Quantcast
ORIGINALS

Kulula Airlines: O Ζήκος των αιθέρων με τα βαζελοαεροσκάφη

Αν σέρβιραν και σαλάμι Λευκάδος η ανάσταση του Χατζηχρήστου δεν θα αργούσε


EGO PETRO · 1 Απριλίου 2014

 

Ξέχνα τις τυπικότητες και τις ευγένειες. Οι θέσεις αφήνονται στο έλεος του επιβατικού κοινού και οι αεροσυνοδοί παίρνουν τη θέση του δικού μας Ζήκου ρίχνοντας τη μία ατάκα μετά την άλλη. Ο λόγος για την αεροπορική εταιρία Kulula Airlines η οποία σε κάνει να αναρωτιέσαι τι δούλεμα θα παίξει σε πιθανή μελλοντική εξαφάνιση αεροπλάνου τους.

 

H εταιρία ιδρύθηκε το 2001 και εδρεύει στη Νότιο Αφρική όπου πραγματοποιεί πτήσεις χαμηλού κόστους.  Τα αεροπλάνα της ξεχωρίζουν από μακριά λόγω του λαχανί τους χρώματος αλλά και από τα βελάκια που δείχνουν τί βρίσκεται πού.

5

kulula_flying_101_01

 

Το 2010 η FIFA ανάγκασε την εταιρία να σταματήσει το διαφημιστικό σποτάκι της το οποίο έλεγε “Kulula Airlines: Ο ανεπίσημος χορηγός του ξέρεις ποιου. Το οποίο λαμβάνει χώρα όχι πέρυσι, ούτε του χρόνου, αλλά κάπου ενδιάμεσα” και αναφερόταν φυσικά στο μουντιάλ εκείνης της χρονιάς στη Νότιο Αφρική.

Στο εσωτερικό του αεροπλάνου θα συναντήσεις καλοντυμένους Ζήκους να σε υποδέχονται με την ατάκα στο στόμα. Κάποιες ατάκες που έχουν ειπωθεί στον αέρα:

– “Κόσμε, δεν διαλέγουμε έπιπλα για το σπίτι. Βρείτε μια θέση και καθίστε”

– “Σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης θα βγουν μάσκες οξυγόνου. Αν έχετε παιδί μαζί σας σιγουρέψτε πρώτα τη δική σας και μετά του παιδιού σας. Αν έχετε παραπάνω από ένα παιδιά, διαλέξτε το αγαπημένο σας”

Μετά από ανώμαλη προσγείωση:

– “Παρακαλώ, μείνετε στις θέσεις σας με τις ζώνες ασφαλείας μέχρι ο πιλότος να παρκάρει ό,τι έχει μείνει από το αεροπλάνο”

– “Μείνετε στις θέσεις σας όσο ο κάπτεν-καγκουρό μας πάει χοροπηδώντας στην πύλη αναχώρησης”

 

Αν δεν πειστήκατε ακόμη, ορίστε και το εξώφυλλο του περιοδικού της εταιρίας για το μήνα Μάρτη το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ

περιοδικό

Μπορείτε να τους ακολουθήσετε και στο facebook στο οποίο εκτός του ανεβάσματος υπερδιαφημίσεων, ο κόσμος στέλνει τα παράπονα του περιμένοντας μία επαγγελματική απάντηση με ένα συγγνώμη στο τέλος.

24

Η εταιρία δυστυχώς δραστηριοποιείται μόνο στις γύρω περιοχές της Νοτίου Αφρικής αφήνοντας ελεύθερο τον Βγενόπουλο να μας πουλάει ευγένειες και ληγμένα ξηροκάρπια.

Best of internet