Quantcast
ORIGINALS

5 κακοί των παιδικών σου χρόνων.

Διάλεξε αυτόν που προτιμάς και ετοιμάσου για την λυπητερή.


σουπερ σαγιαν · 21 Ιανουαρίου 2013

 Οι περισσότεροι ήρωες που παραθέτω υπήρξαν πολύ πρίν συστηθούν σε εμάς. ‘Αλλοι με τη μορφή κόμιξ, manga και άλλοι ξεπηδώντας απο την αγκαλιά της Disney Bros. Αν εξαιρέσουμε λοιπόν τον «Βασιλιά των Λιονταριών» (1994), τα υπόλοιπα έγιναν γνωστά μέσω της ιδιωτικής τηλεόρασης τη δεκαετία του ’90. Ατέλειωτα πρωινά, ξύπνημα με γάλα και σβήσε-γράψε βιντεοκασέτες για να έχουμε όλα τα επεισόδια… (βλ. Dragonball)
 

  
Joe Dalton: Είσαι μικρόσωμος με μεγάλο κεφάλι, τρέφεις αγάπη για το μπαρούτι και σιχαίνεσαι τα σκυλιά που τρίβονται στα πόδια σου. Αν και λατρεύεις το «Lock, Stock and Two Smoking Barrels», βλέπεις κυρίως γουέστερν και ότι έχει να κάνει με επιτυχημένες ληστείες σε συρμούς και τράπεζες. Θαυμάζεις τον Jesse James και μισείς θανάσιμα τύπους που φορούν καπέλα και μασάνε στάχυα. Το ενδεχόμενο να είσαι τάπα-ένα με το πάτωμα, σου δημιουργεί εξαιρετικό φθόνο προς καθετί που περνά το μισό μέτρο. Ζητάς την παραδειγματική τιμωρία του «μεζούρα», χλευάζεις τον Προκρούστη και πριν κοιμηθείς διαβάζεις τον άθλο του Δαβίδ. Είσαι έξυπνος, πολυμήχανος και αρκετά οξύθυμος. Η πνευματική και νοητική ανεπάρκεια των γύρω σου, μπορεί να σε βγάλει εκτός εαυτού και να σε οδηγήσει σε ξυλοδαρμούς και ενδοοικογενειακή βία.
 

  
Iznogoud: Απόλυτα κακομούτσουνος, με ανεξέλεγκτες τάσεις κυριαρχίας. Τελειομανής και επίμονος. Είσαι δολοπλόκος και αρέσκεσαι στο να στήνεις συνεχώς πλεκτάνες. Η γκαντεμιά σου δεν έχει όρια και συμπαρασύρεις μαζί σου κάθε άτυχο που τυχαίνει να σε γνωρίζει. Προτιμάς να περιτριγυρίζεσαι από ηλίθιους-θύματα ώστε και να τους εκμεταλλεύεσαι. Κάλλιστα, θα μπορούσες να ασχοληθείς με την πολιτική. Δεν σηκώνεσαι ποτέ στο μετρό για να παραχωρήσεις τη θέση-θρόνο σου και είσαι ικανός να ξεβιδωθείς μαζί της.
 

  
Cruella de Vil: Ψηλή με καχεκτικό σώμα και περίεργα μαλλιά. Μία στρίγκλα σαν και εσένα δύσκολα περνά απαρατήρητη. Έχεις εμμονή με το ντύσιμο, το κάπνισμα και την γρήγορη οδήγηση. Το ντουμάνι που σε ακολουθεί αποτελεί το προσωπικό σου άρωμα. Συλλέγεις τσιγάρα, πούρα και παλτά. Λατρεύεις σαφέστατα τα animal print και τα ντοκιμαντέρ. Αγοράζεις αυστηρά το γνωστό χαρτί τουαλέτας με τα σκυλάκια και κρατάς μανιωδώς τις συσκευασίες. Θα μπορούσες να γίνεις εκπαιδευτής σκύλων, να ασχοληθείς με το χώρο της μόδας ή και να τα συνδυάσεις, αν με πιάνεις.
 

  
Scar: Είσαι ο πιο σκούρος και ο πιο ριγμένος σε σχέση με τα αδέρφια σου. Οι περισσότεροι πιστεύουν πως είσαι υιοθετημένος και εσύ με τη σειρά σου σιχαίνεσαι ολόκληρο το γαλαζοαίματο σόι. Σου αρέσει να βγάζεις κόσμο-συγγενείς από τη μέση, με κάθε πιθανό κόστος. Εκτός από εμφανισιακά, υστερείς και μυϊκά. Φέρεις ουλές από πιθανούς τσαμπουκάδες, που έτυχε να σε μπλέξουν, μιας και είσαι εξαιρετικά δειλός. Πάραυτα, ξέρεις να χειραγωγείς και να τραμπουκίζεις μικρότερα μέλη της οικογένειας. Εξαιρετικά καλός στα ψέματα, με ταλέντο στη ρητορεία.
 

  
Frieza: (Ντραγκονμπολικοί του κόσμου ενωθείτε). Για μεγάλο μέρος της ζωή σου, ο κόσμος σε είχε για ερμαφρόδιτο (Τα τραγικά της ελληνικής μεταγλώττισης). Μάγκας με επιχειρηματικές και επεκτατικές τάσεις. Πουλάς την μάνα σου και τον πατέρα σου στο βωμό των χρημάτων και αποκτάς με κάθε τρόπο ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην πιάτσα. Ασχολείσαι με την αστρονομία και ερεθίζεσαι παρακολουθώντας καταστροφές με γυαλιά 3D.
 
Υ.Γ. Η επιλογή των χαραχτήρων είναι καθαρά προσωπική και κάθε προσθήκη-επισήμανση είναι ευπρόσδεκτη.

 

Best of internet