Quantcast
ORIGINALS

Ζώδια από την Λουγία Φιτσιώνη: ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ένα ζώδιο για όλη την οικογένεια


vamvax · 29 Ιανουαρίου 2013

Αγαπητές μου φίλες, μετά από αυτό το εξαντλητικό αφιέρωμα στα 90s, η Λούγια Φιτσιώνη είναι και πάλι μαζί σας για πράγματα πραγματικά σημαντικά! Μη με παρεξηγήσετε, τα θυμάμαι με νοσταλγία τα 90s! Ήταν μια αθώα εποχή. Τότε το βασικό ερώτημα που μας απασχολούσε δεν ήταν «ευρώ ή δραχμή», αλλά «τα περισσότερα ή τα λιγότερα κιλά κερδίζουν στο υπερατού;» Τότε τον κόσμο δεν τον απασχολούσε αν θα έχει δουλειά την επόμενη μέρα αλλά το αν το μπακότερμα έχει κάποια ουσιώδη διαφορά από το απλό τέρμα. Τότε πορείες γινόντουσαν για το αν στην ταυτότητά σου θα γράφει το θρήσκευμα ή αν στο δίπλωμα οδήγησής του θα γράφει ως σχήμα προσώπου «ωοειδές». Αυτά ήταν τα 90s. Εμμανουέλα, έκστασυ και λαμπάντα!
 

 
Χαρακτηριστικά καρκίνων

Είναι δύσκολο να γράψω για τους καρκίνους, γιατί πάντα θυμάμαι την προσωπική μου εμπειρία μαζί τους. Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου ήταν όταν έπρεπε να ανακοινώσω μπροστά σε όλη μου την οικογένεια ότι έχω καρκίνο στον ωροσκόπο. Πέρα από θύματα φτηνών λογοπαίγνιων πάντως, οι καρκίνοι είναι άνθρωποι ιδιαίτερα μανιαμούνιες. Είναι το στυλ του ανθρώπου που θα παραπονεθεί επειδή το θαλάσσιο ποδήλατό του δεν έχει βοηθητικές ρόδες ή θα ζητήσει τα λεφτά του πίσω μετά από φιλανθρωπική εκδήλωση.

Ονόματα καρκίνων

Οι καρκίνοι συνηθίζουν να έχουν καρκινικά ονόματα όπως: Άννα, Σάββας, Καραλαράκ, Νιψονανομηματαμημονανοψιν, κρατούμενος νο. 3205023, Σατανάς και άλλα.

Επαγγέλματα που ταιριάζουν σ’έναν καρκίνο: Οι καρκίνοι συνήθως γίνονται αεροψεκαστές, συνθέτες για ήχους που κάνουν τα air condition όταν ανοίγουν, κριτικοί μονωτικών ταινιών μικρού μήκους, γκοστμπάστερζ ή door to door πλασιέ πορτών (δυσκολότατο επάγγελμα μιας και το target group σου έχει ήδη αυτό που θες να του πουλήσεις)
 

 
Πλεονεκτήματα του να είσαι καρκίνος

Δεν γαργαλιέσαι εύκολα (μη σας φαίνεται ασήμαντο, το γαργαλητό δεν είναι για γέλια)

Οι περισσότεροι καρκίνοι υποστηρίζουν ότι είναι εγκαστρύμιθοι (κι αυτό είναι εξακριβωμένο, δεν το βγάζουν από την κοιλιά τους)

Κατασκευάζουν εξαιρετικές τηλεχειριζόμενες βόμβες (κι αυτό κάνει μπαμ από μακριά)

Διάσημοι καρκίνοι:

Του παγκρέατος

Των οστών

Του προστάτη

Μιχάλης Χατζηγιάννης

Των πνευμόνων
 

Best of internet