Quantcast

Ο Νίκος Παππάς ξανατρολλάρει το Γιάννη Νάτου της ΕΡΤ τώρα που έγινε σουτέρ (VIDEO)

Πέρυσι του πε να παραιτηθεί, φέτος τον κάλεσε να ζητήσει αύξηση μισθού γιατί δικαιώθηκε για τις εκτιμήσεις του

Bobol Gordello

15 Οκτωβρίου 2016

Η νέα Ευρωλίγκα είναι εδώ και μαζί της τα μαγικά μπασκετικά βράδια στην ΕΡΤ, με τον Ιωάννου, το Χατζηγεωργίου, το Νάτου και τ’ άλλα τα παιδιά.

βαγγαν-κλαπ (1)

Η σεζόν ξεκίνησε την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό να χάνει με 83-65 από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη με τον Γιουλ και τον Παπανικολάου να είναι “on fire, my men” για τους Μαδριλένους και το Λοτζέσκι να αναγκάζει τον Ιωάννου να επαναφέρει την ορολογία “βελούδινο σφυρί” για τα τρίποντά του.

maxresdefault (10)

Χθες, ο Παναθηναϊκός κέρδισε δύσκολα τη Ζαλγκίρις με 84-76, με κορυφαίο το Νίκο Παππά, εφιάλτη του ρεπόρτερ Γιάννη Νάτου. Ο παροπλισμένος για μεγάλη περίοδο πέρσι γκαρντ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 18 πόντους και 3/4 τρίποντα, στατιστικά τίμιου σουτέρ σαν να λέμε. Όπως έλεγε από πέρυσι ο γίγαντας Γιάννης Νάτου και ο Παππάς τον έπαιρνε στο μεζέ.

Ο Νίκος, όμως, που ναι τίμιο λαϊκό παιδί, θυμήθηκε την περσινή φάση και, μιας και σαν σουτέρ (και όχι μόνο) έλαμψε στο χθεσινό αγώνα, είπε να ανασκευάσει τις περσινές του δηλώσεις και να “αποκαταστήσει” το Γιάννη Νάτου on air.

Το καλοκαίρι έκατσα, προσπάθησα να σε δικαιώσω που με αποκάλεσες σουτέρ, θεωρώ ότι τα κατάφερα και, αν πέρσι ίσως να το παράκανα και να ζήτησα την παραίτησή σου, πλέον χρειάζεσαι μια γενναία αύξηση, γιατί είχες προνοήσει πραγματικά για όλη αυτή την κατάσταση.

Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια αυτής της πολλά υποσχόμενης αφετηρίας της φετινής σεζόν, κι ας λείπει φέτος από τα μέρη μας ο γίγαντας Ραντούλιτσα.

Καταγραφή

Best of internet