Quantcast
ORIGINALS

Ο Γιώργος Τράγκας έκανε κοπάνα από το νηπιαγωγείο για να παρουσιάσει τη νέα του εκπομπή (PHOTOS)

Ο Έλληνας Μπέντζαμιν Μπάτον πιο λαμπερός κι ανανεωμένος από ποτέ


LUBEN CREW · 21 Απριλίου 2015

Βαψομαλλιάδες στην Ελλάδα, δόξα τω Θεώ, υπάρχουν πολλοί. Είναι μια υψηλή τέχνη το να απλώσεις μπογιά στην κεφάλα σου χωρίς να μοιάζεις σαν να παίζεις σε σκετσάκι του ΑΜΑΝ και κάποιοι το κάνουν με μεγαλύτερη επιτυχία-αληθοφάνεια:

 

karatzaferis-laos

 

… και κάποιοι με μηδενική επιτυχία-αληθοφάνεια:

tasos-kourakis_0

 

παπακωνσταντίνου

 

Όπως βλέπουμε και στα παραπάνω παραδείγματα, το πετυχημένο βάψιμο μαλλιού είναι προνόμιο της Δεξιάς. Πώς να το κάνουμε; Δεξιός και βαψομαλλιάς είναι η φυσική τάξη των πραγμάτων, το μαλλί δεξιού παίζει εντός έδρας όταν χαϊδεύεται ηδονικά από ένα σκούρο χημικό.

Τι πιο φυσικό άρα από το να επιχειρήσει ένα φρεσκάρισμα ο Απόλυτος Έλλην Δεξιός, επί τη ευκαιρία της νέας του εκπομπής;

 

CDDQWwbWgAEk3xs

SWAG

 

 

Ο Γιώργος Τράγκας επέστρεψε χτες στις τηλεοράσεις μέσα από τη συχνότητα του Blue Sky και φυσικά κατευθείαν έβγαλε λάιβ τους δικηγόρους της Χρυσής Αυγής κλπ – μα αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν το νεκρό κουνάβι που είχε μείνει να αποσυντίθεται στην κορυφή του κεφαλιού του και το οποίο οι τεχνικοί του καναλιού προφανώς κώλωσαν να του επισημάνουν.

 

11164218_10155538029940089_754996232_n

 

Πώς άραγε όμως ένας σούπερ-σταρ της δημοσιογραφίας σαν τον Τραγκίνιο καταλήγει σε ένα περιθωριακό κανάλι σαν το Blue Sky; Μήπως οι υπεύθυνοι του καναλιού τον προσέγγισαν ύπουλα προσφέροντάς του καραμέλες καθώς έκανε τραμπάλα στην παιδική χαρά της γειτονιάς του; Του υποσχέθηκαν καινούρια σανίδα του σκέιτ; Του πήραν πλεϊστέισιον;

 

tragkas_blue-600x329

 

Όπως και να ‘χει, φυλάξτε τις κόρες σας.

Best of internet