Quantcast
ORIGINALS

Luben Κατερίνα #5: Τι να φορέσω στην ανάσταση

Συμβουλές μόδας για συντρόφισσες-ους που θέλουν να βάλουν λίγη πουτανιά στην ανάσταση του θεανθρώπου


Luben Κατερίνα · 18 Απριλίου 2014

Η luben Κατερίνα επέστρεψε συντρόφισσες και σας έχει άρθρο κόλαση.

Επειδή ψάχνοντας σε άλλα σάιτ μόδας που γράφουν φιλενάδες μου δεν βλέπω πολύ κινητικότητα για το τι θα φορεθεί την βραδιά της Ανάστασης. Σας παραθέτω τα καλύτερα ντυσίματα για την πολυπόθητη βραδιά. Αντρών και γυναικών. Αμ πώς;

Προσοχή: Το μότο που πρέπει να έχετε στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας είναι, “Κρατήστε την πουτανιά για μετά την εκκλησιά”

‘Αντρας πόλη

Η καλύτερη επιλογή είναι πιτζαμούλα. Οι εκκλησία είναι δίπλα από το σπίτι σας και η πιθανότητα να πέσει κερί πάνω στα καλά σας ρούχα είναι μεγάλη. Όλοι οι φίλοι σας λείπουν στο χωριό οπότε δεν έχει νόημα να φορεθεί το καλό κοστούμι. Αποφύγετε παντοφλίτσες που να μην αγκαλιάζουν το πόδι γιατί σε περίπτωση πτώσεις κροτίδας δίπλα σας κλωτσώντας την μπορεί να φύγει και η παντόφλα εκθέτοντας την απεριποίητη πατούσα.

esq-jimmy-kimmel-pajamas-071912-xlg

Στην επιλογή της λαμπάδας μην είστε τόσο επιλεκτικοί. Προτιμήστε λευκή απλή λαμπάδα των 2 ευρώ απ το γυφτάκι. Μη ξεχνάτε κανείς γνωστός δεν θα είναι εκεί και είναι η λαμπάδα πολλών πολιτικών προσώπων.

 

Γυναίκα Πόλη

Η μυτερή γόβα ξαναγύρισε και έχει γίνει μάστ. Στιλέτο τακούνι μιας και η άσφαλτος έχει ανακαλυφθεί εδώ και καιρό στην πόλη. Ένα αέρινο φόρεμα μέχρι το γόνατο είναι ότι πρέπει. Αποφύγετε παντελόνια αν θέλετε να συμβαδίζετε με την παράδοση και βάλτε το κερασάκι στην τούρτα με μία ζακετούλα την οποία μπορεί να κρατάει ο σύντροφος σας σε περίπτωση που πιάσει κρύο.

c3Βασικό αξεσουάρ η καρέκλα. Το 10λεπτο μέχρι το Χριστός ανέστη είναι κουραστικό και όλες θέλουμε να κρατήσουμε δύναμης για την μετέπειτα έξοδο

Για λαμπάδα μην αγχώνεστε. Ή η νονά η το αγόρι σας έχουν ήδη αγοράσει μία.

Άντρας νησί-χωριό

O καιρός στην επαρχεία είναι αρκετά πιο κρύος και δροσερός (Η Λάρισα δεν είναι Ελλάδα οπότε δεν μας νοιάζει η ζέστη που επικρατεί εκεί ) με αποτέλεσμα το ντύσιμο σας πρέπει να έχει μεγάλες διαφορές με αυτό της πόλης. Το μιλιτέρ μετά τα γεγονότα της Χροισείς Αυγοίς is back δίνοντας μας έτσι την δυνατότητα να το πάμε ένα βήμα παραπάνω. Τα μετέπειτα κεράσματα από συγγενείς που στάζουν λάδι και η ανάγκη να κρυφτείτε από ενοχλητικά άτομα κάνει την παρακάτω επιλογή ρούχων να ταιριάζει γάντι με τις ανάγκες σας.


Για λαμπάδα αν πάτε σε νησί προτιμήστε κάτι απλό που να μην έχει να κάνει με την θάλασσα. Πολύ καλή επιλογή είναι η παρακάτω.

Ενώ αν ο προορισμός σας δεν έχει να κάνει με θάλασσα, η παρακάτω λαμπάδα σας βάζει στο κλίμα του χωριού

Γυναίκα νησί-χωριό

Τα ίδια ισχύουν και για τις γυναίκες. Ο καιρός καθώς και οι χωμάτινοι δρόμοι που πρέπει να περπατήσετε είναι δυο βασική παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψιν. Μην ξεχνάτε και τους συγγενείς που καραδοκούν για οποιοδήποτε ατόπημα. Οπότε ένα μίνι φορεματάκι με γόβα στιλέτο είναι ότι πρέπει.

Για λαμπάδα ισχύει το ίδιο με την κατηγορία πόλη. Αλλά να θυμάστε ένα πράγμα συντρόφισσες.

Η σκέτη λαμπάδα με την λαμπάδα που συνοδεύεται με ένα ζευγάρι γόβες είναι τα δύο πράγματα που ξεχωρίζουν την νονά από το Μπόιφρεντ… Κοσμά .

Best of internet