Quantcast
ORIGINALS

Νίκος Αλέφαντος: “Τσίπρα έτσι να τους παίξεις στο Γιούρογκρουπ”

Κλέψαμε για λίγο τον κόουτς Νικόλα από το Sportdog και του ζητήσαμε τις σοφές τακτικές του για τη μεγάλη ρεβάνς της Παρασκευής


Σίμωνας ΚΕΔίκογλου · 19 Φεβρουαρίου 2015

αλεφαντος_γελουσε_το_γηπεδο_με_τον_παοκ
 
Η Ευρώπη και τα Γιουρογκρούπ είναι δύσκολα, πάντα το λέω. Οι δικοί μας προχτές πήγανε λίγο τραλαλά. Θυμάμαι που πήγαινα πριν τριάντα χρόνια να δω τις προετοιμασίες του Μιτεράν που ήτανε μάνα καημένη στην τακτική και τους είχε κλεισμένους στο προεδρικό Μέγαρο δεκαπέντε μέρες και τους γύμναζε. Ο Τσίπρας τους έχει λάσκα και αυτό στα Γιουρογκρούπ το πληρώνεις.
 
Μου έχει αρχηγό το Δραγασάκη. Πότε έκανε καλό ματς ρε τελευταία φορά ο Δραγασάκης; Με το Ζολώτα και με τον Τσοβόλα έπαιζε μπάλα. Βαρύς πολύ, αργοκαρούτα, μέχρι να πει δυο προτάσεις έχει πέσει και έχει ανέβει το χρηματιστήριο πενήντα φορές. Ο δε Βαρουφάκης, που πας ρε με το σηκωμένο γιακά και το πουκάμισο έξω; Στη σύγχρονη πολιτική Υπουργός με γιακάδες δεν υπάρχει, τι μας κάνεις τον γκόμενο; Σοβαροί να είμαστε. Το Γιουρογκρούπ είναι πόλεμος, θέλει γραβάτα κόκκινη, γαλάζιο πουκάμισο, σκούρο σακάκι. Εμείς πήγαμε ότι θα κάνουνε περίπατο αλλά ο Σάουμπλε και οι άλλοι ήταν με το μαχαίρι στα δόντια, δεν γλιτώνεις.

 

sost
 

Τώρα για την Παρασκευή. Δε θα πας γιούργια 4-4-3 θα μας βάλουνε στα δίχτυα μέσα. Έξω τον Βαρουφάκη. Αλέφαντος μιλάει. Δώσε βάση. Εδώ θα βάλεις τη Ζωή τον σκύλο. Θα τον κυνηγήσει τον Ντάισεμπλαν, ο Ντάισελμπλαν είναι βαρύς δεν μπορεί να πάρει απόφαση μόνος του. Θα του κολλήσεις τη Ζωή τη Κωστοπούλου από δίπλα να τον κυνηγάει σε όλη την αίθουσα. Τον Ντάισελμπλαν τον είδα και με την επερώτηση στην ολλανδική Βουλή, δε πρέπει να τον αφήσεις μόνο του να σολάρει, θέλει κυνήγι.
 
Με τίποτα δε θα βάλεις το Λαπατσίτσα. Αυτός είναι παιχτάκος ρε, με Αλέφαντο μιλάς τώρα. Για καμιά ημερίδα στο ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ, για κανά μίτινγκ με Βενεζουελάνους, δεν πας να παίξεις Ευρώπη με το Λαπασίτσα. Μου θυμίζει τον Ηλία τον Ηλιού, καλές επερωτήσεις, ιστορία τα πάντα, με το που πήγαινε στο ΝΑΤΟ, καλώς τα παιδιά καλώς τα 3-0.
 
Μου λένε ο Γιούνκερ μας υποστηρίζει. Ποιος Γκούγκερ μωρέ τώρα, από το Λουξεμβούργο που είναι όλοι και όλοι τέσσερις; Ο Γιούνκερ θέλει τρία βαρέλια τζιν για να ανοίξει το στόμα του μόνο. Ο Αντρέας κάποτε είχε συμμαχάρες, τον Πάλμερ, το Μιτεράν το Γκονζάλο, τώρα ο Τσίπρας μας έχει μείνει με το Γιούνκερ και το Ρέντσι με τη χωριστρούλα.

 

alefantos-e1370171935496
 

Πάμε τώρα και στη Δεξιά. Σαμαρά τελείωσες ρε φύγε, δε μπορείς άλλο. Ο Κόκκαλης ο μεγάλος πρόεδρος δεν παραιτήθηκε όταν έχασε το πρωτάθλημα; Μου λένε για τον Κυριακό, το παιδί είναι του κατηχητικού, μια χαψιά θα τον κάνει ο Τσίπρας. Εδώ θες το Βορίδη το δυναμίτη να τους συσπειρώσει μπας και κάνουνε τίποτα.
 
Αυτά σε γενικές γραμμές. Το ξαναλέω η Ευρώπη είναι δύσκολη. Θέλει κυνήγι, θέλει παιχταράδες, θέλει λεφτά. Πας κερδάς το ψόφιο το ΠΑΣΟΚ, τη Νέα Δημοκρατία, αλλά για Ευρώπη δεν είσαι με τους Παππάδες και τους Τσακαλάτους, θα σε αλαλιάσουνε, γελάει ο κόσμος.

 

 

alefantos-300x213
 

Best of internet