Quantcast
ORIGINALS

ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ: «Αντισταθείτε ΧΞΣ 666» του Νίκου Κωνσταντινίδη (δημοσιογράφου)

Σιωνισμός – Μασονισμός – Σατανισμός – Σεισμός – Λοιμός – Καταποντισμός


vamvax · 7 Μαΐου 2013

Πολλοί από εσάς γνωρίζετε τον Νίκο Κωνσταντινίδη από την εκπομπή του, ή ακόμη χειρότερα από τις άνανδρες σατιρικές επιθέσεις που δέχεται από την εκπομπή ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ. Άλλοι ίσως απλά τον γνωρίζετε ως τον ιδανικότερο Έλληνα πρέσβη του κουρέματος “παστός μπακαλιάρος”. Μια γρήγορη ματιά στο οπισθόφυλλο του βιβλίου του θα σας κάνει να καταλάβετε ΠΟΣΟ ΛΙΓΟ ξέρετε στην πραγματικότητα τον Νίκο Κωνσταντινίδη.

 
 

kwnst1

 
 

Όχι μόνο κατάφερε να αποφοιτήσει από τη δημοσιογραφική σχολή του κολεγίου του Λονδίνου και από το Λύκειο Θεσσαλονίκης, αλλά ενθουσίασε κι ως τουριστικός πράκτορας. Τέτοια επιτυχία είχε που βραβεύτηκε από τη ΣΗΜΑΧΙΑ του ΝΑΤΟ (προσοχή όχι από τη σΥΜΜαχία του ΝΑΤΟ – αυτοί είναι εβραιομασώνοι), από την αεροπορική εταιρεία “ΓΙΑΤ” και από τον Γιουγκοσλαβικό Τουρισμό (γενικότερα). Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Με την πρώτη ματιά στο εξώφυλλο, ένα πράγμα έρχεται στο μυαλό μας. Παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων:

 
 

kwnst2

 
 

Οι σιωνιστές της Lucasarts σε μια προσπάθεια να χτυπήσουν την Ελλάδα μας, σίγουρα θα βρουν μια ευκαιρία να κάνουν μήνυση στον Νίκο της καρδιάς μας (για τον διωγμό του Νίκου θα μιλήσουμε πιο κάτω). ΑΛΛΑ ΟΧΙ! Αν νομίζετε ότι αυτός που απεικονίζεται στο εξώφυλλο είναι ο Darth Vader είστε βαθιά νυχτωμένοι, όπως μπορεί εύκολα να μας πείσει η πρώτη σελίδα του βιβλίου.

 
 

kwnst3

 
 

Δεν πρόκειται λοιπόν για τον Νταρθ Βέηντερ, αλλά για το κράνος του παγκόσμιου στρατού κατά τη διάρκεια της παγκοσμιοποίησης. Οποιαδήποτε ομοιότητα, είναι προφανώς τυχαία.

Ξεκινάμε λοιπόν με την ανάγνωση του βιβλίου μας, το οποίο δεν είναι τόσο βιβλίο, όσο κάτι που θα έγραφε κάποιος τρόφιμος άσυλου για ψυχασθενείς του 19ου αιώνα στον τοίχο του κελιού του με τα περιττώματά του. Για παράδειγμα:

 
 

kwnst4

 
 

Κάποια φωτογραφία από χαλογουίν (απόκρεω) θα μου πείτε…ΟΥΧΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ! Είναι ο νέος σκυλάνθρωπος ο οποίος θα είναι η εξέλιξη του ανθρώπου με τα μεταλλαγμένα τρόφιμα και την κλωνοποίηση! Τεράστιες αποκαλύψεις, κι ακόμα δεν έχουμε μπει ΚΑΝ στο κείμενο! Είμαστε στις πρώτες -εισαγωγικές- σελίδες!

Και πριν ξεκινήσουμε με τα συναρπαστικά κείμενα, μερικές πρωτοποριακές από εκδοτικής και γραφιστικής άποψης πινελιές μας τραβούν την προσοχή με το πρώτο ξεφύλλισμα…

 
 

kwnst5

 
 

Για όλους εσάς τους δούλους του καθωσπρεπισμού που πιστεύετε ότι ένα βιβλίο πρέπει να έχει την ίδια γραμματοσειρά και το ίδιο μέγεθος γραμμάτων, απλά σταματήστε να προσπαθήσετε να βάλετε τον Νίκο τον Κωνσταντινίδη σε πλαίσια! Ο Νίκος Κωνσταντινίδης τρώει τα πλαίσια για πρωινό και σας δίνει τον κομφορμισμό σας να τον βάλετε εκεί που δεν λάμπει ο ήλιος!

 
 

Κι αυτή δεν είναι η μόνη καινοτομία. Ξέρετε πως καμιά φορά διαβάζετε ένα βιβλίο κι είστε τόσο απορροφημένοι, που ξεχνάτε το όνομα του συγγραφέα; Ε, λοιπόν τέρμα αυτό το πρόβλημα, διότι ο Νίκος Κωνσταντινίδης, υπογράφει το όνομά του στο τέλος ΚΑΘΕ κεφαλαίου.

 
 

kwnst6

 
 

Το πρώτο και ίσως πιο σημαντικό κεφάλαιο του βιβλίου, είναι μια προσωπική κατάθεση του συγγραφέα με τίτλο “Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΜΟΥ”. Σε αυτό το κεφάλαιο για 4 σελίδες ο Κωνσταντινίδης γράφει με ποιους τρόπους τα μεγάλα παγκόσμια συμφέροντα προσπαθούν να τον φιμώσουν γιατί είναι ο μόνος που λέει την αλήθεια. Είναι μια σειρά από bullet points που ξεκινάει με το πόσες φορές τον φυλάκισαν, συνεχίζει με το πόσες φορές τον άφησαν άνεργο, πως διάφορες “οργανώσεις” απείλησαν τη ζωή του και καταλήγει για περίπου 1 σελίδα να μιλάει για το πως η εφορία τον έβαλε να πληρώσει 250.000 ευρώ ΠΡΟΣΤΗΜΑΤΑ χωρίς λόγο. Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα:

 
 

kwnst7

 
 

Και το βιβλίο συνεχίζει. Για να μην τα πολυλογούμε, μιας και το βιβλίο είναι κοντά στις 200 σελίδες, θα σας το συμπυκνώσω σε μια πρόταση. Οι Έλληνες ορθόδοξοι είναι γαμάτοι, όλοι οι άλλοι είναι σατανιστές, εβραίοι, μασόνοι ή ιεχωβάδες που τους ζηλεύουνε, τους μισούνε και θέλουν το κακό τους.

 
 

Μερικοί τίτλοι κεφαλαίων, που αποδεικνύουν περίτρανα το παραπάνω επιχείρημα:

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ
ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΑΓΚΑΘΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ 10
ΤΟ ΠΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΣΑΝ ΠΑΜΦΑΓΟ
ΑΚΤΙΝΕΣ Χ ΠΟΥ ΓΔΥΝΟΥΝ ΕΠΙΒΑΤΕΣ
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ
ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ
ΣΤΑΥΛΟΙ – ΣΕΞ – ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΝΑΟΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ – ΚΥΠΡΟ
Ο ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΣ…ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΙΜΗ ΣΑΜΙΟΥΕΛ ΜΑΝΙΑΡΑ: ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ, ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ, ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ

 
 

Μέσα σε αυτά τα κεφάλαια, αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα είναι το “Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΒΙΣ ΠΡΙΣΛΕΫ”. Ανάμεσα στο “ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ” και το “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ”, η προσωπική αφήγηση για το πως ο Νίκος μας γνώρισε μια τριτοκουνιάδα του Έλβις Πρίσλεϋ σε ένα πάρτυ πραγματικά συναρπάζει:

(Δώστε ιδιαίτερη σημασία στο πως δένει υπέροχα το κεφάλαιο αυτό με το προηγούμενο και το επόμενο, χωρίς να διακόπτει τη ροή του βιβλίου)

 
 

kwnst8

 
 

Αυτό και πολλά άλλα μαθαίνουμε για τον κόσμο μας από αυτό το βιβλίο. Μερικές ακόμα γνώσεις: Η λέξη ΣΚΟΠΙΑ ξεκινάει από ΣΤ. Οι Βρυξέλλες είναι στο Λουξεμβούργο. Αλλά μη σας τα λέω εγώ, δείτε και μόνοι σας:

 
 

kwnst9
kwnst10

 
 

Και κάπως έτσι θα κλείσουμε τη βιβλιοκριτική μας γι’ αυτό το αριστούργημα. Πριν όμως κλείσουμε μερικές ακόμα εικόνες από τις τελευταίες σελίδες του βιβλίου ΑΚΡΩΣ αποκαλυπτικές:

 
 

kwnst11

Το ξέρατε ότι ο Μπέκαμ φέρει το χάραγμα του Αντίχριστου; ΜΠΑΜ! Πάρτε μια σφαλιάρα γνώσης!

 
 

kwnst12

Το ξέρατε ότι όλοι οι ηγέτες της νέας τάξης θα στεγάζονται στο κρουαζιερόπλοιο FREEDOM; ΠΑΦ! Πάρτε μια σφαλιάρα γνώσης ακόμα!

 
 

kwnst13

Εεεμ…Χμ…μακρυά νύχια…κάπως σχετίζονται με τον αντίχριστο…και με την παγκοσμιοποίηση…χμμμ….ε, τελος πάντων ΠΑΟΥΝΚ! Πάρτε μια κλωτσιά γνώσης στα απόκρυφά σας!

 
 

kwnst14

Η φωτογραφία ομιλεί μόνη της. Δε θα προσπαθήσω να σας την εξηγήσω εγώ. Ομιλεί μόνη της λέμε, κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

Best of internet