστης δεν είναι καινούριος στην ελληνική πολιτική σκηνή. Οι εθνικογαμικές θεωρίες του είναι γνωστές στο κοινό των κοινωνικών δικτύων τα τελευταία 2-3 χρόνια, άλλα ο ίδιος αρνείται να περιοριστεί στον εθνικογαμισμό: στα βίντεο που μαζέψαμε, μονολογεί για ξεμπουρδελέματα στα εβραϊκά, καθώς κάνει μπάνιο με τις γάτες του, αναλύει της αποβιομηχανοποίση της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, προθυμοποιείται να ικανοποιήσει σεξουαλικά την Μέρκελ για να χαλαρώσει την λιτότητα, διαβάζει την Αποκάλυψη και αναλύει με παππούλη χωρίς φανέλα, γιατί “δε γαμάει ο Ελληνας”.

 

Περισσότερα στο μπλογκ του πορνομετανάστη, καθώς και στο κανάλι του στο youtube.

 

 



 


Best of internet