Quantcast
ORIGINALS

Στον Παναθηναϊκό ο Νταβόρ Σούκερ

Ένα ξεχασμένο όνειρο φαίνεται να βγαίνει για τους φίλους του Παναθηναϊκού, καθώς η διοίκηση του «τριφυλλιού» βρίσκεται επιτέλους κοντά στην απόκτηση του Νταβόρ Σούκερ.


ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ · 21 Ιανουαρίου 2013

Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του «Κουλουριού», ο παλαίμαχος Κροάτης επιθετικός εξέταζε σοβαρά τον τελευταίο καιρό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Οι παράγοντες του αθηναΐκού συλλόγου, δίχως να χάσουν πολύτιμο χρόνο, προσέγγισαν τόσο τον ίδιο όσο και τον μάνατζερ του, 45χρονου πλέον, στράικερ και πλέον βρίσκονται πολύ κοντά στη σύναψη τριετούς συμβολαίου.

Το «φλερτ» Παναθηναϊκού-Σούκερ είχε ξεκινήσει ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του ’90, όταν επικεφαλής της ομάδας ήταν ακόμα η οικογένεια Βαρδινογιάννη, χωρίς όμως ποτέ να επιτευχθεί αμοιβαία συμφωνία. Ο Κροάτης επιθετικός είχε αποχωρήσει από την ενεργό δράση μετά από διετή παρουσία στην ενδεκάδα της Μόναχο 1860 το 2003. Έκτοτε είχε αφιερωθεί στην ακαδημία που διατηρούσε στο Ζάγκρεμπ και στην οικογενειακή ζωή. Στενοί κύκλοι του ποδοσφαιριστή ανέφεραν πως η νοσταλγία να πατήσει ξανά στο χορτάρι τον «έκαιγε» εδώ και πολύ καιρό. Η τελική απόφαση ώστε να κάνει το μεγάλο come back φαίνεται πως ήρθε έπειτα από προτροπή του στενού του φίλου και πρώην παίκτη του ΠΑΟ, Αλιόσα Ασάνοβιτς. Ο Ασάνοβιτς, που διατηρεί ακόμα δεσμούς με το προπονητικό κέντρο της Παιανίας, έφερε τις δύο πλευρές κοντά και η τελική συνάντηση για υπογραφή του σχετικού συμβολαίου θα λάβει χώρα πιθανότατα στα τέλη του μήνα.

Η απόκτηση του Νταβόρ Σούκερ αναμένεται να αποτελέσει ένα… καθυστερημένο χριστουγεννιάτικο δώρο για τους φίλους του τριφυλλιού, ενισχύοντας παράλληλα την επιθετική γραμμή των πρασίνων μετά την αποτυχημένη προσπάθεια απόκτησης του Τζιμπρίλ Σισέ.

Μετά το άκουσμα της παραπάνω είδησης, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, φημολογείται πως  έχει προσεγγίσει τον παλαίμαχο βραζιλιάνο αστέρα Ρονάλντο, σαν απάντηση στην μεταγραφή των πρασίνων, πληροφορίες ωστόσο οι οποίες μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Η παρουσίαση του νεοαποκτηθέντος σούπερ σταρ πιθανότατα θα λάβει χώρα στα Αστέρια της Γλυφάδας με ένα φαντασμαγορικό show, με συμμετοχές μεταξύ άλλων των αδελφών Διονυσίου, του Αντώνη Ρέμου και παρουσιαστή τον Γιάννη Ζουγανέλη.

http://www.tokoulouri.com

Best of internet