Quantcast
ORIGINALS

Ζώδια από τη Λουγία Φιτσιώνη: Yδροχόος

Ζώδιο του γλυκού νερού


vamvax · 4 Απριλίου 2013

Φίλες μου, η καρδιακή σας φίλη η Λούγια, από τότε που αποφάσισε να γράψει σ’αυτό το αναθεματισμένο μπλογκίδιο της πλέμπας το Λούμπεν έχει βρεθεί αντιμέτωπη με ένα κύμα αντιδράσεων! Δηλαδή επειδή έγραψα ότι όλοι οι Λέοντες είναι καθάρματα, ή ότι όλοι οι Αιγόκεροι είναι φλωράντζες, σημαίνει ότι είμαι ρατσίστρια; Μάλλον δεν ξέρετε τι σημαίνει αστρολογία κάποιοι εδώ μέσα! Πολλοί μάλιστα εύχονται διάφορες καταστροφές να με βρούνε στην προσωπική μου ζωή. Να τους πληροφορήσω ότι η σεξουαλική μου ζωή είναι εξαιρετική, ότι έχω σταθερό σύντροφο κι ότι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει εκτός αν ο οίκος Moody’s υποβαθμίσει τις ΑΑΑ μπαταρίες σε ΑΑ.

 

Και να σας πω την αλήθεια, δε σας χρειάζομαι βρε! Από τη μια στιγμή στην άλλη γράφω 2-3 ακόμα παιδικά βιβλία με τον “Μπίλι τον λαδερό αρακά” και τα πιάνω χοντρά! Άσε την πρωτοποριακή ιδέα που είχα, να φτιάξω ένα site με streaming video για ελληνικές παραδοσιακές συνταγές και να το ονομάσω YouVetsi. Το χρήμα θα ρέει. Άντε που έχει μπει το κάθε τσόκαρο στη λίστα Λαγκάρντ και εγώ ακόμα τίποτα.
 
 
ydro4
 
 
Χαρακτηριστικά υδροχόου
 
Λένε ότι αν ζητήσεις στο νεκροκρέβατό σου ένα ποτήρι νερό από έναν υδροχόο θα σου το φέρει, αλλά στο κεφάλι! Κάθε στιγμή είναι μια καλή στιγμή για μπουγέλο για έναν υδροχόο. Γενικά οι Υδροχόοι έχουν πολύ νοσηρή αίσθηση του χιούμορ με αποτέλεσμα πολλοί να τους θεωρούν απροσάρμοστους, αλλοπρόσαλους και γενικότερα σούργελα. Συγγνώμη κύριε εκδότα, εννοούσα ιδιόρρυθμους και με έντονο ταμπεραμέντο.
 
 
ydro2
 
 
Πλάκες που μπορεί να κάνει ένας υδροχόος
 
– Να κρεμάσει νεκρά κουνέλια από τα δόντια σας ενώ κοιμάστε.

– Να ρωτήσει μια γιαγιά στο λεωφορείο αν θέλει να κάτσει στη θέση του κι αν του πει ναι να της απαντήσει “Έτσι από περιέργεια ρώτησα”.

– Να ρωτήσει κάποιον την ώρα και πριν πάρει απάντηση να γδυθεί και να κυλιέται στο πεζοδρόμιο με το σώβρακο τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο της Μοζαμβίκης.

– Να κολλάει τέτοιου τύπου αφίσες στο δρόμο:
 
ydro1
 
 
Πως να συμπεριφερθείτε σε έναν Υδροχόο
 
Γενικά τους υδροχόους σας δεν πρέπει να τους αφήνετε χωρίς επίβλεψη. Φορέστε τους κάποιο καμπανάκι στο λαιμό για να μη χάνονται και κατά καιρούς τρίψτε λίγη σκορδαλιά πίσω από τα αυτάκια τους, είναι κάτι που το απολαμβάνουν. Μην αφήνετε Υδροχόους κοντά σε απόρρητα σχέδια του ελληνικού κράτους και αν θέλετε να τους ηρεμήσετε πριν τον ύπνο, διαβάστε τους την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Να δίνετε στους υδροχόους σας ονόματα που να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερα umlaut, γιατί τα ακούνε καλύτερα. Μερικές καλές ιδέες για ονόματα είναι Μανöλης, Κατερίνöς, Φλöξυ και για κορίτσια Karl-Heinz Töfting, ή Μανιτόμπα.

 
 

Προβλέψεις εβδομάδας για τους Υδροχόους:

 

Κάποια πράγματα μπορεί να συμβούν αυτή την εβδομάδα. Μερικοί άνθρωποι στο περιβάλλον σου θα σου πουν κάτι. Κάποια θέματα που είχαν προκύψει παλαιότερα, πιθανώς να μην αλλάξουν, αλλά ίσως και να αλλάξουν. Τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου, τα ερωτικά σου θα επηρεαστούν αρνητικά ή θετικά, εκτός κι αν παραμείνουν στάσιμα. Και μην ξεχνάς, η Λούγια ποτέ δεν πέφτει έξω στις προβλέψεις της!

 
 

Διάσημοι Υδροχόοι

 

Φουσέκης

 

Ρότζερ Φέντερερ

 

Weird Al Pacino

 

Ιωσήφ Στάλιν (όχι μόνο Λέοντας αλλά και Υδροχόος!)

 

Alf ο εξωγήινος

 

Τραγιάσκας (μπουγελόφατσα)
 
ydro3

Best of internet