Quantcast
ORIGINALS

Σκεπτικός Κάφρος #2 – Η λέσχη Bilderberg

Τα σατανικά μέλη της Λέσχης Bilderberg σχεδιάζουν την παγκόσμια κυριαρχία τους σε ετήσια μυστικα συνέδρια. Ή μήπως όχι;…


Mikeius · 11 Ιανουαρίου 2013

Για όσους δε βλέπουν Δυνατά κι Ελληνικά, η λέσχη Bilderberg είναι ένα ετήσιο συνέδριο 125 ατόμων όπου συμμετέχουν διάφοροι κρατικοί αξιωματούχοι και επιφανείς επιχειρηματίες, στρατιωτικοί και οικονομικοί ηγέτες από τη Δυτική Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό που λέμε “τα μεγάλα κεφάλια”. Σε αυτά τα συνέδρια, συζητούν για οικονομία, πολιτική, πόλεμο, τεχνολογία, περιβάλλον και όλα τα θέματα που αφορούν τον σύγχρονο Δυτικό κόσμο. Αλλά σύμφωνα με τους διάφορους συνομωσιολόγους, η λέσχη Bilderberg δε σταματά εκεί. Μετά το τέλος της συνεδρίασης, οι ηγέτες επιστρέφουν στη χώρα τους με σαφείς διαταγές και ο καθένας εκτελεί το ρόλο που του ανατέθηκε για την Παγκόσμια Κυριαρχία. Διότι η λέσχη Bilderberg δεν είναι απλά ένα συνέδριο ανταλλαγής απόψεων. Είναι εκτελεστικό όργανο της παγκόσμιας κυβέρνησης που θέλει παγκόσμια κυριαρχία σε όλο τον κόσμο ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!

Ας ξεκινήσουμε με λίγη ιστορία. Η Λέσχη Bilderberg ιδρύθηκε το 1954, και πήρε το όνομά της από το ξενοδοχείο Bilderberg στην Ολλανδία όπου έγινε η πρώτη συνάντηση. Ο κόσμος μόλις είχε βγει από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και εμπαινε στον ψυχρό πόλεμο. Πολλοί Δυτικοί πολιτικοί ανησυχούσαν για το, αντι-αμερικάνικο και αντι-καπιταλιστικό συναίσθημα που έβγαινε από την Ανατολική Ευρώπη και την έλλειψη οργάνωσης ενάντια στις δυνάμεις του Κομμουνιστικού Μπλοκ. Έτσι, ο πολωνός πολιτικός Józef Retinger με την υποστήριξη του πρίγκιπα Βερνάρδου της Ολλανδίας και του Βέλγου πρωθυπουργού Paul Van Zeeland, επικοινώνησαν με άλλους ηγέτες από την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ιδέα ήταν να οργανώσουν ένα συνέδριο ανταλλαγής απόψεων με έναν συντηρητικό και έναν φιλελεύθερο εκπρόσωπο από κάθε χώρα για να υπάρχει το μέγιστο δυνατό φάσμα. Και επειδή η συνάντηση ήταν αυστηρά ανεπίσημη, θεώρησαν ότι η συζήτηση θα είναι πολύ πιο αποδοτική χωρίς δεσμευτικούς κανόνες ή οποιαδήποτε γραφειοκρατία. Από τότε, το συνέδριο Bilderberg γίνεται κάθε άνοιξη σε ένα 5αστερο ξενοδοχείο του κόσμου.

Το ξενοδοχείο Bilderberg

Τώρα όσον αφορά τους συμμετέχοντες, δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Αν πας σε ένα συνέδριο Bilderberg, το όνομά σου, ο τίτλος σου, και η χώρα σου θα δημοσιευτούν σε δελτίο Τύπου και στο site της λέσχης. Κάθε χρόνο, βγάζουν στη δημοσιότητα επίσημα μια πλήρη λίστα με όλους τους συμμετέχοντες. Γενικά, αν θέλεις να ασκήσεις κάποια εξουσία από τα παρασκήνια, καλό είναι να είσαι στα παρασκήνια. Και τα μέλη της Λέσχης δεν είναι. Αυτό που όντως είναι λίγο θόλο, είναι τα περιεχόμενα των συζητήσεων. Κεντρικός κανόνας του συνεδρίου είναι ότι καταχωρούμε στα πρακτικά όλα όσα λέγονται, αλλά όχι τα ονόματα αυτών που τα λένε. Πολλοί συνομωσιολόγοι έχουν πιαστεί από αυτήν την ανωνυμία και την χρησιμοποιούν ως κάποια απόδειξη ότι «Κοίτα! Μυστική κυβέρνηση κρατάει ανώνυμα αρχεία γιατί θέλει να σκεπάσει τα μυστικά της σχέδια για παγκόσμια κυριαρχία» και άλλα τέτοια, αλλά υπάρχει μια πολύ πιο απλή εξήγηση. Το συνέδριο αποτελείται από δημόσια πρόσωπα που η κάθε τους κουβέντα μπορεί να γίνει πρωτοσέλιδο. Αυτό που εξασφαλίζει η ανωνυμία είναι ότι ο καθένας μπορεί να εκφράσει την γνώμη του για οτιδήποτε χωρίς να χρειάζεται να μετράει 10 φορές τα λόγια του. Ακούγεται περίεργο αλλά σκέψου το λίγο. Φαντάσου να είσαι στο σαλόνι σου η στο μπαρ και να προσπαθείς να συζητήσεις για πολιτική χωρίς να μπορείς να πεις ποτέ “Ο Παπανδρέου έκανε μαλακία” ή “Ο Σαμαράς λέει ψέματα” ή “Ο Ομπάμα μαλακίστηκε με αυτό το θέμα”. Αυτό που εγώ κι εσύ θεωρούμε δεδομένο, μια ανοιχτή πολιτική κουβέντα χωρίς περιορισμούς και ταμπού, για κάποια δημόσια πρόσωπα είναι πολυτέλεια. Αυτήν την πολυτέλεια παρέχει η ανωνυμία και η μυστικότητα στα πρακτικά της Λέσχης Bilderberg.

 

Ας δούμε τώρα μερικά από τα σκοτεινά και συνωμοτικά θέματα από το συνέδριο της Αθήνας του 2009

Κυβερνήσεις και αγορές

G-20: Ο ρόλος των θεσμικών οργάνων

Διαδικτυακή τρομοκρατία: Πολιτικές και Στρατηγικές

Προκλήσεις μετά το Κιότο

Ιράκ: Ρόλος και αρμοδιότητες στην Περιφέρεια

Πακιστάν και Αφγανιστάν

Διδάγματα από μια κρίση

Νέοι ιμπεριαλισμοί Ρωσία – Κίνα

Επικαιρότητα: Πώς οι Βιομηχανίες θα δουν το μέλλον

ΟΥΑΟΥ! Πολύ ύποπτα θέματα συζήτησης για πολιτικούς, επιχειρηματίες και βιομήχανους. Βέβαια ο Άλεξ Τζόουνς, ο Λιακό και τα οι Πύλες του Ανεξήγητου λένε ότι αυτά τα δελτία τύπου είναι βιτρίνα και ότι οι πραγματικές συζητήσεις είναι πολύ πιο σκοτεινές.

  Αστήρ Pallace: Η τοποθεσία του συνεδρίου το 2009

Αλλά ο βασικότερος λόγος που κάνει πολύ δύσκολο για τους Bilderberg να ελέγχουν τον κόσμο είναι ότι το συνέδριο αποτελείται από διαφορετικά άτομα κάθε χρόνο με διαφορετικά συμφέροντα ο καθένας. Με εξαίρεση την βασική οργανωτική επιτροπή που αλλάζει πιο σπάνια, όλοι οι υπόλοιποι πηγαίνουν μόνο μια φορά. Άντε δυο. Για παράδειγμα το 2010 συμμετείχε μεταξύ άλλων κι ο Bill Gates. Ποιο είναι το νόημα να καλέσεις τον Bill Gates μόνο σε μία απ’ τις μυστικές συναντήσεις για Παγκόσμια κυριαρχία; Τον απειλείς να κρατήσει κλειστό το στόμα του για την υπόλοιπη ζωή του; Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν κάποιο όρκο σιωπής κάθε χρόνο; Δε νομίζω να ήταν τόσο δημοφιλές το συνέδριο αν γινόταν κάτι τέτοιο. Χώρια που, αν ήμουνα ο Bill Gates και πήγαινα σε μια συνεδρίαση όπου με απειλούν ή με βάζουν να ορκιστώ μυστικότητα στην πόρτα, θα τους έλεγα να μου κλάσουν τον πούτσο και θα σηκωνόμουν να φύγω. Γιατί να συμμετέχω σε ένα συνέδριο όπου η άποψη μου στην ουσία δε μετράει και απλά παίρνω διαταγές από τη Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας και τον Henry Kissinger; Αντί να κοιτάω ποια πολιτική θα φέρει το μέγιστο κέρδος στην εταιρία μου, θα κάθομαι να τη συμβαδίζω με τα σχέδια της Παγκόσμιας Ελίτ;!; ΝΑ! Είμαι ο Bill Gates μαλάκα! Αει γαμήσου από κει παράτα μας γιατί έχουμε και δουλειές.

“Κλάστε μου τον”. Bill Gates, 1985

Επίσης, μην ξεχνάμε ότι οι συνομωσιολόγοι πιστεύουν ότι ΚΑΘΕ συνάντηση ισχυρών προσώπων γίνεται για να σχεδιάσουν την Παγκόσμια Κυριαρχία. Δεν είναι μόνο η Λέσχη Bilderberg. Έχουμε τους Μασόνους, την Τριμερή Επιτροπή, το Bohemian Grove, τους Illuminati. Τι γίνεται όταν όλοι αυτοί βγάζουν διαφορετικές αποφάσεις; Κάνουν κάποιο σουπερ-συνέδριο; Το παίζουν πέτρα ψαλίδι χαρτί; Πέφτει ξύλο;

 

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ! ! ! Η Λέσχη Bilderberg κάθε φόρα δηλώνει επίσημα από ποιους αποτελείται, που και πότε συνεδριάζει, ποιος είναι ο σκοπός της και ποια είναι η θεματολογία των συζητήσεων της. Μπορώ να ξέρω ακριβώς τι λέει ο καθένας εκεί μέσα; Προφανώς και όχι. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Προσπαθώ να ακολουθήσω τα στοιχεία που μου δίνονται και να τα ακολουθήσω με μυαλό ανοιχτό αλλά ουδέτερο. Και τα στοιχεία μέχρι στιγμής λένε ότι η λέσχη Bilderberg είναι μια ετήσια συνάντηση ισχυρών ανθρώπων για να συζητήσουν γεωπολιτικά ζητήματα. Και τους επιτρέπει να τα συζητήσουν πιο ανοιχτά και πιο ανεπίσημα απ’ ότι θα τους επέτρεπε ένα κοινοβούλιο, μια συνεδρίαση του ΟΗΕ ή ένα εταιρικό διοικητικό συμβούλιο. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Κι εγώ δε γουστάρω να ελέγχουν τη ζωή μου, κανένας δεν το γουστάρει, αλλά δεν πρέπει να αφήνουμε τα γούστα μας να επηρεάζουν την έρευνά μας. Και εκεί έγκειται το βασικό πρόβλημα. Όταν έχεις ήδη σχηματισμένη άποψη ότι υπάρχει παγκόσμια κυβέρνηση, τότε ό,τι στοιχείο κι αν βγει από τη λέσχη Bilderberg, θα το ερμηνεύσεις σύμφωνα με την κοσμοθεωρία σου. Και όλες οι εικασίες σου, ξαφνικά αναβαθμίζονται σε πραγματικότητα. Η ανωνυμία χρησιμοποιείται για να καλύψει τα σκοτεινά τους σχέδια. Το δελτίο τύπου τους φαίνεται αθώο, άρα είναι ψέμα για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια. Οι ερευνητές που λένε ότι η Bilderberg είναι παγκόσμια κυβέρνηση είναι insiders και αξιόπιστοι, αλλά όλοι οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι που λένε ότι είναι απλά ένα συνέδριο είναι αφελείς ή διεφθαρμένοι. Εντάξει συνομωσιολογε. Το καταλάβαμε. Εμείς είμαστε τα χαζά υπνωτισμένα πρόβατα κι εσύ είσαι ο πανέξυπνος Μεσσίας που θα μας σώσει από τους κακούς συνωμότες. Είσαι πολύ σημαντικός, εντάξει; Είσαι ένα δώρο στην ανθρωπότητα. ΜΑΛΑΚΑ! Ε, ΜΑΛΑΚΑ!

Best of internet