Quantcast
ORIGINALS

LUBEN ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Τέλειο Βιογραφικό Για Κάθε Δουλειά

Νιώθεις όλο και πιο συχνά πως δεν έχεις την εμπειρία και τις ικανότητες που απαιτούνται στη σύγχρονη αγορά εργασίας; Έχουμε τη λύση


 

Σου αρέσει να σε πατάνε στο κεφάλι και να δουλεύεις για λεφτά λιγότερα απ’ όσο κοστίζουν τα εισιτήρια πήγαινε-έλα στη δουλειά σου; Αν ναι, η αγορά εργασίας στην Ελλάδα του 2014 είναι το ιδανικό μέρος για ‘σένα!

Με τόση ανεργία παντού γύρω μας, τα πράγματα έχουν ξεφύγει σε τέτοιο βαθμό που κάθε εργοδότης απαιτεί κάθε μέρα όλο και πιο αστρονομικά προσόντα και προϋπηρεσία, για εντελως κλάιν δουλειές. Αποτέλεσμα αυτού είναι να αναγκαζόμαστε όλοι να τεντώνουμε και τις μούφες στα βιογραφικά μας, μπας και μας πάρουν έστω για μια συνέντευξη. Και πάλι όμως, το τηλέφωνο αρνείται να χτυπήσει και οι κάδοι σκουπιδιών των εταιριών έχουν χαλάσει τη δίαιτά τους με τα τόσα βιογραφικά που τρώνε κάθημερινά.

Για να βρεθεί μια λύση σε αυτό, το Luben αναλαμβάνει εδώ μια πρωτοβουλία μεγάλης κοινωνικής ευθύνης: διαλέξαμε τις τέσσερεις πιο κοινές Κλάιν Δουλειές (πωλητής, ντιλιβεράς, σερβιτόρος και τηλεφωνητής σε εισπρακτική εταιρία) και μοντάραμε τα τελειότερα βιογραφικά που θα μπορούσες να στείλεις στην καθεμία, αν θέλεις να έχεις ελπίδες! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις στο καθένα τα προσωπικά σου στοιχεία και να τα στείλεις ως έχουν – και καλή σταδιοδρομία!

 
 

Πωλητής

Η ΑΓΓΕΛΙΑ: “Ζητείται πωλητής για κατάστημα ρούχων, απαραίτητη προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 χρόνια στο χώρο του εμπορίου και πρόσφατη φωτογραφία”

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ:

πωλητής αγγελία βιογραφικό

 
 

Ντιλιβεράς

Η ΑΓΓΕΛΙΑ: “Ζητείται πεπειραμένος διανομέας από ψητοπωλείο στο Γαλάτσι με δική του μοτοσυκλέτα”

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ:

βιογραφικό ντιλίβερι αγγελία

 
 

Σερβιτόρος

Η ΑΓΓΕΛΙΑ: “Νέα κοπέλα ζητείται από καφετέρια για σέρβις”

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ:

 

σερβιτόρος βιογραφικό αγγελία

 
 

Υπάλληλος σε call center εισπρακτικής εταιρίας

 

Η ΑΓΓΕΛΙΑ: “Τηλεφωνητές έμπειροι ζητούνται για τμήμα εξερχόμενων κλήσεων, από αντιπρόσωπο τραπεζικού οργανισμού”

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ:

ιογραφικό αγγελία τηλεφωνικό κέντρο

 

Best of internet