Quantcast
ORIGINALS

Ζώδια με τη Λουγία Φιτσιώνη: Τοξότης

Άχου τα μωρέ τα καημένα…


vamvax · 28 Μαρτίου 2013

Πολλοί αστρολόγοι, δίδουν στα ζώδια χαρακτηριστικά τα οποία ταιριάζουν στο όνομα του ζωδίου τους. Για παράδειγμα στους τοξότες πολλοί θα έλεγαν ότι είναι άνθρωποι που βρίσκουν πάντα τον στόχο τους, ή που αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες τους από μια απόσταση. Αλήθεια, έχουν δει ποτέ τους αστερισμούς που δώσανε αυτά τα ονόματα όμως; Ο αστερισμός του τοξότη μοιάζει με τοξότη όσο δύο σταγόνες νερό μοιάζουν με έναν τυραννόσαυρο.

Επειδή κάποιος ημιπαράφρων Σουμέριος βλέποντας πέντε αστέρια σχημάτισε στο μυαλό του έναν κένταυρο που κρατάει τόξο, δε σημαίνει ότι εμείς στην νέα εποχή δεν μπορούμε να διακρίνουμε τον αστερισμό του τοξότη γι’ αυτό που πραγματικά είναι, δηλαδή μια τσαγιέρα.

Και δεν είναι μόνο για τους τσαγιέρες οι προτάσεις μου για μετονομασία! Υπάρχουν πολύ πιο ταιριαστά ονόματα και σε άλλους αστερισμούς:

Θα μου πείτε, εσύ δε μας τα έπρηζες τόσο καιρό ότι οι ταύροι πρέπει να πιάσουν δουλειά σε υαλοπωλείο κι ότι οι ζυγοί δεν πρέπει να κυκλοφορούν μονές μέρες στον δακτύλιο; Τώρα αλλάζεις τροπάρι; Ε, ναι! Η Λούγια είναι ευέλικτη bitches! Πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, ή όπως λέει ο σοφός λαός: “Όταν η Φατμέ έχει δυσκοιλιότητα, στο Γενί Τζαμί κάνουν πάρτι”.

Χαρακτηριστικά τοξότη

Βαζυβουζούκοι, μπετόβλακες, βλακόμετρα, ντουγάνια, τούβλα, πεουλόφατσες, τσιμεντοκονιάματα, μπουμπούνες, σκράπες, κολοκυθόμυαλοι, βλήτα, τραπεζοκένταυροι, σουλτανίνες, αργόστροφοι, καπαμάδες, πιο-χαζοί-κι-από-μισό-καντάρι-φέτα, που-σε-βρηκαμε;-στα-γαριδάκια, κόπανοι, μπα(ν)τανόβουρτσες, ηλίθιοι (του Ντοστογιέφσκι), είναι μόνο λίγα από τα ονόματα με τα οποία οι αστρολόγοι μεταξύ μας φωνάζουμε τους τοξότες. Επειδή όμως τελευταία λαμβάνω διάφορα μηνύματα από τα “μεγάλα κεφάλια” του Λούμπεν, για να καλοπιάσουμε τους αναγνώστες μας, ξεχάστε όλα αυτά που ανέφερα κι ας πούμε ότι οι τοξότες είναι απλά λίγο αφελείς.

Ένας τοξότης είναι τόσο αφελής που

– Θεωρεί ότι όταν πατήσει το κουμπί σε διάβαση πεζών γίνεται κάτι.

– Ζητάει να υπάρχει ξεχωριστό ψυγείο για τον καπνιστό και ξεχωριστό για τον αντικαπνιστικό σολωμό στα σούπερ μάρκετ.

– Πιστεύει στα ζώδια.

– Πιστεύει ότι αν κάνει like σε μια εικόνα, το facebook θα στείλει ένα σεντ σε έναν λεπρό Νεοζηλανδό κροκόδειλο με σκολίωση.

– Αρνείται να δει το Busty Housewives 3, γιατί πιστεύει ότι επειδή δεν έχει δει τα 2 προηγούμενα δεν θα καταλαβαίνει την υπόθεση. (To ίδιο κάνει και με το σπαγγέτι νούμερο 5).

– Αγοράζει γραμματόσημα για e-mail

– Μα κυρίως: Ο ΤΟΞΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΘΡΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ.

Το προηγούμενο άρθρο μου, που αφορούσε τους Αιγόκερους, ξεκινούσε μιλώντας για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο που οδηγούσε ραδιο-ταξί στον Πειραιά και κατέληγε στο συμπέρασμα ότι οι Αιγόκεροι είναι φλώροι γιατί πίνουν μόνο φάντα μπλε. Δείτε μερικές αντιδράσεις που πήρε:

Τώρα χρειάζεται να σας πω τι ωροσκόπο είχαν όλοι αυτοί οι Αιγόκεροι;

Διάσημοι τοξότες

Τσαγιέρας (από τους εξωγήινους τερατομάχους)

Forest Gump

Βας βας ο Παρασκευάς

Πάνος Καμένος (υδατάνθρακες ο θησαυρός)

Λούθερ

 

 

 

Best of internet