Quantcast
the stream DAILY VIRAL

O Γιάννης Τσακμάκης και η Φαιναρέτη Ρωμανού είναι οι καλύτεροι ψεύτικοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές που μπορείς να ακολουθήσεις στο Twitter

Δυο (ξεκαρδιστικοί) μούφα υποψήφιοι, στη χώρα που είναι αληθινός υποψήφιος ο Ζαγοράκης


Γιάννης Τσακμάκης

oCl2X5bs

 
 

O Γιάννης Τσακμάκης είναι ένας Πρώην Πασόκος Σατανιστής και πλέον υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΕΛΙΑ. Μπορεί γκουγλάροντας να μην βρήκαμε καμιά πληροφορία για την πάρτη του αλλά ο τύπος έχει το καλύτερο twitter account αυτό το διάστημα στο ελληνικό ίντερνετ. Στο προφίλ του δηλώνει οικονομολόγος στο επάγγελμα, ότι μιλάει γαλλικά, γερμανικά και αγγλικά και ότι είναι οικογενειάρχης με 2 παιδιά. Ακολουθούν μερικά tweets του που θα σας κάνουν να ανακτήσετε την χαμένη πίστη σας στην πράσινη παράταξη.

 
 

 
 

Φαιναρέτη Ρωμανού

WLpVTO5b

 
 

Η Φαιναρέτη είναι μια κυρία με Κ κεφαλαίο από τα βόρεια και είναι το τελευταίο βάιραλ του ίντερνετ. Και για αυτή όλως τυχαίως δεν υπάρχει καμιά πληροφορία σε ολόκληρο το νετ. Τελευταίες πληροφορίες λένε ότι φέρεται να είναι μία από τις μυστηριώδεις κυρίες που μοιράζαν λεφτά στη Βαρβάκειο. Μια γυναίκα με ήθος που με τα tweets της μας πείθει να κατευθυνθούμε προς τα δεξιά σε αυτές τις ευρωεκλογές.

 
 

Best of internet