Quantcast
ORIGINALS

Η εφιαλτική περιπέτεια δημοσιογράφου της «Espresso» στο RAVE PARADE: ένα ρεπορτάζ που σοκάρει

Είναι το Luben ο νέος σατανισμός;


LUBEN CREW · 30 Μαρτίου 2015

Υπήρχε κάποτε μια μαγική εποχή για τα ελληνικά ΜΜΕ, όταν αρκούσε να πει κανείς δυνατά τη λέξη “ΡΕΪΒ” για να γίνει χαμός, ειδησεογραφικός σεισμός και πανικός.

Απο τότε έχουν περάσει καμιά εικοσαριά χρόνια, άλλα η Espresso δεν ξεχνά. Έτσι, όταν οι χτικιάρηδες λαθρομετανάστες πρεζάκηδες φωτισμένοι ηγέτες του ανεξάρτητου και αδέσμευτου τρολαρίσματος, δηλαδή το luben.tv, ανακοινώσαμε και διαφημίσαμε το Rave Parade, το πάρτι που κάναμε πριν λίγες μέρες, οι εκλεκτοί συνάδελφοι της καλής εφημερίδας πήραν τη μεγάλη απόφαση:

Έστειλαν ανταποκριτή τους στο πάρτι με σαφείς οδηγίες να καλύψει το γεγονός όπως θα το έκανε ο Αργύρης Ντινόπουλος, αυτό το αδάμαστο λιοντάρι της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας των 90’s.

 

06_015_img_8695_201501081420760801

 

(Ναι, ναι, ο Τάκης με τους κύκλους είναι ανακάλυψη του τεράστιου Ντινόπουλου)

 

 

Ο άφοβος ρεπόρτερ της εφημερίδας έσκασε λοιπόν ινκόγκνιτο ανάμεσά μας κι άρχισε να καταγράφει τα αίσχη που λαμβαναν χώρα στο πάρτι.

 

Δυο μέρες αργότερα, η Espresso κρεμάστηκε στα περίπτερα με το εξής πρωτοσέλιδο:

 

esr_2803_001_cmyk_0

ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΡΤΙ!

ΠΑΡΑΜΟΝΗ 25ΗΣ!!

ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΧΑΣΙΣ!!!

Ο ΜΑΡΙΟΣ Ο ΜΠΛΑΚΜΑΝ!!!!

 

Στο σάιτ της Espresso το ρεπορτάζ παίχτηκε με τον ακόμα πιο γαμιστερό τίτλο “Χασίς, αλκοόλ και δυνατή μουσική πριν από την παρέλαση”.

Να τα καλύτερα αποσπάσματά του:

 

 

 

Ξημερώματα 25ης Μαρτίου εκατοντάδες αυτοκίνητα είναι παρκαρισμένα σε ένα δρομάκι του Βοτανικού, που συνήθως δεν έχει τόσο ζωή και το μόνο που βλέπει κανείς είναι φορτηγά ή λεωφορεία τις ώρες αιχμής. (…) Ενας δυνατός, μπάσος ήχος κατευθύνει τα μπουλούκια… ανηλίκων και 25άρηδων στο βάθος της σχεδόν απροσπέλαστης από τον συνωστισμό οδού Ορφέως. Χιλιάδες άτομα με κουτάκια μπίρα και μπουκάλια με χύμα κρασί στα χέρια προσπαθούν (σαν τρελοί) να πλησιάσουν την «πύλη» μιας παλιάς αποθήκης και να μπουν στο πάρτι.

Υποβλητική εισαγωγή κινηματογραφικής φύσεως και πολύ σωστή παρατήρηση του συντάκτη που υπογραμμίζει το ότι οι αναγνώστες του Luben είναι καβατζόπουστες και σκάνε σε πάρτι με ξύδια από το σπίτι (σας βλέπουμε, λεχρίτες).

 

 

 

Οι τοίχοι δονούνται στους φρενήρεις ρυθμούς της ηλεκτρονικής μουσικής! (…) Η είσοδος στο πάρτι είναι ελεύθερη. Η έξοδος, δύσκολη. Οση προσπάθεια καταβάλλουν αυτοί που εισέρχονται στον χώρο άλλη τόση χρειάζονται αυτοί που προσπαθούν να βγουν. Ξαφνικά ένας από τους τρεις άντρες φωνάζει έντονα στο πλήθος να ανοίξει χώρο, ώστε να μπορέσει να βγει – υποβασταζόμενη από τους φίλους της- μια κοπέλα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση!

So much drama

 

 

 

Ανάμεσα στο πλήθος έχουν καταφέρει να τρυπώσουν -εκμεταλλευόμενοι προφανώς την πολυκοσμία- και πάρα πολλοί ανήλικοι που πιθανότατα το πρωί θα έπρεπε να συμμετάσχουν στην παρέλαση με το σχολείο τους!

Στις 24 του Μάρτη δεν γίνονται οι μαθητικές παρελάσεις; Όπως και να ‘χει, ο Γιάννης Δαλιανίδης θα είχε βγαλει σαράντα βιντεοταινίες με το “Ανήλικοι Μπαίνουν Παράνομα Σε Πάρτι Παραμονή Της Παρέλασης”

 

 

 

Ένα αγόρι φωνάζει στην παρέα του αν θα πιουν «κάνα ουίσκι» ή θα πρέπει να ψάξουν κάποιον να τους δώσει κανένα «μαύρο»! Οι περισσότεροι είναι εφοδιασμένοι με τσάντες πλάτης (σαν αυτές που χρησιμοποιεί ο Βαρουφάκης), ώστε να… περάσουν τις μπίρες που έχουν φέρει από το σπίτι. Αλλοι έχουν μέχρι και ειδικά εξαρτήματα (!) για να… τρίβουν την κάνναβη που κουβάλησαν μέσα στον καπνό.

Ο Βαρουφάκης βάζει μπύρες στη Βουλή; Έχω μπερδευτει με τόσες μαζεμένες αποκαλύψεις

 

 

 

Ο χώρος μυρίζει έντονα «λιβάνι» και οι περισσότεροι τηρούν το σλόγκαν «ό,τι μυρίζει γυρίζει» και μοιράζονται τα τσιγαριλίκια ακόμα και σε παρέες που θύμιζαν πενθήμερη εκδρομή λυκείου! Κάποιοι έχουν τα γυαλιά ηλίου πάνω στο κεφάλι (βραδιάτικα!), καθώς είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν ζωντανό το γλέντι μέχρι πρωίας.

ΓΟΝΕΙΣ, ΜΕΓΑΛΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ

 

 

 

Η μουσική είναι εκκωφαντική και εκατοντάδες ακολουθούν τον ρυθμό της με το βλέμμα «χαμένο». Μια παρέα κοριτσιών κοντά στα 20 προσπαθεί να στρίψει ένα τσιγάρο λίγο μεγαλύτερο από τα… συνηθισμένα. Τα καταφέρνουν, το ανάβουν και αρχίζουν να το μοιράζονται. Δίπλα τους πέντε αγόρια που είναι δεν έχουν κλείσει καν τα 18 με γουρλωμένα μάτια παρακολουθούν την κατάσταση που έχει αρχίσει να ξεφεύγει. Αρκετοί αποχωρούν σε τραγική κατάσταση.

Ο συνδυασμός θείτσας που παρακολουθεί μέσα από τα παντζούρια, ρουφιάνου της Δίωξης και weirdo σε πάρτι που δεν του μιλάει κανείς, έχει απογειώσει το ρεπορτάζ

 

 

 

Αλλοι, εξαντλημένοι από τις μεγάλες ποσότητες αλκοόλ που έχουν καταναλώσει, ψάχνουν απεγνωσμένοι και ζαλισμένοι, με εμφανή τάση για εμετό, να εντοπίσουν τις τουαλέτες. Η επιθυμία τους φαντάζει ακατόρθωτη με τόσο κόσμο. Πέφτουν κάτω και «ξαλαφρώνουν» επιτόπου! Απίστευτες εικόνες…

ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ESPRESSO;; ΜΙΛΗΣΤΕ

 

 

 

Και το Δαλιανιδό-μετρο πρώτα κοκκινίζει, μετά βγάζει καπνούς και τέλος σκάει με κρότο στο κλείσιμο του ρεπορτάζ:

 

«Παιδιά της γενιάς των ντραγκιών»
Ενδεικτικά της κατάστασης που επικράτησε είναι και κάποια σχόλια ατόμων που συμμετείχαν στο πάρτι στη σελίδα του facebook που φιλοξενούσε την εκδήλωση και κατέβηκαν από τους διαχειριστές της ύστερα από λίγες ώρες. «Μπορεί να ήταν σάπια η μουσική, αλλά, μάγκες, μην πίνετε drugs» γράφει ένας νεαρός, ενώ του απαντούν στα Greeklish «ρε φίλε, τώρα πες μου, δημοκρατία οk, διαδίκτυο και ιστορίες, αλλά να βγαίνει καθένας έτσι να μιλάει απροκάλυπτα, λες και ξέρει από ντράγκια, να το παίζει καθαρός κι εμείς δηλαδή οι άλλοι τι είμαστε, ζώα; Κι έτσι τώρα, όπως και να γίνει, παιδιά της γενιάς των ντραγκιών είμαστε. Ζήτω ο θεός Τζιμ Μόρισον».

 

Ζήτω ο θεός συντάκτης της Espresso, ζήτω το Luben που επιτέλους έγινε αυτό που ήταν εξαρχής ο σκοπός του να γίνει: ο #1 διαφθορέας της νεολαίας.
 

Best of internet