Quantcast
ORIGINALS

Όταν η κυρία που τραγούδησε το “ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.” τραγουδούσε σε εκπομπή για συνοικέσια (BINTEO)

Μια κλεφτή ματιά στη ζωή και τα έργα της γυναίκας-ψυχότροπο


President Creed · 14 Δεκεμβρίου 2015

Έχετε δει έστω και μια φορά το προεκλογικό σποτ του κινήματος ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. τότε σίγουρα θυμάστε την Τζέφη-Σοφία Ζαχαροπούλου που με το αφοπλιστικό της χαμόγελο και την παραδείσια φωνή της οδήγησε το κίνημα ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. στο δυσθεώρητο 0,12% στις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Το ομώνυμο τραγούδι ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α., ένα tribute στις αξίες του κινήματος και στη vapowave έκανε γνωστή την Τζέφη στο ευρύ κοινό.

Όμως τελικά Τζέφη – Σοφία Ζαχαροπούλου δεν είναι πρέσβειρα καλής θελήσεως μονάχα για το κίνημα ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. αλλά φαίνεται οτι θέτει τον εαυτό της και τα ταλέντα της στη διάθεση πολλών ευγενών σκοπών, ειδικά εάν αυτοί οι σκοποί επικοινωνούνται από μικρά και τοπικά κανάλια.

Εδώ η Τζέφη μας λέει ένα τραγουδάκι με την ελπίδα όλες οι μοναχικές ψυχές να βρουν το έτερον τους ήμισυ μέσω του γραφείου συνοικεσίων Πάππας.

 

 

Μέχρι ο κος. Πάππας να σας βρει την/τον κατάλληλο σύντροφο, η Τζέφη – Σοφία Ζαχαροπούλου βρίσκει την πλέον κατάλληλη ευκαιρία για να παίξει στο Roland της το Besame Mucho την ίδια ώρα που ένας κύριος που την χτενίζει λάηβ θα τραγουδάει τους στίχους.

 

 

 

Στην απίθανη περίπτωση που η Τζέφη και ο Πάππας δεν σας βρει γαμπρό/νύφη, τότε μην ανησυχείτε γιατί η μοναχική σας ζωή θα γλυκαίνει όταν θα γυρίζετε σπίτι και θα ανοίγετε την τηλεόραση στο Extra3, ή στην εκπομπή της “Χωρίς ρετούς” στο 9, ή στην άλλη εκπομπή της “Προϊόντα Ελλήνων” στο Kontra, ή στο Κερκυραϊκό Περισκόπιο, ή ακόμα καλεσμένη και στο The Tonight Show από τα Lidl.

 

 

happyweekend

kerkyraiko periskopio

proionta ellinon

xwris retous

the2nightshow

 

 

 

 

 

 

 

 

ross

Best of internet