Quantcast
ORIGINALS

Ζώδια από την Λουγία Φιτσιώνη: Ταύρος

ΤΑΥΡΟΣ: Και κερατάς και δαρμένος


vamvax · 29 Δεκεμβρίου 2012

Μια μικρή εισαγωγή…

Όταν λέω σε παρέες ότι είμαι αστρολόγος, πολλοί με περνάνε για κάποιο είδος newage χίπισσα του κολωνακίου κι έτσι μου’ρχεται να τους πετάξω καναν βιομαγνητικό κρύσταλο στο κεφάλι να τους αλλάξω χρώμα στην αύρα! Εγώ είμαι παραδοσιακή γυναίκα! Πριν αρχίσω να λέω τα ζώδια έλεγα τον καφέ. Το τι λάτε φραπουτσίνο έχω διαβάσει, το τι κάραμελ μακιάτο, δεν περιγράφεται!

Η επιστήμη της αστρολογίας λοιπόν έχει βαθιές ρίζες στην παράδοση της Ελλάδας. Τι πιο παραδοσιακό για τους Έλληνες να χαύτουν αμάσητο ό,τι νά’ναι χωρίς να ζητάνε αποδείξεις; Δεν είναι τυχαίο άλλοστε ότι αν όλοι μας ενωμένοι βάλουμε μαζί τα κομμάτια τίμιο ξύλο που κρατάμε μπορούμε να ανοίξουμε καινούριο ΙΚΕΑ.

ΤΑΥΡΟΣ: Και κερατάς και δαρμένος   

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Οι ταύροι είναι ιδιαίτερα καχύποπτοι. Για παράδειγμα αρνούνται να ανοίξουν στα παιδιά που λένε τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς επειδή δεν γνωρίζουν τι θα πει η λέξη «Ζαχαροκαμπιοζυμωτής». Εδώ που τα λέμε δεν τους αδικώ. Όλα αυτά με το καλαμάρι που έγραφε τη μοίρα του και  αυτό το χαρτί  ο Μίλι μου φαίνονται σατανιστικά. Κάποιοι ταύροι μάλιστα, δε θα διστάσουν να ψήσουν μπιφτέκια, να βάλουν από πάνω τριμένο καρύδι και να τα προσφέρουν στους καλαντίστας ως μελομακάρονα, μόνο και μόνο για να δούνε την αντίδρασή τους!

Καταλληλότερος χώρος εργασίας για έναν ταύρο είναι (τι άλλο;) το υαλοπωλείο ενώ αγαπημένο του φαγητό είναι το καστελόριζο. Οι νεαροί ταύροι, πρέπει να ξέρετε, δεν γίνονται ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ λαχειοπώλες. Έχετε δει εσείς ποτέ λαχειοπώλη άνω  των 12 και κάτω τον 40; Αν ναι σίγουρα δεν είναι ταύρος. Καλού κακού μην τον ρωτήσετε όμως, μπορεί να τον προσβάλλετε…

Πλεονεκτήματα του να είσαι ταύρος:

–          Δεν είσαι Λέοντας

–          Τι άλλο θες;

Μειονεκτήματα του να είσαι ταύρος:

–          Συχνά χάνεις τα βότσαλα ενός φίλου σου που σου τα έδωσε να του τα φυλάξεις μέχρι να επιστρέψετε στην Αθήνα, τότε που είχατε πάει στο Μύρτο.

–          Σε μισούν οι τυρολέζοι.

–          Κάποτε θα πεθάνεις.

–          Στις φωτογραφίες σου κάνουν «κερατάκια»

–          Όλοι σε πειράζουν όταν πας στα ταυροκαθάψια

 

Οι ταύροι αυτή την εβδομάδα

 

Αν είστε ταύρος, μη δείτε το home alone στην τηλεόραση γιατί με τη γκαντεμιά που σας δέρνει αυτή την εβδομάδα, οι ληστές μπορεί να κάνουν τον Μackaulay Κaulckeen τουλούμι στο ξύλο! Αυτή η εβδομάδα είναι μια καλή ευκαιρία να μη μείνετε πίσω στην αλληλογραφία σας οπότε προμηθευθείτε άφθονα γραμματόσημα AND LET THE GOOD TIMES ROLL!

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΤΑΥΡΟΙ

Γιόζεφ Βάντσικ

Ακίνδυνος Γκίκας

Νατάσα Συρεγγέλα

Το Χαρτί Ο Μίλι

Γκούφυ

Κέλι από το Μπέβερλι Χιλς

Μαουκάουλεϊ Κουαλκεην

Best of internet