Quantcast
ORIGINALS

[VIDEO] Δελφίνι αυνανίζεται με αποκεφαλισμένο ψάρι

Cat videos, dog videos, snake videos, gif με σκατζόχοιρους και animal porn απο όλο το ζωϊκό βασίλειο


yolosavros · 14 Νοεμβρίου 2013

Καταρχήν συγχαρητήρια που μπήκατε να δειτε άρθρο με αυτό τον τίτλο.

Κατα δεύτερον, αφού απολαύσετε το παρακάτω βίντεο ας χειροκροτήσουμε τον χρήστη alexandros malikides, τόσο για το ανέβασμα του αλλά ακόμα περισσότερο για την επιλογή της μουσικής.

Επιστημονικές μελέτες – σοβαρότερες από αυτές του Focus φυσικά – έχουν δείξει ότι ο αυνανισμός σε όλο το ζωικό βασίλειο είναι κάτι το απολύτως φυσιολογικό και καθόλου κατακριτέο. Όπως άλλωστε και η πεολειχία, η παιδεραστία, ο κανιβαλισμός, η ομοφυλοφιλία, η νεκροφιλία (θα μπορούσε να χαρακτηρισει έτσι και αυτη η περίπτωση), τόσα χρόνια τα δείχνει κάθε βράδυ το ΣΚΑΙ.

Αυτό που όμως αποδεικνύει περίτρανα το παραπάνω βίντεο είναι ότι κάποια ζώα είναι πιο ευρηματικά από άλλα, ότι το δελφίνι είναι πιο έξυπνο από τον γάτο σας που έχει μαγαρίσει όλα τα μαξιλάρια του καναπέ σας ή τον σκύλο του γείτονα που δεν αφήνει το πόδι σας σε ησυχία. Διαβάσαμε και μάθαμε επίσης, επειδή μας ενδιαφέρει όπως καταλάβατε το θέμα, ότι τα δελφίνια συχνά τυλίγουν χέλια γύρω από τα γεννητικά τους όργανα για να αυτοϊκανοποιηθούν, ακούγεται λίγο επίπονο είναι η αλήθεια αλλά περι ορέξεως…

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τι γράφει το έγκριτο io9.

Για περισσότερη ζωοφιλία τρέξτε στη σελίδα του Yolosavrou.

Best of internet