Quantcast
ORIGINALS

Κασιδιάρης, Αρβανίτης και η άρνηση του Ολοκαυτώματος

Τα βίντεο και η συγκλονιστική μαρτυρία


σουπερ σαγιαν · 10 Ιουνίου 2013

Πριν λίγες μέρες ο Ελληνοϊσραηλινός επιχειρηματίας, Σάμπυ Μιωνή, επέλεξε να απαντήσει εγγράφως στις ερωτήσεις της προκαταρκτικής επιτροπής που συστάθηκε για την υπόθεση Παπακωνσταντίνου.

Ο ίδιος υποστήριξε πως αρνείται να παραβρεθεί αυτοπροσώπως, μιας και στην επιτροπή συμμετέχουν αρνητές του Ολοκαυτώματος. Σκιαγραφούσε σαφέστατα την Χρυσή Αυγή και τον Ηλία Κασιδιάρη, δίνοντάς του την πάσα για να προβεί σ’ ένα απ’ τα συνηθισμένα βλακώδη λογύδριά του:
http://www.youtube.com/watch?v=iQJQRk1SnB8
http://www.youtube.com/watch?v=Suqedvu1AQQ
Και εκεί που πίστευες πως θα αρκεστούν στον Κασιδιάρη, ξεπετιέται και ο Μιχάλης Αρβανίτης, για να γίνει ακόμα πιο εμετικός και απεχθής. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής από την Αχαΐα, θεωρεί πως τα στρατόπεδα συγκέντρωσης συστάθηκαν με απώτερο σκοπό τα καταναγκαστικά έργα και πώς οι φούρνοι ήταν μια απόρροια των ασθενειών που μάστιζαν.

«Δε με ενδιαφέρει τι έγινε τότε, αλλά δεν ήταν ολοκαύτωμα, ελληνικά ξέρω πολύ καλά όπως πολλοί εξ’ αυτών ξέρουν, άλλο οι παπαγάλοι που πιπιλίζουν. Ήταν μια επιχείρηση γενοκτονίας. Μάλιστα. Μπορούσαν να το πουν έτσι. Ή άλλοι λένε, πολλοί ιστορικοί, ότι οι Γερμανοί είχαν ανάγκη από εργάτες. Ήταν τόσο ηλίθιοι να βάζουν στους φούρνους τους Εβραίους; Τους έβαζαν σε στρατόπεδα για να δουλέψουν. Τότε να το ξέρετε υπήρχε τύφος. Εθέριζε ο τύφος και θέρισε και Πολωνούς και Έλληνες που είχαν πάρει από δω και Σέρβους πάρα πολλούς, λοιπόν, τόσα πτώματα αναγκάστηκαν να τα κάψουν. Όχι ότι αυτό ήταν καλό. Το ότι έβαλαν σε στρατόπεδο συγκεντρώσεως για καταναγκαστικά έργα ανθρώπους, όχι. Αυτό ήταν καταδικαστέο. Αλλά δε μπορεί κανένας ψευτοκουλτουριάρης, ψευτοδημοκράτης να με υποχρεώσει εμένα να δεχτώ τον όρο ολοκαύτωμα, είναι απαράδεκτος ο όρος. Και τους βάζουν οι Εβραίοι να μας υποχρεώνουν».

«Το μόνο πρόβλημα που απασχολεί τα εβραιόπληκτα και εβραιοκίνητα κόμματα τα οποία αυτή τη στιγμή ρυπαίνουν το κοινοβούλιο είναι το ότι εμείς δεν αναγνωρίζουμε το ολοκαύτωμα, το λεγόμενο ολοκαύτωμα των Εβραίων».
Και σαν απάντηση σε όλα τα παραπάνω κρατάω, όχι την άποψή μου, ούτε μια ιστορική παραπομπή, αλλά την 80χρονη Rosina Asser Pardo, που αποτελεί την ζωντανή απόδειξη όλων αυτών που αρνούνται. Τη δικιά της συγκλονιστική αφήγηση:
http://www.youtube.com/watch?v=mGIvfjC1G9E
Σημείωση: Υπάρχει και το απόσπασμα από το πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ του Βασίλη Λουλέ Φιλιά εις τα παιδιά, στο οποίο συμμετέχει και η Rosina Asser Pardo:

Πέντε μικρά Εβραιόπουλα στην Ελλάδα της Γερμανικής Κατοχής που σώθηκαν από το θάνατο χάρις σε οικογένειες Χριστιανών, πέντε “κρυμμένα παιδιά” που έζησαν μέσα στην απόλυτη σιωπή, αφηγούνται τις ιστορίες τους. Ιστορίες τρόμου κι αγωνίας αλλά και στιγμές παιδικής ανεμελιάς μέσα στην αγκαλιά των ξένων. Στοργικές φωλιές, κρυφοί παράδεισοι μακριά από τη φρίκη του Ολοκαυτώματος.

Best of internet