Quantcast
ORIGINALS

Τα ζώδια από τη Λουγία Φιτσιώνη – Κριός

Ένα από τα 10 καλύτερα ζώδια


vamvax · 19 Δεκεμβρίου 2012

Μια μικρή εισαγωγή…

Φίλες μου γειά σας. Αυτή είναι η πρώτη μας συνάντηση σε τούτο δω το site του πολυπεριοδικού Luben. Πολλές πιθανώς να με ξέρετε από το blog μου, αφιερωμένο στου φίλους του παλιού καλού ιρανικού μουσαμά www.vamvax.blogspot.com. Άλλες πάλι ίσως με θυμάστε ως “Χαρούλα” στην αγαπημένη ελληνική σειρά “Το ρετιρέ”.

Όταν μου πρότεινε κάποιος δημοσιογραφίσκος του Λούμπεν να συνεργαστώ μαζί τους στην αρχή κάγχασα σαν τον Μότσαρτ όταν τον ρώτησαν αν μπορεί να παίξει το “Καλήν εσπέραν άρχοντες” στη μελόντικα. Τι σχέση έχω εγώ με τη νέα γενιά; Ούτε αϊ ποντ έχω, ούτε τζουκ μποξ ούτε παπ τεστ, ούτε τίποτε. Μετά όμως το σκέφτηκα καλύτερα και είπα: “τι έχω να χάσω”; Θα γράφω τα ίδια που έγραφα, απλά αντί για να γράφω ότι διάσημος κριός είναι η Μάγια Μελάγια, θα γράφω ότι είναι η Ριχάνα, η Πόλα Αμπντούλ, η Μάριλυν Μάνσιον, ή τέλος πάντων όποια από αυτές τις σουρλουλούδες πάτε κι ακούτε εσείς οι νέοι στις ντισκοτέκ και ξεβιδώνεστε στο σέικ.

Καλή μας αρχή λοιπόν.

Χαρακτηριστικά κριού:

KΡΙΟΣ – ένα από τα 10 καλύτερα ζώδια

Οι κριοί σε γενικές γραμμές είναι σπυριάρηδες γέροι και φορούν τραγιάσκα. Τους διακρίνει η οξυδέρκεια και η κομπορρημοσύνη αλλά μην σας παραξενέψει αν δείτε κάποιο κριό να τυλίγεται με πλατανόφυλλα και ρύζι και σας στέλνει καρδούλες που γράφουν πάνω “Αγάπα με αν ΝΤΟΛΜΑΣ”. Αυτός είναι ένας τρόπος για να σας δείξουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον. Αν δεν θέλετε να ανταποκριθείτε, απλά ακουμπήστε τον κριό σας στο υπογάστριο με μια παλιά πατερίτσα και θα σταματήσει. Θέλει βέβαια μεγάλη υπομονή για να αντισταθείτε στην πολιορκία ενός κριού (if you know what I mean). Δεν είναι τυχαίο άλλοστε ότι ο Κριός είναι ένα από τα καλύτερα 10 ζώδια.

Στους Κριούς αρέσει:

-το φαγητό

-να κερδίζουν το τζόκερ

-το στοματικό σεξ

Στους Κριούς δεν αρέσει:

-Η αποκόλληση αμφιβληστροειδούς

-Η ιογενής μηνιγγίτιδα

-Το Βέλγιο

 

Προβλέψεις για αυτή την εβδομάδα:

Αποφύγετε τα θανάσιμα ατυχήματα με κάθε κόστος, ακόμη και με τη ζωή σας. Αν είστε Κριός παίξτε το Λεβαδιακός – Πλατανιάς Χ, αν είστε οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, παίξτε το 1. Αντιμετωπίστε την κάθε σας δυσκολία με χαμόγελο και μπορεί να αποκτήσετε το ολόδικό σας φρεάτιο.

 

Διάσημοι κριοί

 

Μάγια Μελάγια

Γιάτζεχ Γκμοχ

Το πουλάκι Τσίου

Ο φαντάρος (από το τραγούδι “έλα στην παρέα μας φαντάρε”)

Η χελώνα του Μπεκενμπάουερ

 

Best of internet