Quantcast
ORIGINALS

Luben – Εκκλησία 1-0

Βρήκαμε τον τρόπο να κάνεις σεξ πριν τον γάμο χωρίς να καείς στην κόλαση.


EGO PETRO · 8 Φεβρουαρίου 2013

Μιας και το θρήσκευμα που επικρατεί στην Ελλάδα είναι η ορθοδοξία θα επικεντρωθούμε σε αυτήν και θα κάνουμε την έρευνα  μας μέσα στις γραφές για να σας παραθέσουμε τρόπους έτσι ώστε να αποφύγετε το πυρ το εξώτερων και να δώσετε χαρά στα σκέλια σας.

Όπως και στο ποδόσφαιρο που παίζαμε στα νιάτα μας υπήρχε η  κλασική ερώτηση πριν τον αγώνα «Με τους παλιούς κανόνες ή με τους καινούργιους;». Κάπως έτσι θα αρχίσει και το αρθράκι μόνο που η απάντηση είναι «και με τους δυο» [Καινή και παλαιά Διαθήκη].

Ας πιάσουμε για αρχή την ομοφυλοφιλία και συνεχίζουμε στα υπόλοιπα [Κρατάμε το σεξ για το τέλος – σασπένς και τέτοια]

tsaroyxis

Για τους γκέι που λέτε έχουμε το εξής: οι μόνες αναφορές στις γραφές που χρησιμοποιεί και η καλή μας εκκλησία είναι οι λέξεις αρσενοκοίτης και μαλακός που θεωρούνται αμαρτία. Η χρήση της  πρώτης, από τους λίγους αρχαίους συγγραφείς που την χρησιμοποίησαν και μέσα από τα συμφραζόμενα των κειμένων παραπέμπει περισσότερο σε κάποιο είδος οικονομικής εκμετάλλευσης, πιθανόν με σεξουαλικά μέσα: βιασμό σεξ με οικονομικά κίνητρα εκβιασμό, πορνεία, προαγωγή σε πορνεία ή κάτι σχετικό. Και αν το ψάξεις λίγο παραπάνω αυτή η αμαρτία συγκαταλέγεται  στα οικονομικά εγκλήματα και όχι στα σεξουαλικά. Όσο για το «μαλακός»  στην αρχαία λογοτεχνία «μαλακοί» είναι οι άντρες που ζουν μέσα στον πλούτο και τη πολυτέλεια, αυτοί που κάνουν έκλυτη ζωή. Πουθενά δεν αναφέρεται ούτε υπονοείται η παθητική ομοφυλόφιλη επαφή. Οπότε την γλιτώνουμε για αρχή στο θέμα ομοφυλοφιλίας σε αγόρια. Αγκαλιές φιλιά και λοιπά επιτρέπονται.

Τα κορίτσια από την άλλη την γλιτώνουν σε δύο πράγματα

Μπουμπουλινα[2]

Δεν αναφέρετε πουθενά στις γραφές  η σχέση μεταξύ δυο γυναικών ως αμαρτία και εφόσον δεν υπάρξει διείσδυση  με αποτέλεσμα να μην υποβιβαστεί η οικονομική της αξία [Να χάσει την παρθενιά της] πάνε από παράδεισο μεριά.

Τώρα πάμε στα γενικά. Πάμε βασικά ,στο ΒΑΣΙΚΟ, τον αυνανισμό.

jizz-in-my-pants-andy-samberg1

Όλοι έχουμε ακούσει  την ιστορία με τον Αυνάν ο οποίος  παντρεύτηκε την γυναίκα του αδερφού του [Το όριζε ο νόμος της εποχής αν έχει πεθάνει ο αδερφός σου και αφήσει χήρα την γυναίκα του]. Ο Αυνάν επειδή δεν ήθελε να τεκνοποιήσει την γυναίκα του αδερφού του, τα πέταγε στα χώματα [Γένεση 38:6-10]. Ο αυνανισμός σαν  πράξη είναι αμαρτία λόγω του ότι σπαταλάς το σπέρμα σου  αλλά και γιατί κάνεις “κακές” σκέψεις. Η τιμωρία για αυτήν την πράξη είναι 40 μέρες με ξηροφαγία και 100 δεήσεις καθημερινά [Κανών Περί μαλακίας του [Ψεύδο-] Νηστευτή].
ΑΛΛΑ. Η εκκλησία αναφέρει τον αυνανισμό σαν κάτι που να το κάνεις με το χέρι σου ή με το χέρι άλλου. Αν δεν υπάρξει χέρι και ούτε κακές σκέψεις δεν θεωρείτε αυνανισμός. Σε αυτό την γλιτώνουμε αλλά μας μένει το σπέρμα που χαραμίζεται και δεν διαιωνίζεται το είδος. Θα μπορούσαμε να το παραχωρούμε σε τράπεζες σπέρματος να να ρίχναμε την αμαρτία στην μάνα που θα έπαιρνε το σπέρμα για γονιμοποίηση  αλλά θα ήταν υπερβολικό. Οπότε ερχόμαστε σε αδιέξοδο εδώ, αλλά τουλάχιστον γλιτώνουμε τις δεήσεις και τις 40 μέρες ξηροφαγία.

Τώρα με το σεξ ακούστε πως έχουν τα πράγμα. Στην παλαιά διαθήκη για να διατηρηθεί η παρθενιά των κοριτσιών πριν τον γάμο,ο καλός θεούλης σε άφηνε να επισκεφτείς μπουρδέλα και να κάνεις το καλό ρίχνοντας την αμαρτία στην ιερόδουλη. Αυτό φυσικά εξαφανίστηκε στην καινή.
Το θέμα όμως είναι ότι αν το ψάξεις καλύτερα μπορείς τελικά να κάνεις σεξ πριν τον γάμο . Yes you can!

Πάμε για λίγη ιστορία.


441625b38943ec0c78d1ce715aae631a_XL

Ο γάμος  με την σημερινή έννοια ξεκίνησε από τον αυτοκράτορα Λέοντα σοφό στον 8ο αιώνα. Πιο πριν αρκούσε μια δημόσια υπόσχεση συμβιώσεις και ήσουν παντρεμένος. Αν παρατηρήσετε ακόμα η Μαρία με τον Ιωσήφ δεν ήταν παντρεμένοι αλλά λογοδοσμένοι [Του δε Ιησού Χριστού η γέννησις ούτως ήτο. Αφού ηρραβωνίσθη η μήτηρ αυτού Μαρία μετά του Ιωσήφ, πριν συνέλθωσιν (“πρίν ἠ συνελθείν αυτούς” αρχαίο κείμενο) ευρέθη εν γαστρί έχουσα εκ Πνεύματος Αγίου [Ματθαίος: α’ 18]]

Οπότε;
Μαζέψτε γονείς ανοίξτε καμία σαμπάνια ρίξτε την δημόσια υπόσχεση και είστε καλυμμένοι. Εδώ έχουμε και το παραθυράκι της Παλαιάς διαθήκης που επέτρεπε στο να χωρίσουν τα ζευγάρια χωρίς καμία επίσημη διαδικασία [Ο Ιωσήφ μετά την εγκυμοσύνη της Μαρίας επειδή ήταν ευσεβής και δεν ήθελε να τη διαπομπεύσει, αποφάσισε να διαλύσει τον αρραβώνα, χωρίς επίσημη διαδικασία].

Αν λοιπόν εξαιρέσεις τις νηστείες που αποκλείουμε εξ αρχής σαρακοστή και άλλες πενήντα  μέρες για νηστείες Χριστουγέννων, Δεκαπενταύγουστου και μερικές άλλες γιορτές τύπου 25 Μαρτίου, 21 Νοεμβρίου, Φώτα κλπ. Μας μένουν περίπου 275 μέρες. Οι 275 μέρες ισοδυναμούν με 9 μήνες. Επί 8 ημέρες με τον ολυμπιακό στην έδρα του [έμμηνος ρύση] ανά μήνα έχουμε 72 ημέρες χωρίς φίκι φίκι. Μένουν 203 ημέρες. Τώρα εάν βγάλουμε τις νηστίσιμες Τετάρτες, Παρασκευές, Σάββατα και Κυριακές έχουμε 203 * (7-4) / 7 = 87 ημέρες στην πολύ καλύτερη. Μόνο σε αυτές τις 87 ημέρες (88 εάν έχουμε δίσεκτο έτος) επιτρέπεται στο ζευγάρι το σεξ.

Από το ολότελα;

Y.Γ.  Το άρθρο αυτό ήταν σατυρικό .Δεν τα εννοούσαμε τα παραπάνω.Μα την Παναγιά.
eleni_louka_fwnazw

Best of internet