Quantcast
ORIGINALS

Σαν σήμερα στα 90s: 22 Ιανουαρίου

Τι συνέβη σαν σήμερα σε οποιαδήποτε από τις χρονιές του 9


LUBEN CREW · 22 Ιανουαρίου 2013

22 Ιανουαρίου 1993:

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ τους oι Rage Against The Machine βρίσκονται σε περιοδεία. Σαν σήμερα πριν ακριβώς 20 χρόνια διαλύουν live την σκηνή της Philadelphia.

 

http://www.youtube.com/watch?v=ilzhxCAWstQ

 

22 Ιανουαρίου 1995:

Σαν σήμερα το 1995 είναι Κυριακή. Ο Παναθηναϊκός του Ρότσα, των Νιόπλια, Γεωργιάδη, Βαζέχα και Βάντσικ κερδίζει εντός γηπέδου με 2-0 την Λάρισα σε ένα ματς που δεν ενδιαφέρει κανένα σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο τελικώς θα τερματίσει πρώτος, 2 βαθμούς από την δεύτερη ΑΕΚ.

 

22 Ιανουαρίου 1995:

Ο Shawn Michael και British Bulldog θα παλέψουν για τον τελικό του WWF Royal Rumble στο Tamba της Florida. Μετά από ένα απίστευτο σόου -το οποίο πιθανώς θυμούνται οι αναγνώστες του θρυλικού περιοδικού Μπλεκ- ο Shawn Michael θα “συντρίψει” τον British Bulldog σε ένα από τα πιο “controversial” finale στην ιστορία του “αθλήματος”. Η ίδια η Pamela Anderson παρακολουθεί έκπληκτη την μάχη από τα πρώτα καθίσματα:

 

22 Ιανουαρίου 1995:

Γεννιέται ο Μικρός Νικόλας (είναι υδροχόος) 🙂 Όχι αυτός του Γκοσινύ αλλά αυτός με το Λι και με το Νι. Ακριβώς δεκαπέντε χρόνια πριν φρίξει κάποιο σκύλι ή γαμηθεί κάποιος Δίας. Από όλους εδώ στο Luben.TV, χρόνια πολλά ρε αλάνι και καλές σουζές.

Τσίμπα.

 

 

Best of internet