Quantcast
ORIGINALS

6 πράγματα που μπορείς να κάνεις στην Ελλάδα και να μη μπεις ούτε μια μέρα φυλακή

Κάντο σαν τον Παπακωνσταντίνου


felix · 29 Μαρτίου 2015

Με βάση την υπόθεση λίστας Λάνγκαρντ, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι όσο κι αν γκρινιάζουν μερικοί, η Ελλαδάρα μας είναι μια από τις πιο ελεύθερες χώρες του κόσμου. Που αλλού θα μπορούσες να κάνεις μερικά από αυτά που διάφοροι συμπολίτες μας έχουν κάνει και να μην πας ούτε δευτερόλεπτο φυλακή; Φυσικά, μπορεί κανείς να πει ότι όλα αυτά γίνονται σύμφωνα με το νόμο και με βάση αποφάσεις δικαστηρίων (εντάξει και τα χοντρά λεφτά/χοντρά κονέ βοηθάνε γενικά).

Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ λέμε εμείς ότι είναι και το τέλειο της υπόθεσης. Συλλέξαμε λοιπόν μερικά από τα πιο yolo σκηνικά που μπορείς να κάνεις στην Ελλάδα και μετά να πας βόλτα στο Κολωνάκι και να διηγηθείς τα κατορθώματά σου στα κορόιδα που κράζουν/θαυμάζουν.

Να κάψεις την Ηλεία ή/και να την αφήσεις να καεί.

pirkagies_ilia

Mπορεί να κάηκαν 100 τετραγωνικά χιλιόμετρα και να σκοτώθηκαν 37 άνθρωποι αλλά η Πατρίδα τους συγχώρεσε όλους και μοίρασε αναστολές. Ιδιαίτερα συγκινητική η συγχώρεσή της στον τότε Δήμαρχο Ζαχάρως που με τα λεφτά για την πυροπροστασία έφτιαξε ένα δρόμο κι έκανε τη μόστρα του.

Να είσαι όργανο της τάξης και να πέσεις γκαζωτός πάνω σε ηλικιωμένη διαδηλώτρια με τη μηχανή.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΥ ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ

O δελτάς που οδηγούσε και έπεσε πάνω στη Αγγελική Κουτσουμπού δήλωσε πως «Δεν είδα τίποτα. Ένιωσα όμως πως περάσαμε πάνω απο κάτι». Τριετής αναστολή για πραγματικό Carmageddon = worth it.

Να παραλάβεις τη λίστα Λανγκάρντ για την οποία συζητά όλη η Ελλάδα και να διαγράψεις εσένα, το σόι και τους φίλους σου.

Γιώργος-Παπακωνσταντίνου

Άρχοντας του swag o Παπακωνσταντίνου, καθώς δικαστής του έδωσε ένα χρονάκι με αναστολή, του είπε “Μηκέτι αμαρτάνετε” και του ευχήθηκε Καλό Πάσχα. Αλήθεια.

Να πυροβολήσεις με καραμπίνες τους εργάτες σου επειδή σου ζήτησαν τα μικροσκοπικά μεροκάματά τους.

manolada2

Απ’ότι φαίνεται, η Ηλεία είναι ο πιο ελεύθερος νομός της Ελλάδας. Από τους τέσσερις κατηγορούμενους στη Νέα Μανωλάδα, μόνο ο ένας καταδικάστηκε, φυσικά με αναστολή, ενώ ο ιδιοκτήτης της φυτείας αθωώθηκε κανονικά. Στο Νομό Ηλείας παίζουν μόνο αυθεντικά Far West σκηνικά, κάπως σαν Django αλλά από την ανάποδη. Τους έχεις σα δούλους και τους πυροβολείς κιόλας! Τony Soprano approves.

Να είσαι παρεάκι οργάνων της τάξης, να σακατέψετε χωρίς λόγο στο ξύλο έναν τύπο και να λέτε ότι έπεσε πάνω σε ζαρντινιέρα.

zarntiniera

Εντάξει άμα ήταν να μπαίνουν φυλακή οι μπάτσοι στην Ελλάδα κάθε φορά που έχουν δείρει άνθρωπο (= δε μπήκε κανένας) θα είχαμε γεμίσει 10 Γκουαντάναμο, αλλά αυτή η περίπτωση ξεχωρίζει για την φανταστική δικαιολογία που υιοθετήθηκε την οποία έβγαλε και σε δελτίο τύπου η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, παρότι ήταν ολοφάνερο πως για να γίνει έτσι όπως έγινε ο Αυγουστίνος Δημητρίου έπρεπε να πέσει σε ζαρντινιέρα από αεροπλάνο. Ατάκα Θεοχάρη στην πραγματική ζωή: 200 πόντοι.

Να είσαι ο Θέμος Αναστασιάδης, γενικά.

themos

Ο γνωστός. Κομιστής του DVD  Ζαχόπουλου/5.5 εκατομμύρια μαύρα σε ελβετική τράπεζα = 19 μηνάκια/αθώος. Άμα τον δείτε να εκδίδει την αυτοβιογραφία του με τίτλο “Πως καβάλησα τη χώρα”, μην αρχίσετε τις φωνές.

 

Best of internet