Quantcast

Μόνο αγάπη γι’αυτό που θα κάνει ο Ροναλντίνιο για την αδικοχαμένη ομάδα από τη Βραζιλία

Όταν είσαι πραγματικά μεγάλος παίχτης

LUBEN CREW

1 Δεκεμβρίου 2016

Το τραγικό γεγονός με την πτώση του αεροπλάνου με την ομάδα της Σαπεκοένσε έχει κάνει το γύρο του κόσμου και έχει συγκινήσει τους πάντες. Πολλοί σύλλογοι έχουν προτείνει να βοηθήσουν με παίχτες έτσι ώστε ο σύλλογος να μη διαλυθεί, μέχρι να καταφέρει να ξαναχτιστεί.

Brazil's Atletico Mineiro's Ronaldinho celebrates his team's victory over Argentina's Newell's Old Boys at the end of a Copa Libertadores semifinal soccer match in Belo Horizonte, Brazil, early Thursday, July 11, 2013.  Atletico Mineiro qualified for the Copa Libertadores final against Paraguay's Olimpia. (AP Photo/Bruno Magalhaes)

Ο κόσμος από την άλλη, πήρε τη δικιά του πρωτοβουλία, και μέσω του hashtag #ronaldinhonachape ζήτησε από τον Ροναλντίνιο να παίξει για την άτυχη ομάδα. Aυτή την περίοδο έτσι κι αλλιώς ο πασίγνωστος βραζιλιάνος παίζει φιλικά σε όλο τον κόσμο:

ro1_1

Kαι απ’ότι φαίνεται, ο Ροναλντίνιο δεν αρνήθηκε την πρόσκληση! Μετά από ένα χρόνο αποχής, θα επιστρέψει στην ενεργό δράση και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, μήπως και έτσι παρηγορηθούν κάπως οι οπαδοί της ομάδας που έζησε αυτή την τραγωδία.

Κι επειδή τα καλά νέα πρέπει να γίνονται καμιά φορά και καλύτερα νέα, ο πρώην παίχτης της Μπαρτσελόνα κάνει κινήσεις για να μην πάει μόνος του στην Τσαπεκοένσε, αλλά να φέρει μαζί του κι άλλον ένα πρώην παιχταρά που έχει αποσυρθεί από την επαγγελματική πλευρά του αθλήματος εδώ και 2 χρόνια. Το όνομα αυτού είναι ο θρύλος της Βιγιαρεάλ και της Μπόκα Τζούνιορς,  Χουάν Ρομάν Ρικέλμε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, και οι δύο παίχτες έχουν δεχτεί να αγωνιστούν για μια ή δύο σεζόν τζάμπα, προκειμένου να βοηθήσουν τη βραζιλιάνικη ομάδα να βρει το δρόμο της! Μάλλον ήρθε η ώρα που θα ξαναδούμε κάτι τέτοιο:

riquelguaxo

 

 

 

 

Best of internet