Quantcast

Το fairplay της χρονιάς έκανε η αντίπαλος της ομάδας που χάθηκε στο αεροπορικό δυστύχημα

Η Νασιονάλ ζητάει να απονείμουν στην Σαπεκοένσε τον τίτλο

Τσαγκ

29 Νοεμβρίου 2016

3500

Σε μία πολύ συγκινητική κίνηση προχώρησε η ομάδα της Ατλέτικο Νασιονάλ, η οποία επρόκειτο να αντιμετωπίσει στον τελικό του Copa Sudamericana την Σαπεκοένσε.

Ο σύλλογος από το Μεδεγίν, ζήτησε από την διοργανώτρια αρχή, να απονείμει το Κύπελλο στον σύλλογο από τη Βραζιλία, προκειμένου να τιμήσει έτσι την μνήμη των αδικοχαμένων μελών αυτής, αλλά και τους υπόλοιπους επιβαίνοντες στο μοιραίο αεροπλάνο που συνετρίβη στην Κολομβία.

chapecoense-copa-sudamericana-semifinal-11232016_15a5ztqivzm1pztvwxfqcqvun

Η Σαπεκοένσε ταξίδευε προς την Κολομβία για να αναμετρηθεί με στο Μεντεγίν με την Ατλέτικο Νασιονάλ στον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα για πρώτη φορά στην ιστορία της.

 

Ο Gilberto Garcia ,παίκτης της Νασιονάλ δήλωσε “Θέλουμε την Σαπεκοένσε να χριστεί πρωταθλήτρια”

Η τραγωδία της Σαπεκοένσε οδήγησε την προσωρινή κυβέρνηση της Βραζιλίας να κυρήξει τριήμερο Εθνικό πένθος. Ο προσωρινός πρόεδρος, Μικέλ Τεμέρ, δήλωσε ότι οι δυνάμεις της Αεροπορίας, όπως και το Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας θα βρίσκονται στη διάθεση των οικογενειών των θυμάτων. «Η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να κάνει πιο απαλό τον πόνο των οικογενειών των αθλητών και των δημοσιογράφων». είπε μεταξύ άλλων.

 

 

 

 

Best of internet