Quantcast
ORIGINALS

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές του “Μπέβερλι Χιλς”;

Ζει ο Στιβ; Τι θα απαντάγαμε σήμερα στο “Κέλλυ ή Μπρέντα”; Τι απέγινε ο Μπράντον; Έχουμε το ρεπορτάζ


Mπέβερλι Χιλς (Χτυποκάρδια στο): Η πρώτη σειρά που έβαλε στον τίτλο της ταχυδρομικό κώδικα (τον οποίο ο Έλλην μεταφραστής μετέτρεψε σε τίτλο ταινίας με τη Βουγιούκλω) έκλεψε τις καρδιές μας τη δεκαετία του ’90, παρακολουθώντας τη ζωή μιας παρέας σχολιαρόπαιδων και τις ατέλειωτες αλλαξοκωλιές τους.

Τους είδαμε να αποφοιτούν από το γυμνάσιο, από το κολλέγιο, από το πανεπιστήμιο (ακόμα δεν έχω καταλάβει τη διαφορά αυτών των δύο) να απολύονται από φαντάροι, αλλά τι να κάνουν σήμερα; 

 

Το Λούμπεν έμαθε και σας αποκαλύπτει:

 

 

 

MΠΡΑΝΤΟΝ ΓΟΥΟΛΣ

Λίγα χρόνια μετά την αποφοίτησή του από το πανεπιστήμιο, ο Μπράντον τιμήθηκε με μετάλλιο της τιμής από τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Παραγωγών Τζελ Μαλλιών, για την προσφορά του στον κλάδο. Σήμερα δουλεύει ως πλασιέ πορτατίφ φτιαγμένων από παλιά μπλουτζίν στην πόλη καταγωγής του, τη Μινεσότα.

 

old brandon

 

 

 

ΝΤΥΛΑΝ ΜΑΚΕΪ

Μετά την αποκάλυψη της πραγματικής του ηλικίας (κανείς δεν μίλαγε, αλλά ήταν φανερό σε όλους ότι ο Ντύλαν είχε πατήσει τα 40 όταν ακόμα ήταν μαθητής του West Beverly High) o Ντύλαν, το κακό παιδί της παρέας βρήκε τραγικό θάνατο, από τις καταχρήσεις που τον είχαν ταλανίσει σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Ο ιατροδικαστής αποκάλυψε ότι στο αίμα του, νεκρού πια, Ντύλαν Μακέι κυλούσε τζιτζιμπύρα και χασίς, αλλά ποτέ δεν μάθαμε αν το ανακάτεμα αυτό αλκοόλ και ναρκωτικών ήταν μια στιγμιαία παράβλεψη ή ένα ακόμη αυτοκαταστροφικό επεισόδιο σε μια πολυτάραχη ζωή.

 

DYLAN

 

 

 

ΝΤΟΝΑ ΜΑΡΤΙΝ (ΓΚΡΑΤΖΟΥΕΗΤ)

Η Ντόνα, μετά το θάνατο του πατέρα της, μεγαλοπαραγωγού της σειράς, εγκαταλείφθηκε από όλους τους παλιούς της φίλους, που δεν είχαν πια κανένα λόγο να ασχολούνται μαζί της. Σήμερα ζει μόνη της σε ένα διαμέρισμα στις Κουκουβάουνες με 249 γάτες και μια ακέφαλη πορσελάνινη κούκλα που πιστεύει ότι είναι παιδί της.

 

DONNA

 

 

ΚΕΛΛΥ ΤΕΗΛΟΡ

«Κέλλυ ή Μπρέντα»; Το ερώτημα αυτό ήταν αιτία για περισσότερους τσακωμούς στα 90ς κι από το «Παπανδρέου ή Μητσοτάκης» ή το «Λάκυ Καπ ή Καραμπόλα;» Η Κέλλυ στα τελευταία δύο χρόνια της σειράς τα ’φτιαξε και με τους δύο πρωταγωνιστές, έγινε μέλος αίρεσης, πυροβόλησε και σκότωσε έναν βιαστή, απέβαλλε, παγιδεύτηκε σε ένα φλεγόμενο κτίριο και, σαν κάθε πρωταγωνίστρια σαπουνόπερας που σέβεται τον εαυτό της, έπαθε αμνησία. Μετά το τέλος της σειράς τα πράγματα ηρέμησαν γι’αυτήν και σήμερα δουλεύει ως κασκαντέρ αγγουριών για εκπομπές μαγειρικής.

 

κελλυ

 

 

 

ΣΤΗΒ ΣΑΝΤΕΡΣ

Ο προστάτης των Κλαρινόγαμπρων, σωσίας του James Hetfield, μετά από μια πλήρως αποτυχημένη καριέρα ως κολλεγιόπουστας κληρονόμος, σήμερα γράφει βιβλία αυτοβοήθειας από χόμπι και παρασιτεί απομυζώντας τον τίμιο ιδρώτα των εργατών του μεγαλοκαρχαρία πατέρα του. Το βιβλίο του με τίτλο «Απόκτησε αυτοπεποίθηση τώρα, ρε ανύπαρκτο γελοίο μηδενικό» πούλησε περισσότερα από 120 αντίτυπα.

 

στηβ

 

 

ΝAT

O πραγματικός πρωταγωνιστής της σειράς, ο ιδιοκτήτης του Peach Pit, εκτίει δις ισόβια στις φυλακές Rykers μετά από την αποκάλυψη ότι το στέκι της τρελοπαρέας του Beverly Hills ήταν απλά μια βιτρίνα για τις εγκληματικές δραστηριότητες του Νατ. Πίσω από το αγγελικό αυτό πρόσωπο κρυβόταν ένα από τα μεγάλα κεφάλια της Καζακστανής μαφίας στο Μπέβερλι Χιλλς. Στα υπόγεια του Peach Pit ανακαλύφθηκε θάλαμος βασανιστηρίων, χειρουργείο που εξυπηρετούσε παράνομο εμπόριο οργάνων και βίντεο εξοπλισμός όπου γυρίζονταν ταινίες ερωτικού περιεχομένου με ανήλικους μαθητές του γυμνασίου του West Beverly.

 

νατ

 

 

ΝΤΕΗΒΙΝΤ ΣΙΛΒΕΡ

Θέλει προσπάθεια σε μια τόσο φλώρικη παρέα να είσαι ο μεγαλύτερος φλώρος. Κι όμως ο Ντέηβιντ τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία. Μετά τη σειρά, ο Ντέηβιντ έγινε μέλος μιας αίρεσης που προσδίδει θεϊκή υπόσταση στον έναν από τους αδερφούς Μίλι Βανίλι (τον αριστερά όπως βλέπουμε). Έχασε όλη του την περιουσία στο «ξυστό».

 

david

 

Best of internet