Quantcast

Steven Adams: Εθνικά υπερήφανοι νιώσαμε με τις πόζες του Νεοζηλανδού Αθανάσιου Διάκου των Thunder

Η νέα σεζόν του NBA πλησιάζει και στην Oklahoma ακονίζουν τα γιαταγάνια τους

Bobol Gordello

23 Οκτωβρίου 2016

Ξεκινά όπου να ναι η νέα σεζόν στο NBA και οι ομάδες προβαίνουν στις κατάλληλες φωτογραφίσεις για τις δέουσες αθλητικές διαφημίσεις και το αναγκαίο merchandise κλπ. Μια από αυτές τις φωτογραφίσεις πέρασαν από το News Feed μας και κάτι σκίρτησε μέσα μας.

14732228_10211131759756356_4099187782071292510_n

Τούτο δω το παλικάρι, για όσους δεν ξέρουν, είναι ο Steven Adams, ο Νεοζηλανδός σέντερ των Oklahoma City Thunder. Που δεν έμοιαζε πάντα με κράμα Καραϊσκάκη-Διάκου-Ανδρούτσου σε κορμί μπασκετικού δεινοσαύρου. Ας πούμε, όταν έγινε draft, ήταν κάπως έτσι:

αρχείο λήψης

Μετά έπαθε Narcos με ολίγον τι από κλαρινογαμπρισμό:

maxresdefault (12)

Για να αρχίσει να ατιθασεύει ωσάν Ισπανόφωνος καβαλάρης στη Λατινική Αμερική που περνάει από τις πάμπας, τον χαζεύουν τα κορίτσια και τον κερνάνε μάτε:

i

Πριν αφήσει μουστάκι Ντ’ Αρτανιάν. Μαζί με μαλλούρα. Οπότε το γαλλικό πήγε περίπατο κι έγινε στα μπαμ κλαρινοκολοκοτρωνέικο:

518419668

Φτάσαμε, λοιπόν, στο σημερινό Adams, με λίγο έξτρα τρίχα στο πηγούνι, για να αναιρεθεί το συνθετικό “κλαρίνο” στον παραπάνω χαρακτηρισμό.

Russell Westbrook, Steven Adams

Και τώρα, ας πούμε, αυτός ο άνθρωπος θα πάει να παίξει με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας και θα χορεύει χάκα. Φανταστείτε, δηλαδή, χωριό στο βουνό, στην πλατεία να ναι ένας μουστακαλής τσολιάς κι εκεί που ναι να τραβήξει το τσάμικο να το σύρει, να σταματάει και να αρχίζει παραδοσιακούς των Μαόρι.

Ο Νεοζηλανδός σέντερ, πάντως, μια χαρά τα καταφέρνει μπασκετικά με 7,7 πόντους ανά αγώνα πρόπερσι και 8 τη σεζόν που μας πέρασε. Respect.

Steven-Adams-2

Fun fact: ο Νεοζηλανδός τσολιάς θα χει συμπαίκτες τους αλλόθρησκους Kanter και Ilyasova. Οπότε δεν παίρνουμε και όρκο για το ποιον θα σκίσει το γιαταγάνι του.

Enes Kanter, Steve Adams

Enes Kanter, Steve Adams

Best of internet