Quantcast
ORIGINALS

Συγκοινωνία και χαρά: 5 τρόποι για να σπάσεις τα αρχίδια των συνεπιβατών σου!

Γιατί ο ύπνος και η μαλακία είναι η λύση στη βαρετή συγκοινωνία


EGO PETRO · 22 Νοεμβρίου 2013
Σάμπα

Τα βήματα είναι λίγα αλλά βασικά. Φορέστε τα ακουστικά σας και πάμε. Βλέμμα προς την πόρτα του μου μου μου, και: μικρό βήμα μπρος. Παύση. Μικρό βήμα πίσω. Βαριά εκπνοή και κατέβασμα ωμών. Επαναλάβατε μέχρι να τραβήξετε την προσοχή κάποιου συνεπιβάτη σας:

Εκείνος: Θα κατεβείτε;
Εσείς: Όχι, τέρμα κατεβαίνω.

Φιγούρα 1: Μάζεμα χειλιών συνοδεία ήχου “Τς!

Φιγούρα 2: Δεξιός ώμος μπρος και πλάτη στις 70 μοίρες. Επαναλάβατε δις!

Μπλόφα

Κατέβασμα σκαλιών, κατά προτίμηση κυλιόμενων. Εν γνώση σας ότι ο συρμός που ακούγεται είναι από την άλλη μεριά, όπως ακολουθήσατε οδηγίες: Στάση σώματος σε ετοιμότητα, πιάσιμο τσάντας και γοργό κατέβασμα από την αριστερή μεριά των σκαλιών μέχρι την άφιξη σας στην αποβάθρα. Μεταβολή και κωλοδάχτυλο σε όσους σας ακολούθησαν.

Bonus. Μετά το πιάσιμο τσάντας και τοποθέτησης της στο στήθος σας, εκφωνήστε “Όχι ρε γαμώτο!”

Αλλαγή θέσης

Βρείτε κενή θέση και καθίστε. Ιδανική κρίνεται η παρουσία ηλικιωμένων στην τετράδα των θέσεων. Βαθιά εισπνοή από τη μύτη ώστε να γίνει αισθητή α) η παρουσία σας και β) η βαθιά αηδία σας. Άμεση αλλαγή θέσης σε σημείο που υπάρχει οπτική επαφή με τους συγκεκριμένους συνεπιβάτες και κούνημα του κεφαλιού πάνω κάτω με την συνοδεία συνόφρυσης.

Bonus. H παρουσία φίλου σας στον οποίο θα ψιθυρίσετε κοιτάζοντας τους πρώην διπλανούς σας!

Καφεδάκι και μπλα μπλα

Το αγαπημένο μου! Πραγματικά.

Βρείτε τη φωλιά (ηλικιωμένοι) και παρεισφρύστε. Αρχίστε με μικρά βήματα. Για αρχή το κούνημα του κεφαλιού καταφατικά πάνω στην συζήτησή τους είναι ένα καλό βήμα. Συνεχίστε κοιτάζοντας προς την μεριά της φωλιάς και εν συνεχεία πλησιάστε τους. Το κακό μόλις άρχισε. Μπες στην κουβέντα και γίνε ο δεξιός μικροαστός που πάντα ονειρευόσουν. Η συνοδεία ήχων όπως “τς-τς” εμπλουτίζει τη συζήτηση με περισσότερη σαπίλα τσαντίζοντας κάθε τι νοήμον στα 40 μέτρα.

Εισιτήριο

Δώσε ραντεβού με έναν φίλο σε σταθμό ηλεκτρικού η μετρό. Κατέβα από τον συρμό και κατευθύνσου προς την μεριά του. Όταν υπάρξει οπτική επαφή, βγάλε το εισιτήριο σου να το δώσεις στον κόσμο που περνάει. Αν κάνει κάποιος το λάθος να πάει να το δεχτεί, ο συνεργάτης σου τρέχει και το παίρνει από τα χέρια σου χαχανίζοντας και δείχνοντας τον άτυχο!

Αν νομίζεις ότι το άρθρο τελείωσε εδώ είσαι γελασμένος. Έπεται συνέχεια μικρέ μου επιβάτη.

Best of internet