Quantcast

Το βίντεο με Γάλλους και Ολλανδούς χούλιγκαν να πλακώνονται μας διδάσκει πως ζούσαν οι πρόγονοί μας στις σπηλιές (VIDEO)

Καλως ήρθατε στη λίθινη εποχή

President Creed

18 Νοεμβρίου 2016

Ο συνδυασμός του πυρήνα της Ευρώπης μαζί με τα οπαδικά ένστικτα αποδίδει ένα τρομερά ενδιαφέρον αποτέλεσμα, αγαπητοί φίλοι. Αντί να χαλάνε την όμορφη οικογενειακή ατμόσφαιρα των γηπέδων, οι χούλιγκανς της γαλλικής Νάνσι αποφάσισαν να δώσουν ραντεβού με τους οπαδούς της ολλανδικής Φέγενορντ για να επιδοθούν στο ευγενές άθλημα του βρομόξυλου μέσα σε ένα δάσος, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Αυτό το υπέροχο βίντεο ανθρωπολογικού ενδιαφέροντος παρουσιάζει τις δύο αγέλες να συγκρούονται μέσα στη φύση, δίνοντας μας τη δυνατότητα εν έτει 2016 μπορούμε να παρακολουθήσουμε την αλληλεπίδραση των χόμο ερέκτους στον φυσικό τους χώρο.

Η μάχη είναι τίμια και χεράτη, αν και παρατηρούμε ότι οι οπαδοί της Νάνσι έχουν σαπόρτ και από οπαδούς του Στρασβούργου, οπότε υπερτερούν αριθμητικά στους χόμο ερέκτους της Φέγενορντ. Οι οπαδοί της Νανσί φοράνε λευκά μπλουζάκια και αυτοί της Φέγενορντ μαύρα. Στο τέλος οι Γάλλοι τρέπουν τους Ολλανδούς σε φυγή.

 

Μοναδικές εικόνες.

man-evolutionnn

 

Best of internet