Quantcast
ORIGINALS

Αυτός ο σκύλος μπορεί να στερεώσει οτιδήποτε στο κεφάλι του

Τι μπορεί να κάνει ένα πίτμπουλ για ένα μπισκότο


yolosavros · 27 Νοεμβρίου 2013

O Σκάουτ είναι ένα απίθανο πίτμπουλ που έχει το πραγματικά σπάνιο ταλέντο να ισορροπεί πανεύκολα ολών των ειδών τα αντικείμενα στο κεφάλι του. Το κάνει με τόση επιτυχία μάλιστα, ώστε ο ιδιοκτήτης του να δημιουργήσει ένα site για να δημοσιεύει φωτογραφίες με τα κόλπα που κάνει με το σκύλο του.

Από ντόνατς, σάντουιτς και φέτες μπέικον ως λάπτοπ, επιτραπέζια και ένα μακρινάρι που δεν έχουμε καταλάβει τι είναι, έχει βρεθεί στο κεφάλι του και ο Σκάουτ παραμένει ακούνητος, αμίλητος, αγέλαστος, μέρα ή νύχτα (σίγουρα σκεπτόμενος πόσο ανώριμο είναι το αφεντικό του) μέχρι να τραβηχτεί η φωτογραφία και να ανταμειφθεί με ένα τεράστιο μπισκότο σε σχήμα κόκκαλου. Μάλλον πρόκειται για κάποιο θεσπέσιο είδος μπισκότου που η γεύση του δε συγκρίνεται με τίποτα. Άμα τα βρούμε θα τα δοκιμάσουμε κι εμείς και θα σας πούμε τη γνώμη μας στο επόμενο Tuluben.

Απλά σκεφτείτε όμως, τώρα που θα βλέπετε τις φωτογραφίες με τα κατορθώματα του Σκάουτ, τι θα γινόταν αν προσπαθούσατε να στρεώσετε ένα μπέικον ή ένα hot dog στο κεφάλι του δικού σας σκύλου;

Best of internet