Quantcast
ORIGINALS

Άλλη μια μέρα που ο Αντώνης Κανάκης ήταν άψογος

Άλλο ένα 24ωρο κύλησε στο οποίο ο γνωστός παρουσιαστής ήταν κατά γενική ομολογία άψογος.


ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ · 25 Ιουνίου 2013

 

 

Έπειτα από έναν φανταστικό ύπνο διάρκειας 8 ωρών, ο πετυχημένος παρουσιαστής άνοιξε με μοναδικό τρόπο τα μάτια του και ξεκίνησε την καθιερωμένη 2ωρη πρωινή γυμναστική στην αυλή του σπιτιού του, παρουσία 3 δημοτικών σχολείων της περιοχής, που τον αποθέωναν.

Έπειτα κατευθύνθηκε γυμνός προς το μπάνιο του και συγκλόνισε με την παρουσία του την ντουζιέρα, για να συνεχίσει με την κατανάλωση του πρωινού του. Ανάγνωσε σκεπτικός τις εφημερίδες και χιλιάδες σκέψεις περνούσαν από το δραστήριο μυαλό του. Σκέψεις σίγουρα φανταστικές και πρωτοπόρες. Έπειτα διάλεξε έναν εντυπωσιακά ταιριαστό συνδυασμό ρούχων και εξήλθε της οικίας του γεμάτος αυτοπεποίθηση.

Περπάτησε υπέροχα μέχρι το πανέμορφο αυτοκίνητο του και έπειτα από σύντομη αλλά τρομερά δεξιοτεχνική οδήγηση έφτασε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου ολοκλήρωσε με τεράστια επιτυχία κάποιες μικρές δουλειές που είχε. Στη συνέχεια διάλεξε την καλύτερη καφετέρια, ιδιοκτησίας του ίδιου, έκατσε στο καλύτερο τραπέζι και έκανε μια φανταστική επιλογή καφέ. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο σερβιτόρος: «Ήταν η καλύτερη παραγγελία που έχω ακούσει ποτέ, θα την διηγούμαι στα εγγόνια μου.»

Έπειτα βρέθηκε σε ένα εξαιρετικό εστιατόριο και πραγματοποίησε μια ακόμη αξιοθαύμαστη παραγγελία. Στο γεύμα του τον συνόδευσαν 3 πανέμορφα μοντέλα τα οποία είχαν την τιμή να τον ταίσουν και να του σκουπίσουν το στόμα με τα μακριά μαλλιά τους. Το απόγευμα ο Αντώνης Κανάκης βρέθηκε στο πολιτιστικό κέντρο του Ευόσμου και στάθηκε για 3 ώρες στην σκηνή δίχως να μιλάει. Χιλιάδες κόσμος βρέθηκε εκεί απλά για να θαυμάσει το μεγαλείο του.

Το βράδυ του Αντώνη Κανάκη δεν υστερεί σε τελειότητα της υπόλοιπης ημέρας του. Διάλεξε την καλύτερη ταινία που θα μπορούσε και την απόλαυσε, αποκωδικοποιώντας κάθε πολύπλοκο νόημα της σε βάθος, όπως μόνο εκείνος γνωρίζει. Έπειτα, αφού βοήθησε μια γριούλα να περάσει το δρόμο και χάιδεψε στοργικά ένα παιδάκι κατευθύνθηκε προς το νυχτερινό μαγαζί που του ανήκει. Εκεί αρχικά έβαλε υπέροχη μουσική, συνέχισε φτιάχνοντας ανεπανάληπτα κοκτέιλ και στο τέλος δίδαξε τους θαμώνες χορό, σαγηνεύοντας με τις κινήσεις του.

Είχε φτάσει πλέον η ώρα να επιστρέψει στο παλατάκι του. Καβάλησε τη μηχανή του σαν τον άνεμο και μετά από χρόνο ρεκόρ βρέθηκε στο δωμάτιο του. Κοίταξε τον εαυτό του στον καθρέφτη, έκλαψε για λίγο, έγραψε ένα ρομαντικό ποίημα και ξάπλωσε ολοκληρώνοντας άλλη μια μέρα όπου ήταν απλά μοναδικός. Στο μυαλό του βρισκόταν ήδη η πρόκληση της αυριανής ημέρας αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και αυτή όπως και κάθε ημέρα ο Αντώνης θα είναι άψογος.

 

www.tokoulouri.com

Best of internet