Quantcast
ORIGINALS

Ο συνήγορος του Αποστολόπουλου είναι πρώην ταλέντο της ΝΔ, πρώην πανελίστας του Χίου και πολύ sexy mothafucka

Θα έπρεπε να είναι κακούργημα το να είσαι τόσο hot όσο ο Παύλος Σαράκης


Τόλης Κοτολέτας · 22 Δεκεμβρίου 2014

Τις τελευταίες μέρες η χώρα παρακολουθεί συγκλονισμένη και κρυφά ερεθισμένη, την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας (;) του Παύλου Χαϊκάλη απο τον Γιώργο Αποστολόπουλο. Τα γατάκια της εγχώριας ειδησεογραφίας έχουν κάνει φύλλο κι φτερό τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης, άλλα κανένας δεν έχει τολμήσει μέχρι στιγμής να ακουμπήσει τον συνήγορο του Αποστολόπουλου, ένα καυτό τσακάλι με το όνομα Παύλος Σαράκης. Επειδή εμείς εδώ στο λούμπεν κάνουμε ρεπορτάζ και δεν ξύνουμε τα παπάρια μας, τολμάμε και βάζουμε τα χέρια μας στη φωτιά:

Ποιος είναι αλήθεια, ο Παύλος Σαράκης;

 

σαρ4

 

Ο γνωστός ποινικολόγος Παύλος Σαράκης είναι αναμφίβολα το πρόσωπο των ημερών για το νομικό κόσμο και όχι μόνον. Δεν δίστασε να αναλάβει την υπεράσπιση δύο προβεβλημένων βουλευτών και βασικών κατηγορουμένων της Χ.Α, των Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρου, έρχοντας αντιμέτωπος τόσο με το σύστημα της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας αλλά και με την ίδια την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας που τον θεωρούσε ανερχόμενο πολιτικό στέλεχός της. (πηγή)

 

 

Μα αυτά είναι απλά λόγια. Επειδή εκτός από λύκος της Ευελπίδων, ο Παύλος Σαράκης είναι πάνω απ’ όλα σέξι. Μανούλι, τσολιάς, καβλέτο – πως το λένε. Και οι φωτογραφίες που ψαρέψαμε από το προφίλ του στο Facebook αναδεικνύουν έναν μάστορα της δυναμικής (και εντελώς στημένης) Δικηγορίσιας Πόζας:

 

σαρ3

 

1238765_535327559869209_52880282_n

 

 

1235132_535327239869241_193188289_n

 

 

σαρ

 

σαρακισ

 

 

σαρ1

 

 

10178065_641667845901846_6635377283409707484_n

 

Ο άνθρωπος που θα γινόταν βασιλιάς στη ΝΔ, έχει βγει αμάσητος απο το στόμα του Στέφανου Χίου, ο οποίος τα’χε πάρει άσχημα με τον πρώην πανελίστα και συμφοιτητή του στη Νομική, όταν εκείνος πήρε μεταγραφή στο κόμμα του Αντώνη Σαμαρά.

 

https://www.youtube.com/watch?v=oLmCNhh6CBg

 

Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, ο Σαράκης είχε αναλάβει για κάποια περίοδο τη νομική υπέρασπιση του Κασιδιάρη και του Παναγιώταρου, κίνηση που κατάστρεψε (;) το πολιτικό μέλλον του στη ΝΔ. Ένα χρόνο πριν απ’αυτό, (2012) τα δυο τους έδιναν σόου σε εκπομπές του Στέφανου Χίου.

 

 

Θα ήταν πολύ παράξενο βέβαια αν ο δικηγόρος ενός άμεσα σχετιζόμενου με μια υπόθεση που βρωμάει σαν κλανιά κρυωμένου σκύλου που έχει φάει χαλασμένα αβγά, ήταν ένα καθ’ όλα νορμάλ και όχι τόσο σέξι άτομο. Άλλωστε ζούμε στη χώρα που κάθε παιδάκι που απαντάει “ποινικολόγος” στην ερώτηση “τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις;”, μεγαλώνει με αυτό το πόστερ πάνω απο κρεβάτι του:

 

κουγ

 

Το Ελληνικό νομικό και πολιτικό σύστημα παράγει αποκλειστικά και μόνο Σαράκηδες τα τελευταία 200 χρόνια – αυτό εξηγεί τόσο τις φοβερές επιδόσεις μας στο καμάκι στις τουρίστριες, οσο και το ότι πέντε Γαλλικές επαναστάσεις και δυο ντουζίνες ζόμπι-Ροβεσπιέροι, δεν θα έφταναν για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Best of internet