Quantcast
the stream DAILY VIRAL

Το site του Ανδρέα Ανδρέου ήρθε για να αλλάξει τις μαθητικές εκλογές (για πάντα)

Οι εκλογές για το 15μελές δε θα είναι ποτέ ξανά οι ίδιες.


Eris Priestley · 30 Οκτωβρίου 2013

 
 

Με δυσκολία κρατούν τις αντιδράσεις τους φίλοι και φίλες στις παρέες όποτε κάποιος αναφέρεται -έστω και τυχαία- στις λέξεις: «Μαθητικές Εκλογές».

«Τι συνδικαλισμός!» «Τι μαχητικοί αγώνες!» «Τι νεολαΐστικη πρωτοπορία!» – ουρλιάζουν, σκίζουν τα ρούχα τους κι αμέσως ξεσπούν σε λυγμούς ή βάζουν ευθύς με το μυαλό τους να θυμηθούν τα κατορθώματα που είχε επιτύχει στον καιρό τους το μαθητικό συνδικαλιστικό σώμα, το πλέον αγωνιστικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Κάπου εκεί, ανάμεσα σε τρυφερές θύμησες για τετραδιάστατες τυρόπιτες και τον Μίλτο απ’ το Γ1 το γκόμενο της Χρυσούλας (που τώρα είναι ΔΑΠ) που καβάτζαρε τα λεφτά της πενταήμερης για να πάρει παπί – έρχεται σαν λίθος το αμείλικτο ερώτημα. Σήμερα; Ευδοκιμεί το αγωνιστικό πνεύμα στην νεολαία μας;

Πρώτος στο να ανακαλύπτει λαβράκια στο χαφτείο που λέγεται ιντερνετ ο συντάκτης μας muslimturing, μας προμήθευσε με το ekloges13.wordpress.com, δηλαδή με το σαιτ του ΑΑ. Δηλαδή του Ανδρέα Ανδρέου ή δηλαδή της Ανανέωσης Αρσακείου, που είναι το ίδιο.

 
 

 
 

Ο μικρός Ανδρέας είναι (πολύ) αποφασισμένος να κερδίσει τις εκλογές του 2013 στο σχολείο του (το Αρσάκειο) και αυτό γίνεται σαφές από το site του που αντανακλά όλες τις αξίες και την κουλτούρα του πολιτικού πολιτισμού στη χώρα μας. Στο site μπορεί κάποιος καταρχήν να μάθει:

 
 

Γιατί πρέπει να ψηφίσει Ανδρέα Ανδρέου:

 
 

 
 

Πολλοί υποψήφιοι κατεβαίνουν κάθε χρόνο στο 15μελές και ο μόνος τρόπος να εκλεγούν είναι η ΨΗΦΟΣ. Η ψήφος σας… Το ερώτημα όμως είναι: Γιατί να ψηφίσετε κάποιον υποψήφιο; και ειδικότερα στην δική μας περίπτωση;

 
 

Συγκινητικά testimonials από φίλους συμμαθητές:

 
 

 
 

Και βέβαια εκτενές βιογραφικό:

 
 

«Χαρακτηριστικά θυμάμαι ότι την πρώτη μέρα που μπήκα στην τάξη του γυμνασίου οι έδρες ήταν υπερυψωμένες και οι τάξεις σε πολύ χειρότερη κατάσταση από το δημοτικό. Φεύγοντας την τελευταία μέρα της 3ης γυμνασίου γύρισα στην ίδια τάξη (στο Άα) και την είδα επανδρωμένη με προσωπικά ντουλαπάκια για κάθε μαθητή, διαδραστικό πίνακα και έχοντας πάντα στο μυαλό μου όμορφες στιγμές από χορούς, εκδρομές και συλλογικές προσπάθειες για προσφορά σε άτομα που μας χρειάζονταν. Με το ίδιο σκεπτικό και ακόμα περισσότερη όρεξη ζητώ την ψήφο σας για να μου δοθεί η ευκαιρία να ξαναπροσφέρω τόσο και πολλά ακόμα. »

 
 

 
 

SWAG.

Best of internet