Quantcast
ORIGINALS

Κρις Σράιερ: O τύπος που έχει σκοπό να κάνει την μπυροκοιλιά ένδειξη υγιεινής ζωής

Είναι τελικά η μπύρα η λύση στην πείνα;


EGO PETRO · 8 Απριλίου 2014

O Κρις Σράιερ από το Τορόντο αποφάσισε να γίνει ο γκουρού κάθε μεταλά και πάνκη καθώς από τις 5 Μαρτίου έχει αρχίσει μια διατροφή που έχει να κάνει μόνο με υγρά και κυρίως με τη μπύρα, που θα διαρκέσει 40 μέρες!
 

 
Για πολλούς Χριστιανούς, η Σαρακοστή είναι η κατάλληλη στιγμή να απέχουν από τα πράγματα που αγαπούν. Για ανθρώπους όπως ο Κρις Σράιερ, είναι ακριβώς το αντίθετο. Απέχει από όλα τα άλλα εκτός αυτού που αγαπάει περισσότερο, τη Μπύρα.
 
Η “Νηστεία” του έχει ξεκινήσει από τις 5 Μαρτίου. Το μεγαλύτερο μέρος της μπύρας που καταναλώνει ο Κρις έρχεται από μία παρτίδα Doppelbock 100 λίτρων. Πρόκειται για μια γερμανική lager η οποία κατατάσσεται μεταξύ των βαρύτερων μπυρών στον κόσμο και η οποία περιέχει αρκετά θρεπτικά συστατικά ώστε να βοηθήσει τον Κρίς να επιβιώσει. Η  καθημερινή κατανάλωση του δίνει περίπου 2.000 θερμίδες την ημέρα .
 
beer-diet2-550x550
 
Το διατροφικό του πρόγραμμα περιλαμβάνει μία μπύρα το πρωί, μία το δεκατιανό, μία μεγάλη (650 ml) για το μεσημεριανό του και μία μικρή για μετά τη δουλειά. Εκτός της μπύρας πίνει πολύ νερό, καφέ και τσάι με πολύ ζάχαρη καθώς και πολυβιταμίνες.
 

 
Μένει άλλη μία βδομάδα μέχρι να τελειώσει η νηστεία του και η απογοήτευση του για αυτό είναι εμφανής από τη σελίδα που διαχειρίζεται torontobeerblog.com στην οποία εκτός της πορείας του με τη νηστεία ανεβάζει κριτικές για βρώσιμα αλκοολούχα πράματα.
 
beer-diet
 
Σε ευχαριστούμε

Best of internet