Quantcast
ORIGINALS

Shipadick.com: H εταιρία που στέλνει χάρτινα πέη ανά τον κόσμο

Είναι πολύ μεγαλύτερα απ’ ότι φαίνονται στη φωτογραφία (τουλάχιστον έτσι μου είπε η μάνα σου)


EGO PETRO · 15 Απριλίου 2014

To να σιχαίνεσαι κάποιον είναι απόλυτα φυσιολογικό. Σε χώρισε, σε απέλυσε, σε είπε χοντρό και η λίστα δεν σταματάει. Αν λοιπόν κάποιος γνωστός σας έχει μπει στην μπλακ λιστ, η ιστοσελίδα shipadick  σάς βοηθάει να το δείξετε με τον πιο πολιτισμένο τρόπο: με μία πούτσα.

photo2

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2012 από τους Μάρσαλ και Τσέστερ οι οποίοι δεν αναφέρουν πουθενά το επώνυμο τους διότι φοβούνται τους δυσαρεστημένους παραλήπτες των εμπορευμάτων τους. Τα πέη έχουν μέγεθος περίπου 76 εκατοστών, με τη μία μεριά να είναι άσπρη για να μπορεί να γραφτεί το “μήνυμα αγάπης”.

Αν δεν έχετε έμπνευση υπάρχουν έτοιμες ατάκες από την εταιρία όπως “Συγχαρητήρια έχεις έρπη”, “Χαρούμενη μέρα Αγιού Βαλεντίνου” ή την πιο απλή βρισιά στα εγγλέζικα “You’re a dick”.

Mr-Chaps-and-his-dick
Τα πέη εκτός του απλού σχεδίου υπάρχουν και σε εποχιακά σχεδιάκια όπως με αγκάθινο στεφάνι για το Πάσχα, σε σχήμα καρδιάς για του Αγίου Βαλεντίνου ή και με καπέλο και τριφύλλι για την Saint Patrick’s day. Οι τιμές ξεκινούν από τα 9.99 δολάρια για τα απλά πέη και φτάνουν μέχρι τα 19.99 για τα πιο εξειδικευμένα σχέδια.

shipadick

Οι ιδρυτές της εταιρίας όμως δεν μένουν μόνο εκεί. Κοιτάζουν μπροστά με πλάνα για τη δημιουργία και άλλων προϊόντων όπως μπλούζες, κούπες με το σήμα της εταιρίας καθώς και την δημιουργία καρτών σε σχήμα αιδοίου. Το τελευταίο όπως λένε και οι ίδιοι τους έχει απασχολήσει πάρα πολύ διότι δεν έχουν βρεί ακόμη τρόπο να γράψουν το μήνυμα χωρίς να κρύψουν το σχέδιο του αιδοίου.

Σε μία συνέντευξη που έχουν δώσει σε ιντερνετικό περιοδικό όταν τους ρώτησαν γιατί δημιούργησαν το shipadick.com η απάντηση τους ήταν “Γιατί θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο”

BgN-SKXCYAALUo0

Best of internet