Quantcast
ORIGINALS

Πώς Να Ξεμπλέκετε Τα Καλώδια Των Ακουστικών (και 7 ακόμα λύσεις για μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας)

Έξυπνα και απλά tips που θα σας λύσουν τα χέρια


vamvax · 25 Νοεμβρίου 2014

Η ζωή είναι από μόνη της δύσκολη – και δεν την κάνει ευκολότερη η συνειδητοποίηση πως είμαστε σάρκινοι σωλήνες τροφής που ζουν σε ένα βράχο στην άκρη ενός παγωμένου κι αδιάφορου σύμπαντος!

Για να την κάνουμε ευκολότερη, να μερικοί τρόποι επίλυσης προβλημάτων που όλοι αντιμετωπίζουμε καθημερινά:

 
 

Μπλέκονται τα καλώδια των ακουστικών σας στην τσέπη;

Έχει τύχει σε όλους μας. Είσαι έτοιμος να ροκάρεις με το τελευταίο single του Λάμπη Λιβιεράτου που μόλις κατέβασες στο γουοκ-μαν και πρέπει να χάσεις πολύτιμα δευτερόλεπτα ξεμπλέκοντας το κουβάρι από ακουστικά που ’χει δημιουργηθεί στην τσέπη σου. Η λύση είναι τόσο απλή που θα σας… κουφάνει!

akoustika

Δοκιμάστε να κόψετε με ψαλίδι το ένα από τα δύο ακουστικά κι έτσι μπορείτε να τα έχετε σε χωριστές τσέπες. Τέρμα τα μπλεγμένα καλώδια!

 
 

Λεκές από κρασί στο μαξιλάρι;

Μόλις έχεις ανοίξει το μάτι, σε λίγα λεπτά ξεκινάς δουλειά, τι καλύτερο από ένα ποτηράκι κρασί για να ξεκινήσεις δυναμικά; Όμως λίγο το στραβό ξύπνημα, λίγο ο εφιάλτης που είσαι ο Μπάμπι το ελαφάκι και σε κυνηγάει ο Αδαμάντιος Κοραής για να σου πουλήσει κρακ, τσουπ! Χύθηκε το κρασί στο μαξιλάρι. Μην πανικοβάλεστε! Υπάρχει λύση!

flogistro

Καθαρίστε τον λεκέ με μπόλικο οινόπνευμα και ΑΜΕΣΩΣ στεγνώστε το οινόπνευμα με ένα φλόγιστρο. Το ταχύ στέγνωμα με φλόγιστρο εξατμίζει το κρασί και ο λεκές εξαφανίζεται.

 
 

Πείνα στη μπανιέρα;

Όλοι οι επιστήμονες (εκτός από δύο) συμφωνούν: Το κολύμπι ανοίγει την όρεξη. Όμως η μπανιέρα απέχει πολύ από την κουζίνα. Μην ανησυχείτε! Το Λούμπεν έχει τη λύση.

toasterΈχετε παρατηρήσει ότι το χαρτόνι επιπλέει; Γιατί δε δοκιμάζετε να βάλετε μια τοστιέρα πάνω σε ένα χαρτόνι έτσι ώστε να απολαμβάνετε ένα ζεστό τοστάκι την ώρα που παίρνετε το λουτρό σας;

 
 

Δυσκολεύεστε να ξεχωρίσετε τις ντομάτες από τα ρόδια;

Δεν καταλαβαίνω γιατί. Δεν μοιάζουν καθόλου. Τέλος πάντων, ακόμα και για εσάς κάτι θα κάνουμε.

tomato

Γιατί δεν κολλάτε τις ντομάτες με σελοτέιπ πάνω στα ντουλάπια της κουζίνας; Έτσι, όταν τις χρειαστείτε, είναι εύκολα προσβάσιμες.

 
 

Βαριέστε να τακτοποιήσετε αλφαβητικά τα βιβλία σας;

Το Π είναι πριν ή μετά από το Ρ; Το Y τελικά είναι σύμφωνο ή φωνήεν; Η τακτοποίηση μιας βιβλιοθήκης είναι σκέτος μπελάς. Όχι όμως αν ακολουθήσετε αυτή την απλή συμβουλή:

βιβλια

Κάψτε όλα τα βιβλία σας σε μια μεγάλη πυρά. Έτσι κι αλλιώς είτε του σατανά θα ’ναι, είτε κομμουνιστική προπαγάνδα.

 
 

Aργό ίντερνετ;

Προσπαθείς να κατεβάσεις το αγαπημένο σου επεισόδιο «Εμείς κι εμείς». Μπαίνεις στο piratebay, κατεβάζεις το torrent “Emeis.ki.emeis.h246.s04e07.mp4” αλλά έχει μόνο έναν seeder. Αυτό σημαίνει ότι το σπίτι σου έχει αργό internet.

mpriza

To αργό ίντερνετ είναι απλά ένα σημάδι ότι το ηλεκτρικό δεν κυκλοφορεί αρκετά γρήγορα στο σπίτι σου. Δοκίμασε να βοηθήσεις τα ηλεκτρόνια να ταξιδέψουν πιο γρήγορα συνδέοντας τις τρύπες μιας μπρίζας με ένα μεταλλικό σύρμα.

 
 

Έχει κολλήσει η μύτη μέσα στο μηχανικό σας μολύβι;

Δεν είναι δα και για να βάλετε τα κλάματα. Με μια έξυπνη πατέντα μπορείτε να γράψετε το γράμμα παραπόνων σας στο «Τηλέραμα» στο πι και φι.

molyvi

Προμηθευτείτε από τον μεταλλουργό της γειτονιάς σας 1 τόνο κράμα μόλυβδου και κασσίτερου, λιώστε το στους 450 βαθμούς, χύστε το σε καλούπια που έχουν σχήμα γραμμάτων και δημιουργήστε κινητά μεταλλικά στοιχεία. Μετά από αυτό τα πράγματα είναι πανεύκολα. Τακτοποιήστε τα καλούπια σε σελιδοθέτες με τη σειρά που θέλετε, περάστε τα με μελάνι και μετά πιέστε πάνω το χαρτί σας με τη βοήθεια μιας μεταλλικής πρέσσας.

 
 

Οι φωνές στο κεφάλι σου, σου λένε ότι πρέπει να σκοτώσεις;

ΚΙLL KILL KILL!

κιλλ

Καν’το. Οι φωνές έχουν δίκιο. Οι φωνές έχουν πάντα δίκιο.
 
 

Best of internet